Şimdi Ara

S3 le ilgili şikayetleri okudum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette S3 ile ilgili şikayetleri okudum ve genel olarak ekranın kırılması,ekranın renginin mora dönmesi ve sesin karşı tarafa gitmemesi söylenmiş..

Siz S3 kullanıcıları bu sorunları yaşıyor mu?Telefon 1 metreden düşünce ekranı hemen kırılıyormuş ve servis kullanıcı hatası diyerek 450 TL para istiyormuş..

Bu telefonu alırsak ekran koruyucu ve telefonu çevreleyen kılıftan takarsak camın kırılmasını ne kadar oranda önlemiş oluruz?

Ayrıca boyutu itibariyle çok büyük olduğu için tek elle tutarken düşme ihtimali çok yüksek bir telefon..4-5 ay içinde samsung S3 ten daha iyisini ve dayanıklısını yapar mı?Note 2 den bahsetmiyorum bile o benim cebime sığmaz çünkü :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

Arkadaşlar internette S3 ile ilgili şikayetleri okudum ve genel olarak ekranın kırılması,ekranın renginin mora dönmesi ve sesin karşı tarafa gitmemesi söylenmiş..

Siz S3 kullanıcıları bu sorunları yaşıyor mu?Telefon 1 metreden düşünce ekranı hemen kırılıyormuş ve servis kullanıcı hatası diyerek 450 TL para istiyormuş..

Bu telefonu alırsak ekran koruyucu ve telefonu çevreleyen kılıftan takarsak camın kırılmasını ne kadar oranda önlemiş oluruz?

Ayrıca boyutu itibariyle çok büyük olduğu için tek elle tutarken düşme ihtimali çok yüksek bir telefon..4-5 ay içinde samsung S3 ten daha iyisini ve dayanıklısını yapar mı?Note 2 den bahsetmiyorum bile o benim cebime sığmaz çünkü :)

Hocam insan alırken iyi birsey olsun diye araştırır normaldir bende araştırdım çok. Ama inanin diğer telefonları almanız daha iyi mi daha kötü mü olur bilmemde s3 den memnun kalırsınız kaliteli bir cihaz emin olun.. Bende hiçbir sorun yok. ;) ekranı sağlam deil diyenlere cevabım : gorilla glass 2. Nesil cam var.. Kirilabilir ama en sağlam teknolojilerden. Alın pişman olmazsınız kısaca. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Note2 cebima sigmaz diyorsun da note 2 ile s3 u fiziksel ust uste koydun mu hic

Inan arasinda bir fark yok gibi bisi

Ha note2 buyuk geliyorsa s3 un de buyuk gelmesi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 2 aydan beri kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

Arkadaşlar internette S3 ile ilgili şikayetleri okudum ve genel olarak ekranın kırılması,ekranın renginin mora dönmesi ve sesin karşı tarafa gitmemesi söylenmiş..

madem ekranın kırılmasından korkuyorsun o zman sigorta yaptır 100 tl ye :) Kafana göre kullan sonra. Benim arkadaş merdivenden düşürdü yinede bişey olmadı. fakat dalgın olursun düşürürsün kırılır tammen şans işi. 4-5 ay içersinde daha iyisini yaparmı demişsin. Muhtemelen galaxy s4 de diğerleri gibi nisan mayıs ayı gibi hazır olacaktır ;)

• note 2 den baya küçük onu söyleyeyim önce.Birde tek sıkıntı arka kapak çok ince kırılırsa ordan kırılır yoksa taş gibi telefon :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekotim

note 2 den baya küçük onu söyleyeyim önce.Birde tek sıkıntı arka kapak çok ince kırılırsa ordan kırılır yoksa taş gibi telefon :D

S3: 136.6 x 70.6 x 8.6 mm
    note2: 151.1 x 80.5 x 9.4 mm

gece gece bu verileri yazdırıyorsunuz ya arkadaşlar ne diyim. 1cm daha büyük sadece,çok fark varmış valla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: T@zm@nic

quote:

Orijinalden alıntı: ekotim

note 2 den baya küçük onu söyleyeyim önce.Birde tek sıkıntı arka kapak çok ince kırılırsa ordan kırılır yoksa taş gibi telefon :D

S3: 136.6 x 70.6 x 8.6 mm
    note2: 151.1 x 80.5 x 9.4 mm

gece gece bu verileri yazdırıyorsunuz ya arkadaşlar ne diyim. 1cm daha büyük sadece,çok fark varmış valla.

önemsenmeyecek kadar küçük bir farkta değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.