< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Böyle bir hata yapma bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Laptop: Asus ROG Strix G513QY Ryzen 5900HX, 6800M, 1 TB, 2K 165Hz Kasa:MSI MAG Vampiric 100R || PSU:High Power 750W 80 Bronze ||Anakart:MSI B450-A Pro İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 ||Ram : Corsair Vengeance 2x8 16 Gb 3200 Mhz ||Depolama: Sandisk 1 TB Nvme - Seagate Barracuda 2 TB - Seagate Barracuda 1TB Ekran Kartı: Gigabyte RX 9070 XT OC
|
|
Xiaomi'de galeri uygulamasını bloatware yapmayı becerip reklam gördüğümden beri midem bulanıyor. Redmi'ye özel midir, değil midir bilemem de, Xiaomi ve sülalesi dışında her ürün bana mantıklı geliyor. S26 yerine iPhone'u düşünebilirsin. Hangisi mantıklı geliyorsa ona bak. Aldıktan sonra pişman olmazsın zaten. Neyi tercih edersen et, alışırsın, Xiaomi hariç… Bu yorumu da saçma fanboyları muhatap almak için yazmadım. Markanın iyi yanları vardır, söyleyin, ne güzel. Bu forumda bazı akıl hastaları markaları övmek ya da yermek için kendilerini parçalıyor. Onlardan birisiyseniz, Xiaomiyi benden uzakta yalayabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hades. -- 5 Nisan 2026; 18:24:42 > |
|
|
|
Laptop: Asus ROG Strix G513QY Ryzen 5900HX, 6800M, 1 TB, 2K 165Hz Kasa:MSI MAG Vampiric 100R || PSU:High Power 750W 80 Bronze ||Anakart:MSI B450-A Pro İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 ||Ram : Corsair Vengeance 2x8 16 Gb 3200 Mhz ||Depolama: Sandisk 1 TB Nvme - Seagate Barracuda 2 TB - Seagate Barracuda 1TB Ekran Kartı: Gigabyte RX 9070 XT OC
|
|
Maşallah bilen bilmeyen zıplamış konuya. Bir Xiaomi 15 kullanıcısıyım. Gayet memnunum. Hiç pişman etmedi. 17 çok daha iyisi. Reklam filan yok. Rahat olun. Forumu taksaydım ben de iPhone ya da Samsung'un dışına çıkamazdım. S26, Xiaomi 17'nin kalibresinde bir cihaz değil. Normalde rakip olması beklenir, sonuçta aynı yıl çıkmış baz model cihazlar ancak pek öyle değil. Aralarında net 2 gömlek Xiaomi 17 lehine fark var. Hangi birini sayayım... Epey bile 10 puan fark koymuş. Cevap belli. |
|
|