Şimdi Ara

s3 almayı düşünüyorum yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdilik böyle bir fikir büründü kafama sizce telefonu ilk aldığım andan sonuna kadar rom vs.. tarzı şeyleri yüklemeden telefonu rahatlıkla kullanabilirmiyim?Tam olarak ışık,hız,kamera,pil süresini.Birde oyunların dosyasını yüklemeye kalktığımızda bir sorun olurmu bunu paylaşanlar kimler,sizler kolaylıkla hiç düşünmeden nasıl yüklüyorsunuz.Kısa öz bir biçimde yazmaya çalıştım.

Birde s2-s3 desem hangisini önerirsiniz?(hız,pil ve ekran görüntüsü hakkında amoledlerde bir fark varmı?)

• UP UP
  • şahsen s3 sahibiyim telefon çok iyi hızlı şarjı 1 gün yetiyor diyebilirim ki bu tip telefonlarda önemli olan bu tavsiye ederim. Fakat ben biraz pişmanım sebebi şu telefonu alalı 1.5 ay falan oldu daha sonra farkettiğim bir telefon çıktı bu da htc Windows phone 8x ti sanırsam Windows phone 8 kullanan bi telefon al bence bilgisayarınla bağlantısı olur en güzeli bağlantısı olursa ne olur deyip geçme araştır dediğime geliceksin bence bu yüzden htc Windows 8 kullanan telefonlardan al diye öneririm he yok önemli değil android kullanıcam dersen s3 harika bi telefon ekran dayanıklığı hariç alır almaz kılıf ve jelatin al mutlaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secokul -- 12 Kasım 2012; 5:38:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: secokul

şahsen s3 sahibiyim telefon çok iyi hızlı şarjı 1 gün yetiyor diyebilirim ki bu tip telefonlarda önemli olan bu tavsiye ederim. Fakat ben biraz pişmanım sebebi şu telefonu alalı 1.5 ay falan oldu daha sonra farkettiğim bir telefon çıktı bu da htc Windows phone 8x ti sanırsam Windows phone 8 kullanan bi telefon al bence bilgisayarınla bağlantısı olur en güzeli bağlantısı olursa ne olur deyip geçme araştır dediğime geliceksin bence bu yüzden htc Windows 8 kullanan telefonlardan al diye öneririm he yok önemli değil android kullanıcam dersen s3 harika bi telefon ekran dayanıklığı hariç alır almaz kılıf ve jelatin al mutlaka

Peki siz rom vs yükledinizmi?İhtiyaç duyuyormusunuz? s3 için
  • s3 al. kendi romu iyi zaten. güncellersin eğer güncelleme varsa. bende s3 kullanıyorum. son derece memnunum. tavsiye ederim.
  • surum jb ztn gerek yok ilk aldignda guncellersn telefonu okdr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüklemedim rom fln jelly bean kullanıyorum htc Windows phone 8x al rahat et bak. tüm telefonlar Windows phone olucak ileriyide düşün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ha windows ha mac os

android ten şaşmamak lazım

windows zaten pc platformunda dünya para kazanıyor

linux tabanlı uygulama olarak android i desteklemek adına "windows kullanımını" baltalamak benim için bir zevktir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.