Bildirim
S3 geldiğinden beri ping artışı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
senden kaynaklanan bir durum değil. -
ben de çok şikayetçiyim bu durumdan,patch güzel olmuş tamam da şu ping olayı nedir yahu -
Aynı sorun bendede var normalde 40-60 arası ping ile oynarken son günlerde 90-110 arası ping ile oynuyorum. -
Sorun riot ile mi ilgili ? Yoksa ttnet ile mi ? 118 ile oynarken pek sorun olmuyor ama 170'e çıktımı oynanmıyor oyun. -
Bende çok şikayetciyim mid oynamak ölüm oldu lagdan geçilmiyor ne team fightlarda pozisyon alabiliyorum attığım skill delaylı gidiyor;bayağı sinirliyim.
Item alma yerini açarken bile kasıyor,geçen Nocturne ulti attı hayattan soğudum.
Pardon: Kafa gitmiş fps olucaktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raiverd -- 8 Aralık 2012; 22:28:31 > -
ben fps den şikayetçiyim pingde 70 lerde olurdu 100 lerde şuan çok sorun olmuyo ama fps çok değişiyor ne güzel sabitti ayarlamada yaptım aynı. -
Pingde fazla değişim yok ama fps bir 60 bir 01 bir 20 sürekli değiştiği için oynayamıyorum düzgünce -
az önceki oyunumda ping 90'dan 3yüzlere fırladı ve ooyun bitene kadar 3yüzlerde kaldı. Pbe'den beterdi.
Fps mi ? adı batsın :D -
tam tersi bnde azalmaya bşladı -
Bende her şey normal. Sadece 5-6 saat boyunca sabit 169 ping vardı bir keresinde. O da TTnet kaynaklıdır büyük ihtimalle. -
Bi oyun 89'du sonra 179 oldu.speedtest.net'te 35 falan çıkıyor ping oyundaki pinge bak anlamadım. -
Ping değil de, ben de fpsden şikayetçiyim düzeltirler inş. yeni patchlerde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X