Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] MÜJDE ! ONE UI 8.5 ÇIKTI (1590. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oyunageldim Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
40.815
Cevap
596
Favori
2.047.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
100 oy
Giriş
  • Samsung Shop uygulamasında hediye çarkı gelmiş sanırım, çeviremedim. Bildirim geldi ama bulamadım. Sizlere de geldi mi acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    512gb 11 ay garantili temiz cihazı 50ye verdim.. ama 48-52 arası değişiyordu.. 256 gb olanların piyasasına bakın yine.. ilanlarda herkes coşuyor ama satış rakamları onlar olmuyor tabi.. 45e kadar gözünün yaşına bakmayın... sıfırlar çok yüksek değil... o sebeple elden çıkma niyetin varsa verin geçin..

bu tarz başka güncellemeler varmı 6.1 için kurabileceğimiz 7.0'dan önce

• 60k ya 256 lığın trendyol kendi satıcısından sipariş geçtim. a34 den geçeceğim. Mantıklı mı bu fiyata almak sizce? S25U 256 75k ancak o kadar çıkmak istemiyorum. Yd da imei kaydı ve garantisiz olmasından çekiniyorum açıkçası. Teşekkürler.

Edit: Siparişi iptal edip kamu +takas kampanyası ile s25u aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak23358 -- 19 Mart 2025; 15:17:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 saat 45 dk amazon prime'dan film izledim. Filmi daha önce indirmiştim o yüzden mobil veya wifi veri kullanımı yok. Galaxy Buds 3 kulaklık ile izledim.

Filmin sonunda telefonun şarjı 100'den 89'a düştü. Kulaklıklar 100'den 57'ye düştü.

Genel bir tecrübe paylaşımı olsun :)

Çok iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

Güzel değerler, hızlı şarj var iken dert edilmemeli bence tüketim. Yarım saat şarj ile 1 günü rahat çıkarıyor. Ben her gece 40-50 gibi iken takıyorum sabah 7 den yatana kadar bitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 16 Mart 2025; 18:23:46 >

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
  • Stabil One UI 7 gelsede cihazı bir sıfırlasam. Aldığım günden beri hiç sıfırlamadım, üst üste birsürü update yaptık. Aşırı stabil hiçbir sıkıntı yaşatmıyor lakin büyük sürüm güncellemelerinde temiz kurulum her zaman candır.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
    Benim için tüketim hiç dert değil hocam merak edenler oluyor. Özellikle kulaklıkla film izlendiğinde nasıl falan diye

• ONE UI 7 Beta da olanları ve ilerde Final stabil / kararlı sürümü çıktığında video çekimlerinde LOG formatı için gerekli tavsiyeler ve bazı PC ayarları ve ayar dosyalarını indirmek için Samsung resmi sitesinden şuraya da bakınız :

samsung developer
    Samsung Log Video | Samsung Developer
    https://developer.samsung.com/mobile/samsung-log-video.html

S25 serisi için denilmesi ONE UI 7 almış S24 serisi olmadığındandır. Pratikte Beta da olanlar vs zaten bahsedilen tüm ayarlar ve özellikler uyumludur.

Samsung Log Profiles and LUT

PDF kullanım kılavuzu resmidir :

https://d13643hualop71.cloudfront.net/Mobile/Samsung+Log+White+Paper_En.pdf?token=1742158491303.Xdr1vPFA0Gayo6O5RTrhlNngCOvFhEr74o4Z5wbjQ08%3D

Samsung Log to Linear 1DLUT_v1.0.cube

https://d13643hualop71.cloudfront.net/Mobile/Samsung+Log+to+Linear+1DLUT_v1.0.cube?token=1742158600535.wxpdEQOgUJzeHYRNJYbSAQVQa0VKW8Gjxv1AFYVrttI%3D

Samsung Log to Linear 3DLUT_v1.0.cube

https://d13643hualop71.cloudfront.net/Mobile/Samsung+Log+to+Rec709+3DLUT_v1.0.cube?token=1742158614955.NsBBSkK7urT5mresrxZ%2FAZhkimapKwWAC4LAGD%2B5Ja4%3D

Hocam temiz kurulum yaptığında banka uygulamalarını da sıfırdan kurup cihaz aktivasyonu vs yapıyorsunuz dimi? Eziyet olmuyor mu ya? :)

Android tarafında ben de a34'ten geçmiştim. İyi tercih ve fiyat hayırlı olsun. Yd konusunda da sizin gibi düşünüp hiç baş ağrıtmadan devam.

beta 5 hindistanda yayımlandı. henüz fota dosyası yok. s24 ve s24 plus log video özelliğini aldı.

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] MÜJDE ! ONE UI 8.5 ÇIKTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozgel -- 17 Mart 2025; 8:44:38 >

Orijinalden alıntı: kozgel

beta 5 hindistanda yayımlandı. henüz fota dosyası yok. s24 ve s24 plus log video özelliğini aldı.

OTA indirme linklerini Hindistan gibi Beta programı uygulanan ve dahil olanlarca paylaşacak biri lazım :/ .

Şuan itibariyle halen yokmuş.

Bekliyoruz.

Oooo deneyelim, yüklüyorum bak bişi olmaz dimi :)

• kozgel K kullanıcısına yanıt

Samsung'u biraz silkelemek lazım parça parça özellik veriyor hala ver bitsin full One UI 7 özelliklerini..

inat etmiş nisandan önce vermeyecek.

Orijinalden alıntı: kozgel

Sızdı

Post in thread '[Beta 5 Now Rolling Out!!] [One UI 7 Beta] Galaxy S24/+/Ultra Beta Thread, Update.zip files, News and Discussion' https://xdaforums.com/t/beta-5-now-rolling-out-one-ui-7-beta-galaxy-s24-ultra-beta-thread-update-zip-files-news-and-discussion.4683065/post-90004958

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.