Kurtarma moduna girin Cache kısmınım yapın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (1646. sayfa)

-
-
Wipe cache partition yaparsanız silinmez
Wipe Cache Partition" işlemi, cihazınızın performansını artırabilir, pil ömrünü uzatabilir ve genel kararlılığı iyileştirebilir. Öte yandan, bu işlem, uygulamalarınızda saklanan kişisel verilerinizi veya cihazınızın ayarlarını etkilemez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunu yapınca ota dan gelecek güncellemeleri de alabiliyor muyuzquote:
Orijinalden alıntı: smart1978Samfirm Reborn veya diger benzeri programlarlan da direk Samsung sunucularindan EUX icin ilk yayinlanan Anroid 15 li ONE UI 7 full firmware dosyasini indirebilirsiniz.
Windows isletim sistemlerinde tavsiyem :
Telefonuzla bilgisayar arasinda en az bir kere veri transferi baglanti koprulendirdiginizi varsayiyorum. Amac surucu / driver sisteminizde tanitilmasidir. Cogunuz biliyor olabilir ama onemli bir detay bazen direk yuklemeye gecmek ile bosuna neden diye cebellesilmesin bastan belirtmek lazim. En kotu senaryoya goredir. Daha fazla detay ve yardim ilk sayfamizda fazlasiyla anlatilmaktadir.
Windows 10 Windows 11 de suruculer otomatik internetinizle indirilir.
Samfirm Reborn :
Teshir IMEI si :
354306210002054
Kendi IMEI nizlen de olur ( veya seri numaranizlan da )
SamFirm v0.3.6.8
Checking firmware for SM-S928B/EUX/S928BXXU4BYCG/S928BOXM4BYCG/S928BXXU4BYCI/S928BXXU4BYCG
Model: SM-S928B
Version: S928BXXU4BYCG/S928BOXM4BYCG/S928BXXU4BYCI/S928BXXU4BYCG
Filename: SM-S928B_1_20250331084650_12477h4jgh_fac.zip.enc4
Size: 18353975952 bytes
LogicValue: gp7atz88m0cx4qm0
Odin le yüklenecek . İndirme adresi de :
https://dl2018.sammobile.com/Odin.zip
Telefon tamamen kapali olmali. Ses acma ve kapama tuslari telefon kapali iken ayni anda basili tutulurken usb kablosunu bilgisayariniza baglayin. Yesil ekran gelecek ve Ses acma tusuna bir kere tuslanarak download moduna giris tamamlanir.
Odin de tavsiyem HOME_CSC ile sanki telefona guncelleme aliyormus gibi silmeden yukleyebilirsiniz.
Farkli durumlarda da elbette HOME_CSC li kisim yerine CSC li olani da tercih edilebilir ve boylece format ta atilmis olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Heyecanla beklediğim tek şey bu 😂
Uygulamalar ekranı nasıl yatay oluyor arkadaşlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Resmi Türkiye kayıtlı cihazımda bu şekilde yeni sürümü denemek istiyorum. Fakat en son LG G2'de başka ülke yazılımları ve ROM'larıyla uğraşıyordum. Samsung beni seneler öncesinden tövbe ettiğim şeylere geri götürdü, mecbur. :)
Resmi cihazımda bu işlem herhangi bir garanti veya Knox sorununa yol açar mı? Pazartesi veya salı Türkiye sürümü çıkınca aynı şekilde odin ile sorunsuz Türkiye sürümüne dönebilir miyim, bir sorun olur mu?
Bilgisi olan varsa çok sevinirim. Eğer garanti ve Knox'ta bir sorun olmayıp verileri kaybetmeden geri Türkiye yazılımını Odin ile atabiliyorsak hafta sonu tadını çıkararak denemek istiyorum.
-
Bu ürünü beğeniyorum açıkçası ilk defa böyle gördüm ama cihazı kalınlaştırmasını hiç sevmiyorum spigen kullanıyorum ben de. Dediğiniz gibi bu markalar kalınlaştırıyor. Yine de teşekkürler, düşüneceğim bu ürünü.
Çemkirmelerinize değdi mi DH'ciler?
Samsung S25 Ultra 7 Şubat 2025'te YAZILIMI BETA OLARAK çıktı. Kararlı sürüm bile değildi.
2 ay sonra FULL SÜRÜM size geldi. 2-3 hafta sonra da S23 serisine gelir.
Samsung yazılım konusunda şuanda herkesten iyi. Bunu iddia ediyorum ve herkesle ölümüne tartışırım.
Hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 11 Nisan 2025; 21:50:12 > -
La hani güncelleme la hani panoo
Evet bu konuda haklısınız. S25 serisi beta 1 seviyesinde one ui 7 ile geldi. Kararlı sürümler gelmeden öncesine kadar 24 serisi daha iyi bir one ui 7 kullanıyordu beta 6 ile.
Bizim buradaki asıl serzenişimiz Türkiye'ye halen güncelleme verilmemiş olması.
Oturmuşluk ve bir bütün olarak evet ama One UI 7 biraz ellerine yüzlerine bulaştı en azından stabil yaptılar.
Mesele sadece Türkiye değil. TUR csc içinde olduğu çatıya komple vermedi.
Burada hep söyledim. Samsung son yıllarda biraz geciktiriyor stabil veriyor diye. Yeni bir android versiyonu çıkıyor. Diğer markalar alelacele veriyor güncellemeleri. Ama Samsung arayüzünün hepsinden hatta Ios'tan bile iyi olmasının bir sebebi var. Samsung bu konuda yiğidi öldür hakkını yeme durumunda bence. Ver güncellemeyi eee sonra kassın, hatalar olsun, kilitlensin bilmem ne. Böyle iyi. Bakın One UI 6 mis gibi oldu. Şimdi 7'nin kaymağını yemekte sıra. Sabır.
Yahu en son s7 edge ye odin ile rom yüklerken telefonu fail etmiştim o yüzden bekleyen tayfadayim dayan erdi son kale biziz
Bende bekliyorum. Bu kadar beklemisim, aksiyona gerek yok :)
Son kale benim hocam hastanedeyim pazartesiye cikiyorum istesemde birsey yapamiyorum
Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
Cok teşekkür ederim
Kurtarma moduna nasıl gidiliyor ve wipe cache nasıl yapılıyor. Baktım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X