Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.023
Cevap
7
Favori
162.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bendeki görev "Find The Documents" fakat bu dökümanları bir türlü bulamadım. Bir yere giriyorum mahzen gibi orada bir kapı var fakat giriş için kod istiyor o kodu da nereden bulacağımı bilmiyorum. Barmen'den görevleri alıp buraya kadar geldim ama ileri gidemiyorum takıldım kaldım ne yapmalıyım acaba bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

Arkadaşlar bendeki görev "Find The Documents" fakat bu dökümanları bir türlü bulamadım. Bir yere giriyorum mahzen gibi orada bir kapı var fakat giriş için kod istiyor o kodu da nereden bulacağımı bilmiyorum. Barmen'den görevleri alıp buraya kadar geldim ama ileri gidemiyorum takıldım kaldım ne yapmalıyım acaba bilen var mı?

baya oldu bitireli ama bilgiler varya oraya gir orda hersey var sifrede yaziyor hani görevlerin yazdigi yerde simdi tam hatirlayamiyorum ne yaziyordu ama sifre heralde 1234 olmasi lazimdi yada öyle bisey eger bulamassan söyle hallederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GFBurak -- 7 Mayıs 2007; 2:26:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: half life

oyunda ilerledikçe, haritanın belli kısımlarından bulunan satıcılardan alabiliyorsun. Ama mesela ben daha yani bir bozuka buldum. İlerde bir helikopter düşürme gibi bir durumum olursa diye yanıma aldım. Tabii shotgunumdan mahrum kaldım. Çünkü çantamda yer yok. Daha ara videonun başladığı yere kadar gelmediysen. Şu adamın üzerine binlerce şey yürüyenden söylemiyim oyunun tadı kaçmasın. İşte butaya gelmediysen buraya kadar 3 veya 4 farklı silah buluyosun ben oynarken öyleydi. Burdan sonra düşmandan baya farklı silah buldum. Özellikle bir görevde adam sana yaptığın karşılığından dürbün veriyor bunu belli silahlara takabiliyorsun ki oyun bundan sonra daha zevkli bir hal alıyor.

En son patchını kurduysan o satıcılarsan bir kaç tane daha ekleniyormuş. Ben daha önce kaç tane olduğunu bilmedimden patch yükledikten sonra kaç tane eklendiğini söyliyemiycem.

valla bozukayi bosa tasiyorsun hic bi ise yaramiyor bi sonda yararsa diycem ama orayi kosarak geciyorsun yani gerekmez bence bosa tasima birak agirlikdan baska bi is yaptigi yok onun yerine cephane al mermi al daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GFBurak -- 7 Mayıs 2007; 2:25:52 >

• bazukayı ilk bende almıştım yanıma lazım olur diye.. sonra baktım bi işe yarayacağı yok.. bende attım..

patchi kurmadan başlamıştım ben öyle devam ediyorum.. ancak hala satıcı bulamadım.. dürbünlü silahı düşmandan bulmuştum ben.. hatta iki tane falan dürbünüm var :)
  • bu oyunun ati kartlara gıcığımı var anlamadım
    amd 3000+ den core2 duo ya gectim hala oyunu oynayamıyorum..
  • feriox ekran kartın nedir..??
  • sapphire x1800 gto var bende
    önceki saylarda gözüme çarpan windostan sanal belleği arttırmak işe yarıyor oyun oynanabilir oldu nihayet yine kasılıyor ama nispeten iyi
    1gb ram kesinlikle yetmiyor
    oyuna gelince... bence oldukça sürükleyici bir oyun oynanmaya değer
    birde adamımız acıktığında (ekranda beliren çatal kaşık herneyse:) nasıl karnını doyuruyoruz?? öyle bi yerde kaldımki çatışmanın ortasında mermilerden değil
    aclıktan ölüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: feriox

sapphire x1800 gto var bende
    önceki saylarda gözüme çarpan windostan sanal belleği arttırmak işe yarıyor oyun oynanabilir oldu nihayet yine kasılıyor ama nispeten iyi
    1gb ram kesinlikle yetmiyor
    oyuna gelince... bence oldukça sürükleyici bir oyun oynanmaya değer
    birde adamımız acıktığında (ekranda beliren çatal kaşık herneyse:) nasıl karnını doyuruyoruz?? öyle bi yerde kaldımki çatışmanın ortasında mermilerden değil
    aclıktan ölüyorum

valla benimki hic acikmiyordu öyle yediriyor iciriyor energi iciriyordum öldürdügün kisilerin üstünde hic yokmuki?

• yiyecek varda klavyede hangi tuşla aktif oluyor? ayarlardan baktım bulamadım
  • Bozukayı taşımayım diyorsunuz he . İyi zaten çantada yer bırakmadı. Birde oyunda tam sniper varmı. Düğrbünlü silahlar var ama sniper değil onlar...
    Şu an bir bölümde telsiz konuşmalarından sniper diye söz ediyorlardı. Hemen ilerde bir kulede bir adam 2 vuruşta indiriyor. Sanırım o sniper..

quote:

Orjinalden alıntı: GFBurak

quote:

Orjinalden alıntı: half life

oyunda ilerledikçe, haritanın belli kısımlarından bulunan satıcılardan alabiliyorsun. Ama mesela ben daha yani bir bozuka buldum. İlerde bir helikopter düşürme gibi bir durumum olursa diye yanıma aldım. Tabii shotgunumdan mahrum kaldım. Çünkü çantamda yer yok. Daha ara videonun başladığı yere kadar gelmediysen. Şu adamın üzerine binlerce şey yürüyenden söylemiyim oyunun tadı kaçmasın. İşte butaya gelmediysen buraya kadar 3 veya 4 farklı silah buluyosun ben oynarken öyleydi. Burdan sonra düşmandan baya farklı silah buldum. Özellikle bir görevde adam sana yaptığın karşılığından dürbün veriyor bunu belli silahlara takabiliyorsun ki oyun bundan sonra daha zevkli bir hal alıyor.

En son patchını kurduysan o satıcılarsan bir kaç tane daha ekleniyormuş. Ben daha önce kaç tane olduğunu bilmedimden patch yükledikten sonra kaç tane eklendiğini söyliyemiycem.

valla bozukayi bosa tasiyorsun hic bi ise yaramiyor bi sonda yararsa diycem ama orayi kosarak geciyorsun yani gerekmez bence bosa tasima birak agirlikdan baska bi is yaptigi yok onun yerine cephane al mermi al daha iyi

• sniper var ancak kurşunu biraz sıkıntılı... keyfini çıkartamadım daha.. ammo hilesimi yapsam netsem
  • arkadaşlar x16 ya indim sonunda sanırım ancak reaktör gibi bir alan var yuvarlak kat kat.. oraya girdiğim zaman radyasyon yiyorum hayvan gibi.. aşağı iniyorum alevler başlıyor, en tepeye çıkıyorum keza öyle... ne takıldım kaldım burda
  • o yediğin radyasyon diil. psi dedikleri bir tur guc. oraya inmeden once psi armorunu alman gerek. onu alman icinde barmenin istedigi gorevleri yapmalısın. bend e x-18 e gorevni yapmadan x16 ya gitmiştim senin kaldıgın yerde kaldım. oyuzden once bqrmen in gorevlerini yap.
    quote:

Orjinalden alıntı: k0rayy

arkadaşlar x16 ya indim sonunda sanırım ancak reaktör gibi bir alan var yuvarlak kat kat.. oraya girdiğim zaman radyasyon yiyorum hayvan gibi.. aşağı iniyorum alevler başlıyor, en tepeye çıkıyorum keza öyle... ne takıldım kaldım burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BDC213916 -- 7 Mayıs 2007; 23:26:44 >
  • oyunu gercek sonla bitirdim. yalan sonlar için sanırım dilek taşını bulmak gerekiyor. ben gizli kapıdan girdim.dilek tasını gormedim. nerde oldugunu bilen varmı?
  • valla medikitlerle geçtim x16 yı... her katta bi şalter var onları kapatıp geçtim.. daha sonra o helikopter pisti gibi bi yer var.. orda kapı varmış meğersem o açıldı turuncu kıyafeti ben görevi tamamladıktan sonra verdiler :DD
  • yokmu dilek tasının yerini bilen?
  • Arkadaşlar çok sorulan bir soruyu tekrar sormak zorundayım. İlk girişteki yaşlı adamda takıldım. Tradeleri gerçekleştirdim, yiyecek vs.. aldım yalnız buradan çıkış yok bütün kapılar kilitli, adam da kapıyı açmıyor, anahtar da yok, ne yapmak lazım?
  • abi sırf eşşek gibi nişandan dolayı oyunu sildim.vurulmuyorki elemanlar napabilirim.yaklaşıncada çakıyorlar kafana.
  • Mouse sağ tuşuyla nişan alma pozisyonuan geöiyorsundur muhakkak. Yani çok da zor vurulmuyorlar. Çok kurşun yiyiyorum diyorsan , her hangi bir engelin arkasından kafanı uzatarak ateş et. Daha az kurşun yersin. Birde hangi silahı kullandığına ve ne kadar uzaktaki adamdan bahsettiğine bağlı. Oyunun otalarında dürbünlü silahı aldığında vurmak daha kolaylaşıyor ama bu seferde adamlar daha zorleşıyor. Zorluk seviyesini gayet dengeli yapmışlar geldiğim yere kadar öyle gözüküyor. Sonlarını bilmiyorum tabii...

quote:

Orjinalden alıntı: disast3r

abi sırf eşşek gibi nişandan dolayı oyunu sildim.vurulmuyorki elemanlar napabilirim.yaklaşıncada çakıyorlar kafana.

• quote:

Orjinalden alıntı: guraktan

Arkadaşlar çok sorulan bir soruyu tekrar sormak zorundayım. İlk girişteki yaşlı adamda takıldım. Tradeleri gerçekleştirdim, yiyecek vs.. aldım yalnız buradan çıkış yok bütün kapılar kilitli, adam da kapıyı açmıyor, anahtar da yok, ne yapmak lazım?

arkadasim adamla konusurken F basiyorsunya orda bi sayfa aciliyor o sayfa yaridan 2ye ayriliyor o altta bisey yaziyor altaki sayfada ona tikla yazilarin üstüne bu oyunda hep böyle yazilara tiklayarak gidiyorsun yani konusuyorsun simdi tam ne o yazi hatirlayamadim yapamassan söyle ss yollayim kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.