Şimdi Ara

::S3 IS vs K800 vs N73 vs N93 vs SH903 vs D900::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2. sayfa

Hiçbir yorumda bulunmuyorum

Ama kısaca Canon S3 IS:
    Canonun SLR'ler dışında en iyi çekim yapan modeli, 12x optik zoom ve de IS oldukça etkili.Özellik olarak en sevdiğim fotoğraf makinası, boyut sorunu olmayanlar için kesinlikle tavsiye ederim.Ben boyut açısından biraz büyük diye vaz geçtim almaktan.Her neyse, bu modeli oldukça seviyorum, 36-432 mm f2.7/3.5 lens kullanıyor, olduça iyi gerçekten.0 cm makro modu sunuyor, converter lenslerle uyumlu.Ve de benim en çok sevdiğim dijital fotoğraf makinesi, boyut sorunu olmasa bir de.Her neyse lafı daha falza uzatamdan şunu söylemek istiyorum:her ne kadar büyük bir yenilgi de almış olsalar bir cep telefonun böyle bir dijital fotoğraf makinesi ile yrışabilmesi bile oldukça iyi bir marifettir diyorum

Tek istediğim lütfen tatlı dilli olalım ve de kavga çıkmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agle Ewing -- 16 Ağustos 2006; 3:59:20 >

• Şimdi aklıma geldi

Bir site vardı dilleri birbirine çeviriyordu, sitenin adını hatırlayan bir arkadaş bunu ingilizceye çevirebilir mi
  • Kimse bakmadı mı
  • Ben baktımda hocam şu siteden haberim yokayrıca bu konu hakkında diyecek pek bişeyim yok tek söylemek istediim şu,Bana kalırsa 1-2 yıla kalmaz cep telefonları digital fotoğraf makinalarını hiç aratmayacak saten şu anda çoğu kişi foto makinası yerine cep telefonlarını kullanıyor buda benim tezimde yanılmadığımı gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 16 Ağustos 2006; 17:45:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.