Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Seweras , Evren7 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.968
Cevap
616
Favori
1.702.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sırf ekosistemden dolayı bir türlü kafamda oturtamıyorum. Ama bir yanım geçmekte istiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • corsairms kullanıcısına yanıt

Farklı sesler var kendi içlerinde . Merak ettiğim Ultra HDR desteği S23 Ultra ve diğer S23 lere de gelecek mi ?

Google'ın çözümüne Samsung müdahale edebilmesi için sil baştan yapması gerekir ki bu zaman ve maddi olarak zor imkansız 1 ayda .

S23 Ultra 6.1 geçişleri de problemi olabilir şimdiden bu anlaşılıyor öngörüsü net Ultra HDR sistem genelinde aktif olacaksa ...

Renklilik kaybı bence doğru bir karar ama insanlar patlak abartılı canlı renkleri özlüyor alışmışlar zor geliyor bu durum .

Kumlanma sorunu da donanımsaldır denilebilir ... Ama yine de gelecek güncellemeleri beklemek gerekir ...

• Elinde lansman promosyon kodu hala olup da kullanmayacak bir arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi? kod bulursam alım için daha motive olacağım Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] 

• Milletin telefonu gelmiş de yere bile düşürmüş :D Bizimki inanılmaz özenli bir şekilde kargoya hazırlanıyor. Acayip titizler helal olsun! 13 gün oldu 13, insafsız samsung...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hurafe26 H kullanıcısına yanıt

Ayni seyi kendim denedim. Resim parlakligi geri geliyor.

Ama resmin megabyte degeri 3 islemden sonra baya bir düsüyor.

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Bendeki cihazda canli ve dogal renk gecislerinde görüntüde fark oluyor. Olmayanlar bu yöntemi denesin. Adaptif renk tonu kapali olmalidir.

• sakiri kullanıcısına yanıt

Hocam bu "Erişilebilirlik ayarlarını sıfırla" tam olarak nedir? Şimdi bir yanım bunu uygulamak istiyor, bir yanım çekiniyor.Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] 

EK: Bu arada gerçekten Samsung tarafından umudu kesebiliriz gibi bir hava da esmiyor değil hani... Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] 

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]sammobile
    Users complain about washed out colors on Galaxy S24 screen
    https://www.sammobile.com/news/galaxy-s24-ultra-screen-washed-out-colors

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 30 Ocak 2024; 14:22:19 >

• onuruno99 kullanıcısına yanıt

Dostum stokta cihaz yok, kod olsa da işinize yaramaz.

• Can-KSK kullanıcısına yanıt

Ay sonu güncelleme gelecek dediler buna.

• Wisekiller W kullanıcısına yanıt

Telefon satın almayacağınız için kullanamayacağınız kodlar ihtiyaç fazlası mı olmuş oluyor, bu nasıl bir mantıksızlık.

Hem yazmayı da beceremiyorsunuz gibi görünüyor, "Satın almış olduğum 2 adet s24 telefonumun yanında gelen" ne demek, siz herhangi bir bedel ödemeden edindiğiniz kodları satıyorsunuz.

Ben lansmandan sonra mevcut sayfaya kayıt yaptım ve ilginç bir şekilde 2 gün sonra kod tarafıma mail olarak geldi, kodu kullanmayacağım içinde bu gece bu sayfada kodu açıktan paylaştım, isteyen biri faydalanabilsin diye.

Ki sağ olsun ilk siparişimde yine buradan bir arkadaşımızın bedelsiz şekilde paylaştığı ile telefonu satın almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 30 Ocak 2024; 14:39:22 >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

Ben haber ver kısmını seçiyorum anlık olarak mail geliyor cihaz stokta diye belki yakalayabilirim diye yazmıştım. size özelden de yazmıştım ama stok gelmeyeceğini düşünüyorsanız o zaman da sağlık olsun artık, yine de teşekkürler.

• Samsung Galaxy S24 Ultra on numara beş yıldız telefon olmuş. Benim gözümde şu anki telefonların kralı oldu.

• sakiri kullanıcısına yanıt

Bende de oluyor ama bir S23 Ultra daki gibi veya diğer eski cihazlardaki gibi bariz renk tonlamalarında geçiş vermiyor çok çok az . Gözlerim de iyi görüyor bu farklılıkları.

Hatta Doğal seçilirse color banding azalıyor. Kendi örnek referans temsili görsellerde de bu belli oluyor.

Beklenen bariz renklerden canlılık artışıdır bunu vermiyorsa Samsung varsayılan niye CANLI ve veya madem canlı renk modu var o zaman hakkettiği gibi bariz renk tonlamaları olması gerekirdi ama yok ...

Ek olarak olay adaptif renk zaten kapalıydı keza kapatılmasını da öneriyordum ve halen de ..

• Profesyonel Sony kamerası ile kıyaslanmış Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] 

Samsung Galaxy S24 Ultra vs. $5,000 Pro Camera (youtube.com)

• brs160 B kullanıcısına yanıt
    Videoyu izlerken, videoyu seciyormus gibi üstüne basılı tutmanız yeterli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazılanda bir sorun göremiyorum. Ama sizin anlayabilme ve kavrayabilme yeteneğinizin düşük olduğuna karar getirdiğim kesin.

Yazılana da gelecek olursak biraz daha "anlayabilmeniz" için açacağım. FİZİKİ olarak satın almış olduğum 2 adet s24 telefonumun yanında FİZİKİ olarak gelen hediye ürünleri satıyorum. Kod kısmını güncelledim.

• Wisekiller W kullanıcısına yanıt

Bunu da düzenleyin size zahmet.

• Can-KSK kullanıcısına yanıt

Nasil yapildiginimi soruyorsunuz.

• Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]MobileTechReviewyoutube
    Samsung’s 2024 flagship Android phone brings a host of small improvements that keep the Galaxy S24 Ultra at the top of the heap. Thanks to our video’s sponsor ESR Cases, use 10% off Code JHFKKD6V valid until March 31, 2024 https://amz.run/7dmi . The S24 Ultra has a flat 2600 nit OLED display, a titanium frame, the Snapdragon 8 Gen 3 processor and a new 50MP 5x tele camera. It retains hallmark features like the S Pen in a silo, huge display, 4 rear cameras, long battery life and now comes with 7 years of software updates. ** Get the S24 Ultra at Best Buy: https://howl.me/cluRX70u78v ** Get the S24 Ultra at Samsung.com: https://howl.me/clvISJyJFX4
    https://www.youtube.com/watch?v=3h6iJ3vt2DU&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.