Şimdi Ara

s2 fiyatına beyaz s3 garantili SATILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    merhaba arkadaşlar s3 cihazımı satıyorum. geçen hafta bir arkadaştan iphone ile takas yoluyla elime geçti ancak android bana göre değil, yeni iphone almak için haliyle bunu da satışa koydum. tr garantili yaklaşık 14 ay daha garantisi var. herşeyi tam faturasına kadar. 16 gb beyaz model. cihaz rootlu hdRevolutions romu var üzerinde. bir sıkıntı olduğunda unroot yapıp stock romla garantiye gönderebilirsiniz sıkıntı yok (bilmeyenler için yazıyorum) istenirse bende unroot yaparak gönderebilirim. ancak androidde rootsuz kullanmak cidden işkence. s3lerdeki çerçevede kronik soyulma bunda da mevcut ancak göze gelmeyecek boyuttu cihazın altında sadece ve kullanıma bağlı sadece ışığa tutulduğunda görünebilen ufak tefek kılıcal çizikler mevcut. bunlar herhangi bir şekilde göze batmıyor arkadaşlar ben sadece cihazın inciğini cinciğini yazıyorum ki alıcı bilsin ne alacağını diye. konuyla ilgili yada ilgisiz her türlü soru sorabilirsiniz.teslimat taksim-beyoğlu çevresi elden, şehir dışı alışveriş kuralları malum zaten.. resim elimde başka bir cihaz şu an olmadığı için çekemiyorum. fiyatta göze batan bir pazarlık mevcut (: ANCAK CİHAZ hiickimse nickli şahısa hiç bir şekilde satılmayacaktır.
    iletişim pm yada 0543 970 68 88
    İLAN HER TÜRLÜ YORUM VE GEYİĞE AÇIKTIR..
    SATILMIŞTIR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meshood -- 24 Ekim 2013; 23:44:54 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bunu paylaşmak istedim... Yorumsuz.

hiickimse 4 sa. önce, 21:40 Merhaba, iphone şarj aletiyle bilrlikte bu cihazı 775 liraya kargo dahil şube teslim gönderebilirseniz alıcıyım. Selamlar, Koray.
    quote:

meshood 3 sa. önce, 22:20 Bide dönüveriyim istersen herseyi aradan cikarmis oluruz (: dengesizmisin arkadasim ilanda kafaniza gore fiyat verebilirsinuz yazmisimda benmi bilmiyorum. Yuru git isine mezarci

• quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Bunu paylaşmak istedim... Yorumsuz.

hiickimse 4 sa. önce, 21:40 Merhaba, iphone şarj aletiyle bilrlikte bu cihazı 775 liraya kargo dahil şube teslim gönderebilirseniz alıcıyım. Selamlar, Koray.
    quote:

meshood 3 sa. önce, 22:20 Bide dönüveriyim istersen herseyi aradan cikarmis oluruz (: dengesizmisin arkadasim ilanda kafaniza gore fiyat verebilirsinuz yazmisimda benmi bilmiyorum. Yuru git isine mezarci

Hayir bu hareketten sonra ne bekliyorsun anlamadim. Birisi cikip aa ne kadar ayip dediginde neren tatmin olacak cok merak ediyorum. Forum krese dondu sayenizde. Ööretmenim bana bunu yazdi kizin buna kizin. Hem ölücülük yapiyorsun hem de bunun reklamini yapiyorsun. 750 liraya s3 var demis arkadas ben o mesaji yazdiktan sonra. Olabilir de anlamadigim nokta neden o cihazi almiyorsun da buradan bu kadar laf yiyecek kadar yuzsunsun. Net rakam yazan bir ilana kim mezarcilik yaparsa benzer laflari yine yazarim millet. Yazdiklarimin arkasindayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiickimse 15 gün önce, 21:20 laptopu 300 e bırakırsanız müşteriyim hocam, selamlar.
    ayrıca daha önce yaptığı ölücü hareket. 375e sattığım laptop için yapmıştı kendisi. yine terslemiştim. yine benzer bir hareket yapmıştı ardından. anlamadığım nokta bu bir bilgisayar virüsü olabilirmi acaba. daha kim bilir neler yapıyor rahat durmaz bu. yani ilan teklife açık şeklinde bir imarede bırakmadım. yorum ve geyiğe açıktır yazısı ölücülere atfedilmiyor arkadaşım.. yeminle forumdan soğutuyor bu adamlar insanı ya.

• Hicccc kimseee gel kardesim ben sana vereyim 750ye cihazi ilanimi oku :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: meshood

merhaba arkadaşlar s3 cihazımı satıyorum. geçen hafta bir arkadaştan iphone ile takas yoluyla elime geçti ancak android bana göre değil, yeni iphone almak için haliyle bunu da satışa koydum. tr garantili yaklaşık 14 ay daha garantisi var. herşeyi tam faturasına kadar. 16 gb beyaz model. cihaz rootlu hdRevolutions romu var üzerinde. bir sıkıntı olduğunda unroot yapıp stock romla garantiye gönderebilirsiniz sıkıntı yok (bilmeyenler için yazıyorum) istenirse bende unroot yaparak gönderebilirim. ancak androidde rootsuz kullanmak cidden işkence. s3lerdeki çerçevede kronik soyulma bunda da mevcut ancak göze gelmeyecek boyuttu cihazın altında sadece ve kullanıma bağlı sadece ışığa tutulduğunda görünebilen ufak tefek kılıcal çizikler mevcut. bunlar herhangi bir şekilde göze batmıyor arkadaşlar ben sadece cihazın inciğini cinciğini yazıyorum ki alıcı bilsin ne alacağını diye. konuyla ilgili yada ilgisiz her türlü soru sorabilirsiniz.teslimat taksim-beyoğlu çevresi elden, şehir dışı alışveriş kuralları malum zaten.. resim elimde başka bir cihaz şu an olmadığı için çekemiyorum. fiyatta göze batan bir pazarlık mevcut (: ANCAK CİHAZ hiickimse nickli şahısa hiç bir şekilde satılmayacaktır.
    iletişim pm yada 0543 970 68 88
    İLAN HER TÜRLÜ YORUM VE GEYİĞE AÇIKTIR..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Hiickimse :-D

• inidirim olursa diye takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip

• meshood M kullanıcısına yanıt
    Pm atmadım direk aradım ama başka biriyle görüşüyodunuz
  • pm bakınız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.