Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (1380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.923
Cevap
616
Favori
1.867.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13781379138013811382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu arada bayadır piyasada spigen s24u için ekran koruyucu yok özellikle takma aparatlı olan fit ez modeli. Denkgelirseniz paylaşır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooLBye -- 27 Kasım 2024; 8:27:34 >

amazondan takma aparatlı olandan aldım spigen değil ama yorumları baya iyiydi gelince bakacağım bakalım.

Birçok ekran filmi kullandım hiçbirinde sorun yaşamadım parmak izi ile alakalı aliexpress de smartdevil marka olabilir, tr'de zore marka olan aparatlı koruyucu olabilir, amazon'da samsung un orijinal ekran koruyucusu halen indirimde onu da alabilirsiniz. Ayarlardan dokunma hassasiyetini açmayı unutmayın.

Direkt yüz tanıma kullanabilirsiniz o zaman hocam. Face id ye göre de oldukça stabil zaten parmak izi okuyucu kullanmak zorunda değilsiniz malum iphone'da da yoktu.

face id ile neden parmak izi okumayı kıyaslıyorsunuz ki? yüz tanıma da mevcut cihazınızda onu kullanın? ( parmak izi okuyucudan çok memnunum şahsen o ayrı bir konu )

• Ben cihazı alırken bir adet şeffaf kılıf ve ekran jelatini de uyguladılar Bulgaristan'da. Ücret ödemedim ama kaliteleri gerçekten çok iyi; ekran jelatini ekranın yan kısımlarına kadar kapatıyor, kılıf da çok şık duruyor bence. Malzeme kalitesi de iyi gibi, muhtemelen sararır ama elde hissiyatı çok güzel. Parmak izi okuma ile ilgili bir sorun yaşamadım. S22 Ultra'da jelatin kullanmıyordum, tabi ki daha iyiydi parmak izi, ancak bunda da bir sorun yaşamıyorum. Genelde her cihaza iki kez parmak izimi kayıt ederim, farklı açıları da rahat yakalasın diye. Denemenizi tavsiye ederim, aynı parmağı iki veya üç kere kayıt etmeyi deneyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben bu parmak izi ve yüz tanımada sorun yaşayanları anlamıyorum. Tamam sorun yaşayabilirsiniz ama ben S10+'tan bu yana ne parmak izi ne de yüz tanımada hiç sorun yaşamıyorum. S24U'da ekran koruması yok ama önceki cihazlarımda vardı ve sorun olmuyordu. Tanımlama yapılırken bir şeyleri iyi yapılmıyordur diye düşünüyorum. (Iphone FaceID ile kıyaslamam onu da belirteyim)

Face id çok daha stabil ama Samsungun değil Appleninki Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2 cihazı da kullandım face id samsung un yüz tanıma kadar stabil değil daha yavaş açıyor hatta.

Ben de aynı düşüncedeyim s24 ultrayı 15 ile birlikte kullandım bir süre. Faceid samsung yüz tanımasından kötü çalışıyor çoğu zaman şifre giriyordum. Tek artısı zifiri karanlıkta yüzüne ışık patlatmadan okuyabilmesi okursa şayet.

Birde ayarlanabiliyor muydu bilmiyorum fakat iphone'da face id yüzü tanıdıktan sonra kilit ekranında öylece kalıyor ve ekranı kaydırmak gerekiyor son kaldığın ekrana gidebilmek için bu aşırı saçma bir olaydı.

iPhone alışkanlığımdan s24 ultrada da öyle kullanıyorum ben yüzü tanıyınca kilit ekranında kalıyor kaydırmak gerekiyor evet. Sadece bildirime bakacağım zaman daha kullanışlı oluyor bu şekilde.

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]

Aşırı kur ellerde okuması çok zordur.

ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Demin aldım Media Marktdan hocam etiket 2100 yazıyordu sitesinden 999 gösterince o fiyattan aldım güzel kılıf

Orijinalden alıntı: T Square

Face id çok daha stabil ama Samsungun değil Appleninki  

Samsun'daki yüz tanıma berbat ötesi

ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Google klavye kullanın dikte özellikle harika çalışıyor sesle yazma

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.