Şimdi Ara

S3' e Yazılım Güncellemesi Nasıl Yaparım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Androidin kitkat sürümü çıktığı için s3 cihazımı güncellemek istiyorum. Cihaz hakkında kısmından kontrol ettiğimde bulamıyor nedense. Ben de resmi yazılımı kendim yükleyim bari dedim. Nasıl yükleme yapmam gerekiyor? bi yardım edebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraygs -- 16 Mart 2014; 16:39:46 >

• koraygs K kullanıcısına yanıt
    S3 için resmi 4.4 KitKat güncellemesi henüz yayınlanmadı. Yayınlayıp yayınlanmayacağı konusunda da resmi bir açıklama yok bildiğim kadarıyla.

Bu nedenle resmi 4.4 çıkmadığı için herhangi bir yöntemle yükleyemezsiniz. Ancak resmi olmayan custom 4.4 Kitkat romlar mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 16 Mart 2014; 16:45:29 >
  • anladım, teşekkürler. Peki tablet almayı düşünüyorum da yakın bi zamanda ; aynı durum onlarda da geçerli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraygs

anladım, teşekkürler. Peki tablet almayı düşünüyorum da yakın bi zamanda ; aynı durum onlarda da geçerli mi?

Nexus cihazlar hariç her cihazda geçerli bu durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koraygs K kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki arkadaşımızın dediği gibi Nexus cihazlar haricinde güncellemeler geç gelir, ya da hiç gelmeyebilir.

İlgilenirseniz Nexus 7 2013 32 GB tabletimi satıyorum. Orijinal Nillkin deri kılıf da hediye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 16 Mart 2014; 21:44:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Nexus cihazlar hariç her cihazda geçerli bu durum.

Bunu biraz açabilir misiniz? Yani nexus cihazların güncellenmesi konusu. Bir de nexusu arattığımda farklı markalara ait telefon/tablet cihazlar buluyorum, hangisini kastettiniz? Bunların farkı nedir?

@kemalboran Teşekkürler, şimdi biraz araştırma yapıp birkaç ay içinde almayı düşünüyorum, alacağım da kesin değil zaten. tablet-pc ya da laptop tarzı modeller de düşünmüyor değilim. Yeni çıkacak modellere de bakarım. Almaya karar verirsem sıfır ürün alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraygs -- 16 Mart 2014; 22:53:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.