Şimdi Ara

S2000 ve Typer fiyatlari ne olmus böyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S2000 ve Typer fiyatlari ne olmus böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 27 Mayıs 2020; 11:6:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birbirlerini gazlayıp fiyat yükselten dip basık tayfadan ne beklenir zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • avrupanın 5 bin pirim paraya bindiği araba bunlar ben anlamıyorum artık.
  • bunların grupları var birbirleriyle anlaşıp fiyatları yukarı çekiyorlar, kaç kere denk geldim bu tarz olaylara
  • Dün benim de dikkatimi çekti. Bence aracın piyasasını yükseltmekten ziyade Modele ilgiyi öldürüyor bu tip hareketler. Hevesli adam açıp bu fiyatları gördükten sonra kafasından siler zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahine 108 bin veren adamlar var.

söyleyeceklerim bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka

Şahine 108 bin veren adamlar var.

söyleyeceklerim bu kadar.
    Geçen bir ilan var 100 küsüre tofas kapora alındı diye yalandır dedim ilan kalkmıs yok artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt
    Hocam akıl işi değil o ya aklım almadığı için ben o olaya inanmıyorum inanmakta istemiyorum tofasa 108 bin nedir ya ?reklamdir tanıdığa veriyor reklamı pr artık ne derseniz yapılıyor. Sonra da deniyor ki ilerleyen zamanlarda geri alıcaz 1 ay sonra arabayı geri alır bi reklam daha patlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Rahat_lnsan

Hocam akıl işi değil o ya aklım almadığı için ben o olaya inanmıyorum inanmakta istemiyorum tofasa 108 bin nedir ya ?reklamdir tanıdığa veriyor reklamı pr artık ne derseniz yapılıyor. Sonra da deniyor ki ilerleyen zamanlarda geri alıcaz 1 ay sonra arabayı geri alır bi reklam daha patlar
    Dediğiniz gibi PR çalışması olması muhtemel çünkü aracı satın alan bir kişi değil kurum olarak aldı.

Üniversitelerde pazarlama derslerine konu olabilecek bir satış oldu
  • quote:

Dediğiniz gibi PR çalışması olması muhtemel çünkü aracı satın alan bir kişi değil kurum olarak aldı.

Alıntıları Göster
    Aynen o malum Tofaş videosunu izledim rol yaptıkları anlaşılıyor bana göre

• quote:

Alıntıları Göster
    Hocam herkes yolunu bulmus en iyi yoluda bu youtubcu instacilar

• PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt
    O sarı tofaş harbi satıldı mı o fiyata ya?

• Fiyatlar bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 seneyi devirmiş araçlar bunlar, bu saatten sonra para verip alanda akıl aramam. Belli başlı forum sitelerindeki fanatiklerin birbirlerini gazlamasıyla fiyatları almış başını gitmiş. 2008 senesinde de yaşamıyoruz neticede.
  • w.app gruplarında anlaşıp fiyat yükseltiyorlar. sadece bunlar değil piyasadaki sayıca az olan tabiren 'kupon' araç sahiplerinin hepsi aynısını yapıyor. satılıyor mu ? yok.
    kendi aralarında el değişip duruyor arabalar 3 ayda bir.
    cidden şu s2000'e 300.000 tl veren bir akıl deryası var mıdır ?
  • şu an benzer tüm araçlar için durum bu, gruplarda şu araba bu para ediyorsa bizimki daha fazla eder muhabbeti, düşük fiyatlı ilan sahiplerini arayıp beraber fiyat yükseltme teklifleri, sonuçta bir keriz yakalar çakarız amacında bu fiyatlandırmalar
  • S2000 80 bin Felan dı tamam dolar yüksekdi hayat pahalılaştı piyasa arttı bunu anlarım da %400 %500 zam nedir ikinci el arabaya youtube facebook instagram araba piyasasını çok bozdu 2 modeli ünlenen arabaya millet uçuk fiyatlar çekmeye başladı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

avrupanın 5 bin pirim paraya bindiği araba bunlar ben anlamıyorum artık.
    birim para demek istiyorsun sanırım da birim para diye birşey de yok arkadaşım ekonomi literatüründe. bizim bir takım ciks tayfanın uydurması birim para olayı.

her neyse, 2009 type bilmemneye kim 500bin verir? o paraya cillop gibi porsche 911 falan alırsın. şaka gibi. buna alan yok ***** derler ancak.

ahan da bak 62binde çiziksiz 911:

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

birim para demek istiyorsun sanırım da birim para diye birşey de yok arkadaşım ekonomi literatüründe. bizim bir takım ciks tayfanın uydurması birim para olayı.

her neyse, 2009 type bilmemneye kim 500bin verir? o paraya cillop gibi porsche 911 falan alırsın. şaka gibi. buna alan yok ***** derler ancak.

ahan da bak 62binde çiziksiz 911:
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-ars-motors-2009-porsche-911-carrera-4-pdk-gt3-gorunum-62.000-km-794630546/detay

Alıntıları Göster
    ama bu vutututu yapmaz ki

• Bunlar kendi çapında organize olup fiyat yukseltiyor diyorlar. Bence de.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.