Şimdi Ara

S20 FE 256GB/8GB RAM (SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S20 Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 S20 FE 256GB/8GB RAM (SATILDI)

(SATILDI) (SATILDI) (SATILDI) (SATILDI) (SATILDI) (SATILDI)

s20 fe 256gb hafızalı olup 8gb ramli olan yeni versiyon snapdragon olan modeldir mint yeşili, cihaz 40 günlüktür, önceki versiyon exynos ile karşılaştırmayız arada 600 lira civarı fiyat oynuyor, cihazı orijinal samsung store'dan aldım faturası vs. herşeyi var yanında kutusundan çıkan orjinal şarj adaptörü ve usb type c kablosu kullanım klavuzları ve tüm kutu içerikleri eksiksiz verilecektir, tercihen elden satış yapmak istiyorum sizde gönül rahatlığı ile cihazı görmüş ve denemiş olursunuz,

ekran koruyucusu ekranından hiç sökülmedi orj. jaletinli halde duruyor yanında 89 liraya almış olduğum darbe engelleyici silikon kılıfıda hediye olarak vermiş olacağım, satış sözleşmesi vs. düzenlenebiliriz, temiz düzgün bir alışveriş taraftarıyım, cihazın resimlerini çekme gereği duymadım sıfır kutusundan çıkan bir cihazdan farkı yok, ios alışkanlığından dolayı değiştirmeye karar verdim, iphone 12 takas olabilir siyah renk arıyorum faturalı ve benim cihazım gibi yeni veya sıfıra yakın ayarında.

mesafeli satışta yardımcı olurum hiç bir sorun yaşamazsınız.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 9 Ağustos 2023 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Pm yazılmıyor size

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.