Şimdi Ara

S3 geldiğinden beri ping artışı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler belki patchlerle ilgisi yoktur ama son 2-3 gündür ping 120'den aşağı inmiyor.Eskiden 75 en fazla 90'da oynardım şimdi bazen 170 oluyor bazen 130 bazen 118 ama başladığı pinge sabit kalıyor. yani 118 başladıysa oyun içinde 119 veya 117 olmuyor hiç. ne yapmam lazım bi yardım etseniz ?

• senden kaynaklanan bir durum değil.
  • ben de çok şikayetçiyim bu durumdan,patch güzel olmuş tamam da şu ping olayı nedir yahu
  • Aynı sorun bendede var normalde 40-60 arası ping ile oynarken son günlerde 90-110 arası ping ile oynuyorum.
  • Sorun riot ile mi ilgili ? Yoksa ttnet ile mi ? 118 ile oynarken pek sorun olmuyor ama 170'e çıktımı oynanmıyor oyun.
  • Bende çok şikayetciyim mid oynamak ölüm oldu lagdan geçilmiyor ne team fightlarda pozisyon alabiliyorum attığım skill delaylı gidiyor;bayağı sinirliyim.
    Item alma yerini açarken bile kasıyor,geçen Nocturne ulti attı hayattan soğudum.

Pardon: Kafa gitmiş fps olucaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raiverd -- 8 Aralık 2012; 22:28:31 >
  • ben fps den şikayetçiyim pingde 70 lerde olurdu 100 lerde şuan çok sorun olmuyo ama fps çok değişiyor ne güzel sabitti ayarlamada yaptım aynı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pingde fazla değişim yok ama fps bir 60 bir 01 bir 20 sürekli değiştiği için oynayamıyorum düzgünce
  • az önceki oyunumda ping 90'dan 3yüzlere fırladı ve ooyun bitene kadar 3yüzlerde kaldı. Pbe'den beterdi.
    Fps mi ? adı batsın :D
  • tam tersi bnde azalmaya bşladı
  • Bende her şey normal. Sadece 5-6 saat boyunca sabit 169 ping vardı bir keresinde. O da TTnet kaynaklıdır büyük ihtimalle.
  • Bi oyun 89'du sonra 179 oldu.speedtest.net'te 35 falan çıkıyor ping oyundaki pinge bak anlamadım.
  • Ping değil de, ben de fpsden şikayetçiyim düzeltirler inş. yeni patchlerde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.