Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Şubat Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta4 ilk sayfada! (1554. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 19 Misafir (4 Mobil) - 19 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
31.122
Cevap
594
Favori
1.441.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
22. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 15521553155415551556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

....U4BYBC var.... U varsa major güncellemeler ifade eder. Samsung belli ki Beta yı bitirmiş son testlerini yapıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Olabilir ... Belki de bu ay sonuna doğru da olabilir...

İçerden bilgi sızdırılsa bile yine son dakika birşeyler etkiliyor tarihler sarkıyor vs... Şimdi de Beta sayısı artık bundan sonra olmayacakmış ... Bu da akla yeni şeyler eklenmeyecektir :/ .AI Gürültü Silme sanırım gelmeyecek! ...

Bence tam sürümden sonraki güncellemeler ile gelecektir. Bekleyip göreceğiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Önemli olan sorunsuz güncelleme verilmesi zamanı çok önemli değil. Samsung son yıllarda bu işi iyi yapıyor. Evet 25 serisi öncelikli ama biz zaten bu tarz durumlara alışığız. Geç olsun güç olmasın.

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt

Yeni fark ettim ki birkaç saat önce Beta programı bittiği resmi yetkililerce ifade edilmiş. Yani Beta dan çıkışa ait güncelleme ile Final sürüme geçilecek :

reddit
    lminvti's comment on "What do you think about this?"
    https://www.reddit.com/r/oneui/comments/1it4lgf/comment/mdm7d41

Kapanışı duyurdular.

Anlaşılan birkaç güne Final sürümüne ilk Beta dakiler sahip olacak. Akabininde birkaç gün sonrasına da ONE UI 6.1 lere gelecek ....

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Harika bir haber. Tahminimce 10 gün içerisinde beta 4 kullananlar ile 6.1 kullananlara verilir. Heyecan bastı günler geçmez şimdi 😁

• erditepe kullanıcısına yanıt

Yeni özellikleri getirmemek için de Beta yı kısa kesmişler. 1 aydan fazla Beta almamıştı. İlk rezalet ve niyetlerini o zaman belli etmişlerdi ..

2 hafta sürmez gibi ... Bekliyoruz ...

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Yeni özellikleri getirmemek için de Beta yı kısa kesmişler. 1 aydan fazla Beta almamıştı. İlk rezalet ve niyetlerini o zaman belli etmişlerdi ..

2 hafta sürmez gibi ... Bekliyoruz ...

Getirmemek için derken emin misiniz

Daha çok beta sürümü demek daha çok yenlik demek değil ki, Beta 1 ve 3 arasında özellik anlamında majör bir fark yok aslında. Beta bitiyor demek daha fazla ayar çekmeden (optimizasyon) son dokunuşları yapıp verecekler demek. Planlanan ve verilecek olunan özellikleri final sürüme dahil edebilirler... Tabi isterlerse

• S24 ultra cihazda nfc kullanamiyorum tesadüfen bir defa çalıştı bir daha çalışmadı okuyucuda sorun yok biliyorum forumlara members yazismalarina vs baktim denilenleri denedim ama stabil bir kullanim yakalayamadim varmidir bir formülü kısa yolu yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Bu ürün tam sana göre! Üstelik CLUB’a özel %10 puan kazandırıyor!

Buds 3 pro 6300tl

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt

Umarim yanilan ben olurum.

Bakalim donanimsal yetersiz diye neyi vermeyecekler S25 Ultra da olupta ...

• eyuunal E kullanıcısına yanıt

O zaman Beta 4 tekiler veya Beta 3 tekiler veya Beta 2 dekíler neden en basta Beta1 olarak verilmedi ?

Basit bir soru ve cevabi da belli ...

• turbo610 T kullanıcısına yanıt

50MP de expert raw kayipsiz ozelligi gidiyor ama :/ ayni sekilde 200MP de de gidiyor . Anladigim en ideali Samsung cihazina bakinca 24MP imis :/

S24 Ultra da ONE UI 7 Final surumu yayinlansin once oyle kiyaslama tam ve saglikli yapilir.

S25 Ultra daki hic olmazsa kotunun iyisidir Expert RAW ile cekilenler.

Anladım hocam. Samsung Members forumunda bir iki arkadaşımın bu durumdan muzdarip olduğunu görmüştüm o yüzden sorayım dedim. Teşekkürler ☺️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L-DRAGO kullanıcısına yanıt

Linki atar misin.

Ayarlardan " otomatik engelleyici " kapatilip ( is bitince derhal acilmalidir ! )

Telefon etme yerinde

*#34971539*#

Tuslanir. Cikan pencerede :

MODULE INFO VER CHECK olani tiklanir.

Bendeki ONE UI 7 Beta4 deki kamera firmware bilgileri :

ois_fwver ve altindakine bakilmalidir. O kisiler bu surumde olmasina ragmen kameralari sorunlu ise derhal sevise gitmeliler.

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Şubat Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta4 ilk sayfada!

• Samsung Hesap makinesinden servis menulerine gizli kodlara gecis :) . Sahsen yeni kesfettim. Aramizda yillardir bilenler olabilir.

" Otomatik Engelleyici " ayarlardan kapatin ( islemleriniz tam manasiyla bitince de derhal acin )

(+30012012732+

Yukaridaki kirmizi olani hesap makinesinden girin. Karsiniza DRParser Mode cikacak.

Burada Samsung secret code larindan telefon bu halde izin verebildigi kadar hepsini calistirabilirsiniz :)

Ornek kodlardan biri :

*#0808#

Bircok kodlari calistirabilirsiniz.

Enteresan yontemler. Normalde telefon etmede de bu kodlar calismaktadir.

Cevap basit aslında soru saçma. Yazılım bu şekilde geliştirilir zaten. İnsanlara beta aşamalarıyla bir şeyler sundular ve kullanıcılar çeşitli hatalar ve geri bildirimde bulundu. Her beta aşamasında da fixler yayınlandı. Planlanan iyileştirmeler görsel değişiklikler eklediler. AI gibi paket olarak sonradan dahil edilebilecek özellikleri vermek tamamen Samsung'a ait bir seçim isteseydi ONE UI 7 ile gelecek tüm AI özelliklerini log videoyu ilk betada verebilirdi.

• eyuunal E kullanıcısına yanıt

Suan Pixel 9 Pro XL Android 16 Beta2 sindeyim. Beta lar neredeyse esit gider. Samsung gibi degildir.

Onceki yillarda da bircok Pixel cihazlarini da kullandim. Kosede Pixel cihazlarim da durur.

Beta da birak gec baslanmasi icerikte bile belirsiz... Benim o cevabimda her bet da elbette fixler iyilestirmeler de vardir ama odaklandigim can alici olan yenilikleri niye Beta lara yayarak veriyor demekti. Kisa kestigine gore yenilikler artik yok! Halbuki eskik seyler var ...

Tepkiler artarsa belki son Final e donusturen guncellemede siradisi sekilde S25 Ultra dak'yeni seyler de gelebilir ... Tepkiler olmazsa maalesef Samsung planli eskitmeyi yazilimla devam ettiriyor deriz.

7 YIL guncelleme denir ama daha simdiden Android 16 Beta sina baslamamis! Ve Android 16 ciktiktan sonra anca kendi Betasina baslayacaktir! Daha dogrusu ONE UI Betasi keza Android 16 temeli zaten Final olarak hazir olacak...

Tamamen Samsung a ait bir secim ile bizlere neden 7 yil guncelleme ile ONE UI 7 diyor? Bence ONE UI 7 Lite ( veya Kirpilmis diyelim daha Turkce duzgun vurgu yapsin ) sunuluyor. Elbette donanimsal seyler sunulamaz ama bircok sey yazilimsal tabanli. Ozellikle Yapay Zeka daki bircok sey yerel degil internet tabanli varsayilan ise cok eski cihazlara bile internet tabanli olan AI ozellikleri sunar ama Yerel calistirma secenegi cok guclu veya donanimsal AI olmadigi icin zaten yerel calistirilamaz olur.

Bu konuda dramatik bir ornek ibretlik :

Samsung Galaxy Note9 Exynos luya 6GB RAM li modellerine de uyumlu AI ozellikleri entegre edilmistir daha dogrusu PORT edilmistir ! Bunu Samsung harici ve Samsung gibi yazilimsal imkanlari pek olmayan sadece portla yapilabiliyorsa Samsung AI yazilim tabanliyi cok eski donanimlara da yazilim tabanli diye de pekala sunabilir!!!!

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159429939

Farkindalikla ele almak bambaskadir. Bizlere sunulan ezbere seylerle Samsung u dolayli bu sekilde bu konularda direk veya dolayli desteklemek nahostur. Tuketici Bilincine de aykiridir ...

• Samsung Hava durumu çok kötü kar yok kar yağışı bitti diye uyarı atıyor, hava günlük güneşlik yağmur başladı diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15521553155415551556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.