Şimdi Ara

s26 mı Xiaomi 17 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

iphone al.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Böyle bir hata yapma bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kasa:MSI MAG Vampiric 100R || PSU:High Power 750W 80 Bronze ||Anakart:MSI B450-A Pro
    İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 ||Ram : Corsair Vengeance 2x8 16 Gb 3200 Mhz ||Depolama: Sandisk 1 TB Nvme - Seagate Barracuda 2 TB - Seagate Barracuda 1TB
    Ekran Kartı: Gigabyte RX 9070 XT OC
  • Xiaomi'de galeri uygulamasını bloatware yapmayı becerip reklam gördüğümden beri midem bulanıyor. Redmi'ye özel midir, değil midir bilemem de, Xiaomi ve sülalesi dışında her ürün bana mantıklı geliyor. S26 yerine iPhone'u düşünebilirsin. Hangisi mantıklı geliyorsa ona bak. Aldıktan sonra pişman olmazsın zaten. Neyi tercih edersen et, alışırsın, Xiaomi hariç…

Bu yorumu da saçma fanboyları muhatap almak için yazmadım. Markanın iyi yanları vardır, söyleyin, ne güzel. Bu forumda bazı akıl hastaları markaları övmek ya da yermek için kendilerini parçalıyor. Onlardan birisiyseniz, Xiaomiyi benden uzakta yalayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hades. -- 5 Nisan 2026; 18:24:42 >
  • Samsung artık gün geçtikçe benim gözümde Android'in iPhone nu gibi gelmeye başlıyor tamam yazılımı donanımı ekranı belki kamerası güzel ama o belirli sınırları bir türlü aşamıyor benim gözümde, mesela soğutma teknolojisi olarak halen eski vapor chamber sistemini kullanıyor, Bluetooth ses çözünürlüğü olarak kendi yapmış olduğu ssc uhq bandı haricinde diğer yüksek çözünürlüklü aptx lossless ldac gibi formatları global olanları desteklemiyor,
    Kendi yazılımı sistemi GOS oyunlarda CPU ve gpu nun yüksek sıcaklıklara çıkmasına izin vermeyip güç kısıp FPS düşürüp o sınırı aşmasına izin vermiyor çünkü soğutma sistemi Xiaomi veya diğerleri kadar güçlü gelişmiş değil, Samsung kendi USB çıkışına bağlanacak USB dongle anfileri en yüksek çözünürlükte ses aktarımını o baş belası src yüzünden sürekli müdahale etmesi 48 kHz sıkıştırıp müdahale edip üzerine çıkmana izin vermemesi kısacası daha nice şeyler var.
    Android telefon benim için özgürlük demek herşeyde her konuda özgürlük demek, ama artık Samsung o özgürlüğü giderek kısıtlamaya sınırlamaya seni o zirveye çıkmana müdahale eden bir android iPhone zihniyeti olmaya başladı gözümde. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama ben Xiaomi ye şans vermek istiyorum fikirlerinize yorumlarınıza açığım şimdiden teşekkürler.

• Root ve rom atmaya izin veren bir telefon al derim. Yoksa iPhone al.

Xiaomi konusuna kesinlikle katılıyorum redmiye özel mi ben de bilmiyorum ama redmi note 9 pro reklamdan illallah ettirdi beni

Kasa:MSI MAG Vampiric 100R || PSU:High Power 750W 80 Bronze ||Anakart:MSI B450-A Pro
    İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 ||Ram : Corsair Vengeance 2x8 16 Gb 3200 Mhz ||Depolama: Sandisk 1 TB Nvme - Seagate Barracuda 2 TB - Seagate Barracuda 1TB
    Ekran Kartı: Gigabyte RX 9070 XT OC
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S24 fe mi? İphone 14 mü?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maşallah bilen bilmeyen zıplamış konuya. Bir Xiaomi 15 kullanıcısıyım. Gayet memnunum. Hiç pişman etmedi. 17 çok daha iyisi. Reklam filan yok. Rahat olun. Forumu taksaydım ben de iPhone ya da Samsung'un dışına çıkamazdım. S26, Xiaomi 17'nin kalibresinde bir cihaz değil. Normalde rakip olması beklenir, sonuçta aynı yıl çıkmış baz model cihazlar ancak pek öyle değil. Aralarında net 2 gömlek Xiaomi 17 lehine fark var. Hangi birini sayayım... Epey bile 10 puan fark koymuş. Cevap belli.

Anlıyorum hocam fakat bu reklamlar ile ilgili çevremde Xiaomi kullanan arkadaşlarından hiçbir eleştiri duymadım, onlara sordum hiçbir şekilde reklam vs olmadı bizde diyorlar acaba bu tür sorunları diğer poco redmi vs cihazlarda mı yaşanıyor bilginiz varmı ?

Kapatırsanız yaşanmıyor. Kapatmayıp burada sabah akşam Xiaomi haterı olarak yorumlar atanlardan da olabilirsiniz. Tercih sizin.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.