Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1468. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: selcuky1 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 17 Misafir (2 Mobil) - 16 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.668
Cevap
610
Favori
1.357.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14661467146814691470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Smart hocam eux betadayım. Cihaz yurt içi 6.1 e düşürmek odin ile mümkünmü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agimnat A kullanıcısına yanıt
    Ben cevap vereyim bu saatte Odin ile 6.1 e dönebilirsiniz sıkıntı olmaz..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EUX kullanan arkadaşlar, Ocak güncellemesi ile ilgili bir gelişme var mı ? Cihazınıza geldi mi acaba ?

• agimnat A kullanıcısına yanıt

Cevap verilmis ama yine de bir detayla aciklayayim :

Genel olarak : Bootloader ayni olan ama ONE UI ve / veya Android surumleri farkli olsa da dusurme eskiye donmek mumkundur. Samsung esasli guncellemelerde her daim bootloader ayni kalir ki olaki bir sorun olur geriye donus yapilabilsin diye.

Suan itibariyle Bootloader S24 Ultra da 6.1 de ve Ocak Beta 3 unde de 4 tur.

Bu Beta surecinde de Bootloader 6.1 e gelemez Samsung ve cihazlari icin de risklidir. Musterih olun derim.

Geriye dusurulmede tavsiyem hard format atilmasi veya HOME_CSC yerine CSC ile format attirilabilir. Major arayuz ve veya Android surumlerinde ozellikle dusurulmelerde uyumsuzluk yaratabilir! En kotusu Odin ile versiyon dusurulse REcovery mode da zorunlu full wipe format attirabilir . Genel manada eskide donuldugunde bir format atimi istemese de yukarida dedigim gibi kesinlikle format atilmasini oneririm.

Format sonrasi da Beta veya ust Final ONE UI den otomatik veya elle yedeklenmis bilhassa ayarlar ve uygulamalar yedeginin de kesinlikle geri yuklemesi yapilmamasini siddetle oneriyorum. Batarya ve veya asiri isinma veya arayuz hatalari basgosterebilir. Kesin hepsi olacaktir demiyor potansiyeli vardir ve tedbiren tavsiye ettigim / edilenler sekilde sureci tamamlamak onemlidir.

Bu tur bilgileri ara ara tazelemek gerekir. Aramizda elbette farkinda olan uygulayanlar da vardir. Bu bahsettiklerim baska marka telefon tabletlerde hatta farkli platformlarda misal Windows gibi bambaska platformalarda da benzer seyler varsa sakinilmasi gerekir. Yani yeni bir cihaz olarak kurulum tamamlanir.

Elbette arayuz ve isletim sistemi ayni olan yedeklerin geri yuklenmesinde problem olmaz...

Samsung odakli ayrica bir tavsiyemde : Program Yedeklemeleri de geri yuklemede seri ve konfor olsa da 3. parti yani sonradan yuklenmis uygulamalarin hatta oyunlarin datalari ve kullinici datalari hatta cache lerine kadar yedeklenmesi bence sacma veya risklidir. Yani kirintilarina kadar yedekleniyor ustelik yakin zamandaki bir yedek degilse uygulamalar arasinda veya oyunlar arasinda eski surumlusu olacagi i icin indirme fasli da olabilir. Delta Update mantigi ile sil bastan yuklenmiyor olsa da ozellikle major ana guncellemeler arasinda gecisler iki yonde de terfi veya dusurmelerde isinma veya yavaslama vs sorunlari gorulebilir .

Hersey mumkundur cozumu de vardir. Bunlari bilmek ara ara tazelemek faydaladir.

• L-DRAGO kullanıcısına yanıt

Amerikan ve Kore varyantlarina Ocak guncellemesi dun yayinlanmis haberi de sammobile de yapilmis ama global olani icin bir gelisme yok ama birkac gun icinde yayinlanir. Bu tur haberlerden sonra kendim de Samfirm Reborn gibi programlardan EUX icin bakarim sonra da TUR icin. Guncellemeler her daim GLOBAL ( B ) varyantlilarda ilkin EUX e gelir ...

sammobile
    January security update rolling out to Galaxy S24 units on One UI 6.1
    https://www.sammobile.com/news/galaxy-s24-january-2025-security-update-korea-usa
  • Beta 2 den Beta 3 e geciste neler degismis filan merak edenlere 2 tane S24 Ultra ile birinde Beta2 otekinde Beta3 ile ayni anda 2 cihazdan es zamanli kiyaslama inceleme videosu :

SamMobileyoutube
    With every beta that drops, we are one step closer to the official release. This is a look at One UI 7 Beta 3 and comparing it to One UI 7 Beta 2. SAMMOBILE.COM is a news and community website dedicated to Samsung Mobile devices. We keep a close eye on everything that Samsung does and update you about it before other news sources even know what’s happening. New firmware is always found here first, just like updates, reviews, and much more. Check us out! Website: https://www.sammobile.com/ YouTube: https://www.youtube.com/c/SamMobileTV Twitter: https://twitter.com/sammobiles Facebook: https://www.facebook.com/sammobileofficial Instagram: https://www.instagram.com/sammobileofficial/ Contact: https://www.sammobile.com/contact
    https://www.youtube.com/watch?v=eclczjBBkRg&feature=youtu.be
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

Hocam ciddi bir Türkçe güncellemesi ne zaman gelir yapay zekaya.

• Kovid60 K kullanıcısına yanıt

ONE UI 7.1 dagitilsin bakalim. Bence bu konuda yavas ilerleniyor. Birkac dilde kadin ve erkek sesleri varken Turkce de sadece erkek var.

Genel manada da Samsung un kendi Yapay Zekasi bircok dillere de gelmemistir. Turkiye sansli ama sunulan cok zayif ve fazla ozen gelisme yok.

Sizan bilgilere gore suan itibariyle bekle gor politikasi ...

• Merhaba dünden beri 7.0 betayı yüklemeye çalışıyorum. Telefonumun yapım numarası AXKB şeklinde bitiyor. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Oneui 7 resmi güncellemesi ne zaman gelir sizce

• BeutaLLethaL B kullanıcısına yanıt

22 Ocakta S25 serisinin lansmanı ile piyasaya sürülür, Şubat başında da muhtemelen dağıtıma başlanır.

• 25ultra beklenir mi 24u alıp geçeyim mi sizce

kaçak alacam ikisini de 24ultrada şu an imei atma mevzusu da olmuyor o risk alınır mı

• Lazona53 L kullanıcısına yanıt
    24 ultra alınır işlemci harici çok büyük bir fark yok....

Bence az kalmışken beklemek mantıklı..S25U çıkınca daha uyguna 24Ultra alabilrisiniz. Siz bilirsiniz ama kayıt zorlaştığını duydum, o yüzden tavsiye etmem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limones -- 9 Ocak 2025; 12:53:15 >
  • dgnk D kullanıcısına yanıt

Aralık EUX firmware i kurman gerek.

İlk sayfamızda anlatılmaktadır.

Ana kamerası esaslı farklı olmayacak. Qualcomm ın yeni SoC ile kalite artışı düşük ışıklarda bir nebze artış bekleniyor ama kayda değer bir fark olacağını sanmıyorum ana kamera sensörü neredeyse aynı olacakmış ...

Ama bekleyip görmek lazım ...

IMEI e para verilmez değmez. Yasal kullanımda kalınır şuanki düzenlemelere göre 8 ay ... IMEI atılmaması bence hikaye fiyat düşürmek istemiyorlar ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, sonunda yaptım ama maalesef tüm verilerimi kaybetmeme mal oldu? Daha önce bulut yedeklemesi yapmıştım umarım duruyordur.

• dgnk D kullanıcısına yanıt

Yedekler her daim alınsın derim her koşulda . Gözünüzden kaçmış :/ . Buluttaki Beta dan yedekse sorunlar çıkarsa da normaldir. Yedekleme biter bitmez recovery den Wipe Cache yaparsınız.

• Uygulamaya giriş yaptıktan sonra nfc ile ödeme yaptım oldu. Uygulamaya giriş yapmadan denedim olmuyor. Edit: beta3 yüklü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osamanos -- 9 Ocak 2025; 19:7:8 >
  • Yazıldı mı bilmiyorum ama yeni bir özellik farkettim. Bugüne kadar android cephesinde görmemiştim. Bildiğim kadarıyla sadece iPhone'da olan bir özellikti. Ekran kapalıyken artık tek dokunuşla ekran uyanabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 14661467146814691470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.