Şimdi Ara

S24 ultra ne zaman alınmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. S24 ultra almayı düşünüyorum uzun zamandır. Son 1 haftadır 57.474 tl fiyatıyla çıktığından bu zamana en düşük seviyede amazonda. Ocakta s25 tanıtılınca daha çok düşer mi yoksa yeni yılla beraber daha çok mu artar? S24 ultra almak için en mantıklı zaman sizce ne zaman?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ismi lazım deel in iktidarı defolduğu zaman alınır: çünkü telefonun nerdeyse yarısı kadar, samsungun kârından bile daha çok para elde eden vergi sistemini ancak yeni gelecek iktidar düzeltebilir ve fiyatlar düşer..bu telefonu alırsan, bir telefon parası kadar da vergiyi sevgili devletine ateşlemiş olacaksın...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanında 3 yıl önce s20 fe çıkar çıkmaz 5k vermiştim keşke bekleseydim dedirttiricek indirim vs olur mu acaba diye baya bi elim sipariş vere gitmediydi şimdi bi bakayım güncel fiyatına dedim sıfırı 16k yani demem o ki ilk yorumu yazan hocama katılıyorum ismi lazım deel gidince ya da çıkar çıkmaz alınacaktı  

• S25 tanıtıldığında fiyatı yeni aynı olur çünkü asgari ücret artacağından ötürü rakamsal olarak değişen bir şey olmaz.Ayrıca S25 lansman fiyatı uçuk bir rakam olur fold6 gibi.Alacaksan şuan al.Ytd.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.