< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1435. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Youngkit kılıflar genelde çok kalınlaştırıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir önceki yazdığım işlemi yapacaksınız mecburen. EUX a dönüştürüp beta kurulumu yapacaksınız üzerine.
-
Şu telefona adam akıllı parmak izi destekleyen bir ekran koruyucu bulamayacağız galiba
Gerek burda olsun, gerek başka sitelerde olsun çok araştırdım. Burda tavsiye edilen koruyucuların bazılarını satın aldım. Diğerlerine yazılan yerli yabancı bütün yorumları okudum. Öyle ne idüğü belirsiz, 3-5 yorumlu, kimsenin almadığı modeller değil. Çok yorumlu, bol yıldızlı modeller hep. Bir kişinin "sorunsuz okuyor" dediğine öbürü "doğru düzgün okumuyor" diyor. Kimisi "tekte okutuyorum" derken, kimisi "5-6 kere denemem gerekiyor" diyor. Kimisi "parmağım nemliyken okumuyor" derken öbürü "parmağımı hafif nemlendirmedikçe okumuyor" diyor.
6 ekran koruyucu değiştirdim, ben de yaşadım bunları. Özel kestirilenler daha iyi denildi, onu da yaptırdım yine aynı.
Ekran koruyucuya verdiğim parayı kenara koyup ekran koruyucusu hiç kullanmasam zaten ekran değişiminin yarı parasını çıkarmıştım. Şeytan diyor, çıkar ekran koruyucuyu. kılıf yerine de papscover gibi bişey yapıştır geç. Zaten aletler kılıfsız o kadar harika, o kadar elegan görünüyor ve hissettiriyor ki. İnsanın takası gelmiyor. Ama tabi sonra tamir ücretini görünce oturma organımız yemiyor, takıyoruz geri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighty -- 19 Aralık 2024; 7:9:6 >
-
Hocam bunu çok kez yazdım fakat bazı reyizler aksini iddia ederek çamur atılıyor. Cam olanlarda verim almanız çok çok zor, kesimlerin ise ekrana yapıştıktan yaklaşık 1 hafta içinde iyice oturur tekrar tanıtırsanız stabilleşebilir. Ama biz en iyisi suçu parmağımızda bulalım, parmaklarda suç var zira dünyanın en iyi en hızlı en mükemmel ultrasonik okuyucusu bu cihazdaymış. Fakat şunu söylemeliyim parmak izi bazı insanların yapısına göre iz derinliğine göre daha rahat çalışabiliyor ama bu cihazın ekran koruyucu varken verim düşmesinin önüne geçemiyor.
Ben s23u cihazımda smart devil uv sertleşmeli koruyucu film kullanıyorum bu sorunun bayağı ötesine geçtim. Normal cam kullanmak istedim ama kavisten dolayı mümkün olmadı, kullansam bu kez parmak izi cortlayacaktı.
Hocam, benim de şöyle bir düşüncem var. Bir telefon bir kere bile tamir gördükten sonra eskisi gibi olmuyor. Ustanın ya da servisin eli asla fabrika gibi değil. %90 ihtimalle kamerada toz kalır, su geçirmezlik gider VS. Tamir görüp de sorunsuz kullanıldığını gördüğüm telefon olmadı. Dediğiniz gibi kılıflara, koruyuculara harcadığımız para cidden Bi ekran değişimi parası ama ben yine de kılıf + ekran koruma tercih ederim. Ama temperli cam takıp da en çok üzüldüğüm telefonum s24 ultra, harika yansıtmaz ekrandan feragat etmek üzücü.
hocam merhaba, s21 ultra kullanırken cam ekran koruyucu takmıştım parmak izi bir tık sert basınca okuyuordu bu da beni yoruyordu s24 ultraya geçince amazonda arama kısmına s24 ultra ekran koruycu yazarak önüme gelen ürünlerden birini satın aldım. hem uygulaması kolay hem de parmak izim tek seferde ve inanılmaz hızlı çalışıyor ayrıca kılıfımla da uyumlu ve tam kaplıyor ekranı. sizin için linkini bırakıyorum. ben memnun kaldığım için koruyucuyu uyguladığım gün 1 tane de yedek aldım. mersinde olsaydınız sizin telefona bendeki yedeği takar denerdik hatta. almak isterseniz:
amazon
Teknoft Samsung Galaxy S24 Ultra ile Uyumlu Otomatik Hizalama ve Toz Toplama Özellikli Ekstra Güçlendirilmiş Tam Koruma Sağlayan Pürüzsüz Lazer Kesim Premium Ekran Koruyucu Kırılmaz Camhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0DG2YSDTZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
-
sanırım s24 ultra kullanıp da rastgele ekran koruyucu alıp yansıtma özelliğini takmayan bir ben varım. ama evet haklısınız böylesi bir özelliği bu kadar para verip sağlıklı kullanamamak sinir bozuyordur sizler için.
-
Ekrandan yiyor kenar siyahlar ama değil mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl yani anlamadım hocam.
-
Vallahi ben bulamadım. Gittim yine samsung mağazada yapılan hafif böyle dalgalı olandan taktırdım . Parmak izi anında açılıyorquote:
Orijinalden alıntı: nightyŞu telefona adam akıllı parmak izi destekleyen bir ekran koruyucu bulamayacağız galiba
Gerek burda olsun, gerek başka sitelerde olsun çok araştırdım. Burda tavsiye edilen koruyucuların bazılarını satın aldım. Diğerlerine yazılan yerli yabancı bütün yorumları okudum. Öyle ne idüğü belirsiz, 3-5 yorumlu, kimsenin almadığı modeller değil. Çok yorumlu, bol yıldızlı modeller hep. Bir kişinin "sorunsuz okuyor" dediğine öbürü "doğru düzgün okumuyor" diyor. Kimisi "tekte okutuyorum" derken, kimisi "5-6 kere denemem gerekiyor" diyor. Kimisi "parmağım nemliyken okumuyor" derken öbürü "parmağımı hafif nemlendirmedikçe okumuyor" diyor.
6 ekran koruyucu değiştirdim, ben de yaşadım bunları. Özel kestirilenler daha iyi denildi, onu da yaptırdım yine aynı.
Ekran koruyucuya verdiğim parayı kenara koyup ekran koruyucusu hiç kullanmasam zaten ekran değişiminin yarı parasını çıkarmıştım. Şeytan diyor, çıkar ekran koruyucuyu. kılıf yerine de papscover gibi bişey yapıştır geç. Zaten aletler kılıfsız o kadar harika, o kadar elegan görünüyor ve hissettiriyor ki. İnsanın takası gelmiyor. Ama tabi sonra tamir ücretini görünce oturma organımız yemiyor, takıyoruz geri.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Camın kenar çerçeveleri telefonun ekranının üstüne denk geliyor hocam 15 20 mm de olsa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hafif dalgalı nasıl oluyor. Telefonu ikinci el aldım. Henüz bir aylıkmış. Önceki sahibi cam ekran koruyucu taktırmış çok güzel ama bazı açılardan parlama yapıyor ve parmak izi çalışmıyor yüz tanıma kullanıyorum. Bunu bir süre kullanıp başka birsey takacağım.
Hocam tam olarak bahsettiğim şeye örnek olmuş mesajınız
Bu ekran koruyucuyu daha önce de bu başlıkta öneren olmuştu. Belki de sizdiniz, hatırlamıyorum. O nedenle ekledim sepete. Ama yorumlarda parmak izinin düzgün çalışmadığından bahseden olmuş. Yani açıkcası 5-6 kere ekran koruyucu değiştirdikten sonra tekrar bir kumar oynamak istemiyordum ama, "hadi ama dostum, lanet olsun, son bir kumar daha" deyip verdim siparişi. İnşallah memnun kalırız
-
Orijinal samsung marka ekran koruyucu kullandınız mı? Parlama önleyici özelliği ve parmak izi kusursuz çalışıyor bende.
birde ben :) yansıtma ozelligi nasıldı unuttum
Ekran çiziklerine ,kırıklara , vs. çok takık biri olduğum için hemen kılıf ve temperli koruma takarım ( film korumaları sevmem )
-
Sonuçta ekran üstüne ikinci bir katman kouyuyoruz . Malasef hiç okumama yada arada okumama gibi sorunlar herzaman olabilir.
Yalnız , note 8 telefonumda sıvı silikonla yapıstırdıgım koruyucuda (whitestone dome glass marka idi ) parmk izi çok çok iyi çalışıyordu. Artık telefonun iz okuma sensöründenmi yoksa korumanın silikon ile daha iyi yapıştığından mı bilemiyorum.
-
vallahi kısmet mi başka bir şey mi bilmiyorum ama bende inanılmaz hızlı okuyor parmak izini hani demişsiniz ya en hızlı parmak izi sensörü bu telefonda diye bana göre öyle çünkü bir kere bile geç okuma olmadı çok şükür.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X