Şimdi Ara

s3 kilit ekranından uyanamama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim başlığı yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

Büyük bir müşkülüm var çok araştırdım ama biri bir benimle aynı sorunu yaşayan kimseye raslamadım ve verilen cevaplarda sorunuma çare olmadı umarım burdan bir sonuç çıkartabilirim.

4 yıldır kullandığım ve çok sevdiğim samsung galaxy s3 üm yaklaşık 1 aydır kendi kendine kapanmaya başladı lakin kapanmak derken telefon reset atmıyor yada tamamen kapanmıyor.Bilenler bilir s3 te whatsapp mesaj şarj gibi durumlarda bildiri ışığı yanar bildiri ışığım yanıyor yada arayanlar arayabiliyor ama ben göremiyorum telefon çalmıyor yani ulaşılamıyor da demiyo arayan arıyorum zannediyor ama ben göremiyorum doğal olarak ve ben bataryayı çıkartıp taktığımda da cevapsız çağrı göstermiyor.

Telefonun ekranı açıkken veyahut ben kullanırken hiçbir sıkıntısı yok tıkır tıkır çalışıyor ne zaman kilit ekranına geçse 10 15 dk içinde bu duruma düşüyor.Tek çare bataryayı çıkartıp takmak.Bu arada belki faydası olur bataryayı da çıkartıp taktıktan sonra telefonun power tuşuna basmadığım halde kendisi otomatik açılıyor.

Cebimdeyken,yanımdayken,masanın üstünde şarjdayken yani herhangi bir durumda 10 15 bilemedin 30 dk ekran kilitliyse yani telefon o an kullanılmıyorsa bu sıkıntı oluyor.

Bir kaç yerde sorunun bataryadan olabileceği yazılmış 3 farklı batarya denedim değişen birşey olmadı.
    Reset at telefona denmiş, uygulamalar sorun yapabilir denmiş.Komple resetledim sıkıntım geçmedi.
    Şarj aletim orijinal
    Batarya belki tam oturmuyordur telefonun tellerine değmiyor olabilir denmiş öylede bir sıkıntı yok.
    Telefonum root yok orijinal romu ile kullanıyorum.

Yere düşürmedim ıslanmaya bağlı bir sorunda olmuş olamaz.

Aklıma gelen bütün şeyleri değerlendirdim ama çıkamadım işin içinden.

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linchbar -- 15 Haziran 2016; 4:41:31 >

• Konu uzun zaman önce açılmış ama ben de şu an tam anlamıyla aynı sorunu yaşıyorum. benim s3 de aynı durumda. siz bir çözüm bulabildiniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.