denedim yine olmadı hocam format atayım olmadı. |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1462. sayfa)
-
-
Komik değil çünkü durduk yere şebeke gelemeyebiliyor. Ya kapatıp açacaksın ya da uçak moduna alıp uçak modunu kapatacaksın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden komik olsun sim kartın şebeke araması normalde otomatik olsada açıp kapatmak anlık olarak şebeke araması yapmasına bununda sinyal almada etken olduğuna hiç şüphe yok
Bu sene yaptığım takipte Vodafone hatların ilk acilanlar olduğunu daha sonra turkcell hatların açıldığına tanık oldum geçen senelerde buna benzer durum varmiydi bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ama Turkcell'lerde fazla beklemedi herhalde. 3.cü günde açılmaya başladı
-
Evet 2 gün sonuna doğru hatlar açılmaya başladı
TT halâ açılmadı
Servis sağlayıcılar sırayla açılıyor Vodafone 2 gün sürdü 2 günde turkcell sürse sizinki yarın akşama açılabilir tahmini olarak
Arada bir cihazınızı açıp kapatmayı veya uçak moduna alıp geri almayı deneyin
E sim kullanıyorsanız fiziksel sime geçmek için ağ ayarlarını sifirlamaniz gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinZhull -- 4 Ocak 2025; 10:20:58 >
-
Merhaba; sizin sürüm hangisi?
Cihazdaki sürüm One UI 6.1
Sıralamayı uyguladım, cihazımda bildirim kategorileri çıkmadı.
Valla kral bence komik. Ben btk her şeyi kontrol ediyor sanıyordum. Olay demek ki btk falan değil. Btk izin vermiyorsa hatta, sinyal kesip açmayla olacak iş değil bu. İzinler sağlayıcıdaysa ancak bu aç kapa olayı işe yarayabilirdi ki işe yarıyor. İmei izinleri tamamen sağlayıcının elinde. Btk sadece izliyor. Karışmıyor bence.
Sorumlu tamamen sağlayıcıda değil. Hem sağlayıcı hem btk sorumlu. Sadece sağlayıcı sorumlu olsa sen vodafon takarsın, kapanmaya yakın turkcel takarsın o şekilde sınırsız kullanırsın. Uçak moduna alınca hat gelmesi telefonla alakalı. Telefon her dakika mobil hat araması yapmadığı için hat anında açılmıyor. Btk tüm imeileri aynı anda açmıyor.
Btk imei listesini operatöre iletiyor. Operatör listeyi sisteme yükleyip güncelleme yapıyor. Kimisi geç kimisi erken.
hocam selamlar, belli bir güncellemeden sonra "süper hızlı şarj" özelliği kayboldu cihazda.. menüde de gözükmüyor artık hep yavaş şarj ediyor.. aynı şarj cihazı ile tab s10 ultra'yı şarj ederken 50watt'ları görüyorum.. s24 ultra'da ise artık 17-18wattları geçmiyor? telefona reset attım çözülmedi acaba yaptığım yanlış bir ayardan mı kaynaklanıyor?
-
6.1 hocam benim, bu şekilde benim çıkıyor sizin neden çıkmadı ki
Benim s24 ultra ayarlara baktım süper hızlı şarj diye bir seçenek yok önceden varmiydi bilmiyorum orijinal şarj aleti ve orijinal kablo ile mavi renk şarj animasyonu çıkıyor
Tekrar denedim. Neden çıkmadı, anlayamadım.
-
-
Samsung tablet ve telefonlari en fazla 45Watt gorur. Bu degerler ozellikle %1-5 gibi dusuk sarj yuzdelerinde iken ulasilabilir.
Ama sarji %50 den sonra yaparsaniz da 42 watt gorulmez hatta 25 watt bile zor gorulur. O yuzden %60 dan sarj etmek daha uzun surer ama %40 a sifirdan sarj etmek cok cabuk olur.
Hizli sarj ibaresi vey super hizli sarj 2.0 ibaresi de kisa sureligine belirir ama bu demek degildir ki normale dusuk hizli sarjdadir manasi da cikmamali.
Samsung 45 watt esasinda 25 watt ile ayni hizlardadir sadece 4-5 dakika kisa suruyor...
17-18 watt demenize ozel ele alirsak : Sanirim %2 filan sarj edilirken olcemissiniz.
Bir de telefondan sarj olcturen uygulamalar da saglikli degildir en ideali harici sarj aleti ile telefonun arasina konulan olcerlerdir veya sarj kablosundan olcerli olan veya sarj adaptorunden olcerli olanlar.
Bendeki bu ozelliklerde olan 240 Watt sarj aletinde mevcuttur.
-
Bildirim sesize almada farkli davranildigi dusunuluyorsa ve neden boyle olmusturu bulmak yerine netice odakli yaklasimlardan : '' Tum ayarlari sifirla '' uygulanabilir .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X