Şimdi Ara

S23 serisi video stabilize hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    İşim gereği video çekip instagram, youtube gibi platformlara video yüklemem gerekiyor. Son 3 4 telefonum Xiaomi idi. En son MI 11T modelini aldım ve tam bir hayal kırıklığı yaşayarak Xiaomi sevdamı noktalama kararı aldım.

    Şuan androidden de vazgeçmek istemiyorum. S23 Ultra'nın video stabilize olayı karşılaştırma videolarında muazzam gözüküyor ama kullananlardan -özellikle OIS, EIS gibi özellikleri aktif kullanan- tecrübelerini dinlemek isterim.


    Ayrıca merak ettiğim bir konu da Whatsapp durumu, Instagram Reels videosu atarken video kalitesinin ciddi anlamda düşmesi. Bu durum android telefonların genelinde mi böyle yoksa Xiaomi'de mi böyle bir sıkıntı yaşıyordum. S23, S23+, S23 Ultra kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok memnun olurum.





  • instagram android uygulamasından kaynaklı diye biliyorum o durum. yüksek seviye android telefon kullanmadığım için yeni modellerde durum nasıldır bilemiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S23 ultra aldım, video stabilize olayı güzel. Whatsapp ve instagramda resim video kalitesi de güzel. Kaliteyi düşürmeden atıyor. Whatsappda paylaşım yaparken yukarıda HD seçeneği sunuyor, ona basınca daha yüksek çözünürlükte yükleme yapıyor. Benim gibi merak edenler olursa paylaşmak istedim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YSFKLS kullanıcısına yanıt

    S23+ sahibiyim ama whatsapp' dan videoları, resimleri gönderirken çözünürlüğü düşürüyor. Kalite düşmeden atıyor demişsiniz ama ben de öyle bir şey yok. Farklı bir ayarı mı var acaba?

  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Durum paylaşımı için söylemiştim, işle alakalı paylaşımlarda

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YSFKLS kullanıcısına yanıt

    Anladım. Araştırdığım kadarıyla da normalden göndermek istesek, belge şeklinde de gönderince kalite düşmüyormuş. Haberiniz olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.