Şimdi Ara

s3 hem hatti hem kendini nasil bozar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi telefonun hem kendini hem hatti bozmasi mumkun mu? 0.0 arastirdim ama bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimki bozdu. S3 aniden kilitlendi. Bir daha da açılmadı. Sürekli samsung yazısında takılı kalıyordu. Bende orijinal rolünü atıp sıfırdan yükledim. Bu defada imeiyi sildi. Hangi romu atayım gelmiyordu. En sonunda bir arkadaşla izmire gönderdim orijinal imeisini yükleyin göndermişler. Ama s3 bu heran tekrar çakılır diye korkuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_uar2

Benimki bozdu. S3 aniden kilitlendi. Bir daha da açılmadı. Sürekli samsung yazısında takılı kalıyordu. Bende orijinal rolünü atıp sıfırdan yükledim. Bu defada imeiyi sildi. Hangi romu atayım gelmiyordu. En sonunda bir arkadaşla izmire gönderdim orijinal imeisini yükleyin göndermişler. Ama s3 bu heran tekrar çakılır diye korkuyorum.

satıp asus Zenfone 6 dual sim almayı dusunuyorum s3 den daha iyi oldugunu dusunuyorum. bi telf kendını okadar mı bozar ya .s
  • Aynı kafadayız bende zenfone6 alacaktım. Hatta 6 inçlik bir sürü modele baktım. Ama tık para olunca bir düşünüyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.