Şimdi Ara

S3 için creative EP630 vs 630i?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

S3 ün kulaklığından bariz üstün mü sizce almaya değer mi?

Ses açısından 630 ve 630i nin ne kadar farkı var sizce hangisini almalıyım?

• s3 ' ün ne kulaklık çıkışı , nede kulaklığı iyi değil .

ep630 , s3 ' ün kulaklığından bariz derecede üstündür .
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

s3 ' ün ne kulaklık çıkışı , nede kulaklığı iyi değil .

poweramp gibi ses uygullamalarıyla bişiler yapmaya çalışcam.. 630 yada 630i için ne önerirsiniz? ses farkı vs? yada fiyat için önerebileceğiniz yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B4SK1N

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

s3 ' ün ne kulaklık çıkışı , nede kulaklığı iyi değil .

poweramp gibi ses uygullamalarıyla bişiler yapmaya çalışcam.. 630 yada 630i için ne önerirsiniz? ses farkı vs? yada fiyat için önerebileceğiniz yer var mı?

Dostum bütçeni arttır düzgün bir kulaklık al derim .

Alttaki siteden Türkiye'ye gönderim var . 150 liralara çıkarsan kargo dahil cks77x öneririm . 10 gün içinde elinde Kur 1.80 ' lerde olsa 135 lira gibi birşeylere geliyordu ama kurun artması batırdı her açıdan bizi .

http://www.cdjapan.co.jp/

Birde dostum ne yaparsan yap s3 maalesef az ses veriyor . Enstrüman ayrımı ve vokal kalitesi biraz düşük kalıyor Htc One ' a göre . Ama seni tatmin edeceği kesin . S3'ün kulaklığı kesinlikle berbat . Htc One'ın yanında gelen kulaklık ep630 ayarında bir kulaklık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 30 Ağustos 2013; 5:02:41 >

• Ses çıkışı kötü olan cihaza Amfi de alsanız fayda etmez. S3 kullanmaya devam edecekseniz, pahalı kulaklık almayın derim.

EP630 dışında arabulvar.com 'dan CX215 modelinide düşünebilirsiniz.
  • s3 için daha fazla bir bütçe ayıramam gerçekten 630 ayarında bir kulaklık düşünüyorum..

eğer orjinalden daha iyilerse ve mikrofonlu olan ses olarak farketmiyorsa 630i alıyım diyorum.
  • S3'ün kendi kulaklığından hem ses hem mikrofon olarak geri değildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim sırada 630i nin kampanyaya girmesini beklemek kaldı :) ucuza bulursam alıcam hemen ;)
  • quote:

Teşekkür ederim sırada 630i nin kampanyaya girmesini beklemek kaldı :) ucuza bulursam alıcam hemen ;)

%30 indirim vatan;
    http://www.vatanbilgisayar.com/Kulakl%C4%B1k%20ve%20Mikrofonlar/creative-ep-630i-ep-630i-mikrofonlu-iphone-kulakligi--(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=35904

Siyah almanızı tavsiye ederim. Beyaz sararıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan

quote:

Teşekkür ederim sırada 630i nin kampanyaya girmesini beklemek kaldı :) ucuza bulursam alıcam hemen ;)

%30 indirim vatan;
    http://www.vatanbilgisayar.com/Kulakl%C4%B1k%20ve%20Mikrofonlar/creative-ep-630i-ep-630i-mikrofonlu-iphone-kulakligi--(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=35904

Hocam zamanında 39 liraya indiği olmuş şuan pek indirimde gibi değil açıkçası bekleyelim diyorum ben?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan

quote:

%30 indirim vatan;

Hocam zamanında 39 liraya indiği olmuş şuan pek indirimde gibi değil açıkçası bekleyelim diyorum ben?

Doların düşmesini bekleyeceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

S3 kullanıyorum..

S3 ve S4 le gelen her iki kulaklıkta EP 630i nin yakınından bile geçemez ses kalitesi olarak, açıkçası EP 630 ve EP 630i nin yakınından geçen hangi kulaklık var bu fiyata onuda merak etmekteyim..

Daha önce 2 tane EP 630 ve 1 tane EP 630i almıştım 2 si kayboldu biri kardeşimde. Şu anda bende de S3 var o yüzden EP 630i den 2 tane birden sipariş vereceğim olurda ürün piyasada bulunmazsa elimde olsun diye :) Çok basit görünen ama çok kaliteli ve kulağı kesinlikle ağrıtmayan bir kulaklık. Mesela S3 ün kulaklığının ergonomisinden midir benim kulağıma uymamasından mıdır ikide bir kulağımdan çıkıyor ama EP 630 da böyle bir sorunum yok.

Sennheiser kullanmadığım için Sennheiser mı alsam bu sefer dedim ama yorumları okuyunca riske girmemeye karar verdim. O kadar para verip bilmediğim bir ürün alacağıma 3 senedir defalarca kullanıp vay be diyerek müzik dinlediğim EP 630i yi almak daha mantıklı. Kesinlikle tavsiye ederim telefonunuzla kullanmak için 630i versiyonunu alın mikrofonu destekleyen telefonunuz varsa. Ama sadece müzik dinlemek için alacak ve telefon kulaklığı olarak değilde MP3 çalarla kullanacaksanız EP 630 alın daha ucuz ve aynı kalitede.

Buna ek olarak EP630ve 630i nin ses yalıtımının inanılmaz derecede iyi olduğunu son ses açmanıza gerek kalmadan diyelim %50 ile müzik dinleyecek olursanız yanınızdaki kişilerin konuşmalarını duymayacağınıza garanti verebilirim.

Ek: Hızlı alda KDV ve kargo dahil 58 TL şu anda.

İyi alışverişler. @B4SK1N

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaturanga -- 2 Eylül 2013; 13:53:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chaturanga

quote:

S3 kullanıyorum..

S3 ve S4 le gelen her iki kulaklıkta EP 630i nin yakınından bile geçemez ses kalitesi olarak, açıkçası EP 630 ve EP 630i nin yakınından geçen hangi kulaklık var bu fiyata onuda merak etmekteyim..

Daha önce 2 tane EP 630 ve 1 tane EP 630i almıştım 2 si kayboldu biri kardeşimde. Şu anda bende de S3 var o yüzden EP 630i den 2 tane birden sipariş vereceğim olurda ürün piyasada bulunmazsa elimde olsun diye :) Çok basit görünen ama çok kaliteli ve kulağı kesinlikle ağrıtmayan bir kulaklık. Mesela S3 ün kulaklığının ergonomisinden midir benim kulağıma uymamasından mıdır ikide bir kulağımdan çıkıyor ama EP 630 da böyle bir sorunum yok.

Sennheiser kullanmadığım için Sennheiser mı alsam bu sefer dedim ama yorumları okuyunca riske girmemeye karar verdim. O kadar para verip bilmediğim bir ürün alacağıma 3 senedir defalarca kullanıp vay be diyerek müzik dinlediğim EP 630i yi almak daha mantıklı. Kesinlikle tavsiye ederim telefonunuzla kullanmak için 630i versiyonunu alın mikrofonu destekleyen telefonunuz varsa. Ama sadece müzik dinlemek için alacak ve telefon kulaklığı olarak değilde MP3 çalarla kullanacaksanız EP 630 alın daha ucuz ve aynı kalitede.

Buna ek olarak EP630ve 630i nin ses yalıtımının inanılmaz derecede iyi olduğunu son ses açmanıza gerek kalmadan diyelim %50 ile müzik dinleyecek olursanız yanınızdaki kişilerin konuşmalarını duymayacağınıza garanti verebilirim.

Öncelikle yorumun çoğu soruma cevap vermiş dostum o yüzden çok teşekkür ederim..

Ben de s3 kullanıyorum ve kulaklığı s3te kullanıcam..

630 ve 630i arasında ses kalite farkı var diye arada kalmıştım ama yok diyosun sanırım?? 58 den daha ucuza bulamaz mıyız kampanya gelmez mi sence?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chaturanga

quote:

S3 kullanıyorum..

Öncelikle yorumun çoğu soruma cevap vermiş dostum o yüzden çok teşekkür ederim..

Ben de s3 kullanıyorum ve kulaklığı s3te kullanıcam..

630 ve 630i arasında ses kalite farkı var diye arada kalmıştım ama yok diyosun sanırım?? 58 den daha ucuza bulamaz mıyız kampanya gelmez mi sence?

Kampanya konusunda bir şey diyemem ama dolar ve Euro'nun da arttığı düşünülürse bir süre zor bence inmesi tabi sen bilirsin bakarsın denk getirirsin kısmet :) Ses kalitesi olarak dediğim gibi ben bir fark hissetmedim ikisi arasında. 630i de mikrofon olması haricinde bir fark sezmedim, kulaklığın en güzel ve dikkat çeken tarafı ses yalıtım kalitesi, birde baslar. Ses üzerinde değişiklik yapmayan bir ses çıkışı var, bazı kulaklıklar dinlediğin sanatçıyı çok farklı sesle çıkartıyor müzik ön plana çıkıyor yada vokal ön plana çıkıyor bu tip durumları hissediyorsun ve kulak tırmalıyor. Ama 630 ve 630i de kulağıma gelen sesin gerçeğe çok yakın olduğu hissine kapılıyorum seste vokalde net şekilde ayırt ediliyor, en azından benim kulakcağazlarım öyle duyuyor :)

Malzeme olarakta dandik ve basit bir kulaklık gibi durabilir ilk görüşte, ama 2-3 senedir kullandığım kulaklıkta bile başlıklarında ki metalin parlaklığı matlaşmadı, bir diğer artısı da kablolar çok karışmıyor ucundan tutup şöyle salladığında büyük oranda çözülüyor. Ben dikkatli kullanmaya çalışıyorum bide mesela telefonun etrafına var güçleriyle halat sarar gibi kulaklık saranlara kıl olurum, o ip değil icinde kablo var zarar görmemesi mümkün değil. Germeden gevşek bir şekilde sarıp cebe yada nereye koyacaksan öyle koymak lazım tüm kulaklıklar ve kablolar için geçerli bu dediğim tabi ki :)

@B4SK1N

• Verdiğin bilgiler için çok teşeddür ederim ilk fırsatta 630i almaya karar verdim sağolasın :)
  • peki discovery'de mikrofon çalışır mı bilen var mı arkadaşlar? çalışmazsa normal 630 alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albay_alpay -- 30 Ekim 2013; 22:56:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.