Şimdi Ara

S23 BATARYASIMI İPHONE 13 BATARYASIMI UZUN GİDER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba ..


    telefon alma arifesindeyim daha önce iphone 5s kullandım bataryasından gına geldi samsung s7 ye gectim ve 7 senedir kullanıyorum.


    şimdi s23 ile iphone 13 arasında kaldım ikiside güzel telefon .. karar veremedim samsung un özgür yapısı iphonenin stabilesi ve ikinci el değeri var..


    iphone alırsam 3 sene kullanıp sonra satıp üst modele gecebilirim..


    samsung alırsam 5-6 yıl kullanıp cöpe atabilirim



    bu iki telefon arasında hangisinin sarjı daha uzun gider ? ve hangisini tavsiye edersiniz


    iphonenin sarjı 2 saate doluyormus birde sarjı az gidiyorsa bu olumsuz bir durum olur benim icin..




  • GsmArena testlerine göre ekran süreleri arasında fark cok az s23 lehine. Konuşma süresi S23 %50 daha fazla. Şarj süresi Iphone 13 %80 e 50 dakikada ulaşıyor sonra kalan %20 si 56 dakika toplam 106, Wireless şarj 139 dakika. S23 71 dakikada tam şarj oluyor.
  • Tekara T kullanıcısına yanıt

    araştırman ve yanıtın için çok teşekkür ederim .. s23 kayıt üzerinde daha iyi demekki. ikisinin arasında karar vermek cok zor .. ne yapacagımı bilemiyorum

  • yusufum79 Y kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba,


    İkisi arasında tercih yapacağız zaman ilk önce kullanım alışkanlıklarına bakıp karar vermen gerekli, Biri İos biri Android,


    S23 batarya olarak bir tık daha iyidir İphone 13'den, S 23 ekran 120 HZ İphone 13 60 HZ,


    İkisininde birbirine üstün olan yanları var,


    Androidde daha özgürsün, kişileştirme daha çok yapabilirsin, ücret vermek istemediğin uygulamaları APK olarak ücretsiz yükleyebilirsin ancak çok tavsiye etmiyorum :)


    İos daha kapalı sistem, Sosyal medya paylaşımları çok daha kaliteli oluyor, uygulama optimizasyonları daha iyi oluyor ( Çünkü uygulama üreticileri İphone uygulama yaparken tek bir cihaza yapıyor ancak Androidde onlarca marka var )


    Apple en büyük avantajı video çekimi, gerçekten onun gibi video çeken şuan telefon yok. Birde ikincil el değeri, dediğiniz gibi Android alıyorsanız pert olana kadar kullanmak daha avantajlı :) Yada 1-2 yılda bir Samsung değişim kampanyası ile telefonu yenileyeceksiniz.


    Apple de en eski model bile bir şekilde para ediyor :)


    Ben hem İos'u hem Androidi seviyorum, S23 alacaktım ancak Samsung'un rezalet müşteri temsilciliğinden dolayı siparişimi iptal edip İphone 14 Pro aldım.





  • Cevap icin teşekkür ederim karar vermesi baya zor aslında , suan s7 kullanıyorum pert oldu iyice. Daha önce 5s kulllanmıatım oda pert olmuştu. İkiside güzel o yüzden karar veremiyorum samsung ön kamerası iphoneden daha iyi , sarjı daha hızlı doluyor. Daha özgür . İphone güzel ama cok kısıtlaması yavas sarj olmasi düsündürüyor beni
  • yusufum79 Y kullanıcısına yanıt

    İyi günler ben de aynı şekil s23 ile iphone 13 arasında kaldım sizin kararınız ne oldu ve kararınızdan pişman oldunuz mu?

  • aynı fiyat değil ki


    iphone 13 parasına s23 plus var bataryası baba gibi keza s23de gayet iyi


    şu da var gelecek ay s24 serisi geliyor


    bence bekle sen parayı da artırmaya bak 14 plus falan alırsan bataryan çok daha iyi olur hem s24üde görürsün şuan tel almak için kötü zaman

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.