Şimdi Ara

S24 Ultra Yazılım Konusunda Fikir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
31
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, 2 ay önce yurt dışı olarak S24 Ultra almıştım. Telefonda ara ara 2-3 saniyelik sanki hattı çıkarmışım gibi kopmalar oluyor, aynı şekilde x veya instagram'da gezinirken ekranı kaydırırken takılarak kayıyor gibi takılmalar oluyor(aynı sorun s21+ cihazımda da vardı ben işlemciden kaynaklı diye düşünüyordum) size düşme kaynaklı olabilir mi? İlk aldıktan sonra 2-3 kere kılıfsız şekilde düşürmüştüm telefonu. Bir diğer ve asıl sorum telefonun csc'si yani servis yazılım sağlayıcısı birleşik arap emirlikleri idi ama ben samsung health monitor'u kullanabilmek için csc'yi Türkiye olarak değiştirdim. Şimdi de malumunuz Oneui 7 çıktı ve ota üzerinden yükledim, şu an hala csc Türkiye olarak görünüyor ama herhangi bir sorun olmaması açısından ya da temiz olması açısından recovery kısmından hard reset önerir misiniz ya da odin ile tekrar yüklememi önerir misiniz? Yoksa uğraşmama gerek yok böyle devam mı edeyim? Bir de ek olarak enpara ile nfc ile ödeme yapmak istediğimde bazen yapabiliyorum bazen yapamıyorum bilginiz var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inclr -- 23 Nisan 2025; 11:44:4 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.