Bildirim
S.T.A.L.K.E.R Clear Sky Yardım... (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
offf super habermis bi stalker hastasi olarak hemen yuklicem ama once internet duzelmeli paket icin :( -
-
quote:
Orijinalden alıntı: sahafiec
yahu arkadaşlar,
Bataklıklar bölümünde herkez görev olarak "bana 5.45x39mm mermi getir" demeye başladı tüm diğer görevler bitince.
bildiğim yerlerden aldım bu mermilerden ama anca 2 görevi tamamlamaya yetti.
en az 9 görev daha açıkta ve Bataklıklar'da bu mermilerden daha fazla yok.
siz ne yaptınız bu görevleri tamamlamak için?
Cordon'dan alıp geri mi geldiniz?
ben diğer oynayışlarımda sadece 2 görev almıştım bu türden ve mevcut mermilerle onları tamamlamıştım.
ondan sonra bu görevi bir daha almamıştım...
Oyun otamatik olrak görev üretiyor sanırım. O görevler bitmiyor olabilir. Saçma görevlerle hiç uğraşma. Çünkü tek getirisi para. Para için trainer kullan daha iyi Saçma sapan görevler yapıp para kazanmanın oyuna bi katkısı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 2 Eylül 2009; 13:45:44 >
-
ya arkadaşlar ben, burdaki beğeniler üzerine versiyon 10'u indirip yükledim; ancak crack'le ilgili bi problem yaşıyorum. nasıl halledebilirim acaba? -
@themanyax
yahu hocam ne zamandan beri oynuyorum oyunu malesef senin yaşadıklarını yaşamadsım ya.
özellikle herşeye dikkat ediyorum ve kendimi benzer vuruma sokuyorum ama nafile.
nasıl yaptın sen bu işi yahu?
ayrıca bu verdiğin linkteki adam gizli bölüme sakladığı eşyaları alındığından şikayetçi.
yani bana saldırıp üzerimdeki eşyalardan birşey aldılar demiyor.
http://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr2&thm_page=1&thm_id=21309&sec_id=20
@fahrenheit
sorun tam olarak nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 25 Eylül 2009; 9:07:40 >
-
ben crack sorunu, torrent sağ olsun, çözdüm. sen de sağ ol -
quote:
Orijinalden alıntı: sahafiec
yahu hocam çok merak ettim bak, ben oyunu en az 8-10 kez bitirmiş biriyim - hastalarından yani.
neredeyse her yerini ezberledim oynarken ama bu son patchlerle hiç oynamadım...
şu olayın bir kaç resmini ve ya kısa videosunu koyarmısın bir zahmet?
sırf bu anlattıklarından dolayı oyunu bir kez daha oynarım valla...
kardeş nolursun şu stalker da yardım et bana takıldım kaldım cordonda demir kapının olduğu karakolda garbaga geçemiyorum :(( -
@donanım_burock
O kapının sağ tarafında bir karakol var geçişi o karakoldan yapacaksın, içeri gir, arka tarafta sağda, arka bahçeye açılan bir kapı var, oradan gir devam et... -
Orijinalden alıntı: themanyax
@donanım_burock
O kapının sağ tarafında bir karakol var geçişi o karakoldan yapacaksın, içeri gir, arka tarafta sağda, arka bahçeye açılan bir kapı var, oradan gir devam et...
[/evet dediğin doğru o kapıdan çıkmam gerek ama kabul etmiyor ( diğer bölgeye geçilsinmi ) (evet , ama nafile yine aynı yerdesin dostum kafayı sıyırcam :))) -
Oyunun orjinal değil dimi, senin crack sorunlu olabilir. -
Bu konuyu hatırladım
Oyunun ilk çıktığı günlerde bende garbage a geçemiyodum 2-3 gün oynayamadım Sonra heralde (tam hatırlayamıyorum) ya patch çıkmıştı ya da yeni exe
Tıklıyoduk cordon a geri atıyodu sürekli ama sebebini unttum belki ana konusuna yazmışımdır -
Patch sorunu da olabilir... -
arkadaşlar ben işin içinden çıkamadım valla yardımlarınıza hayır demem :)) -
En son patch'i yuklemeyi deneyin. En son çıkan patch 1.5.10 nolu patch...
Oyununuzun diline uygun olanı buradan indirip kurun.
http://stalker.filefront.com/files/Stalker/Clear_Sky/Official_Releases;10499 -
Arkadaşlar bendede elimdeki silah kayboluyor bazenleri.Mesela gidiyorum birden silah kayboluyor ben farkında değilim tabi yürüyorum sonra inventorye bi bakıyorum silah yok. 2-3 Kez oldu bu olay.Sizde karşılaştınızmı bilmiyorum ama acaba themanyaxın anlattığı sorunla ilgili olabilirmi ? bendede 1.5.10 patchi yüklü.Gerçi benimle güreşmediler ve ellerinde tabanca yoktu ama farketmez sonuçta aynı şey.
Bazen biriyle konuşmaya çalışınca konuş çıkmıyor tokat atıyor sonra çıkıyor hepsi o. -
themanyax --
Üstad sölediğin şekilde yaptım patch yükledim crack istedi bendeki mevcut crack le yaptım ama xr.exe bulunamadı diyor :(( -
hatanın bir resmini koyabilir misin? fsgame.ltx bulunamadı hatası mı? -
Üstad hallettim 1.5.10, arkadaşında dediği gibi torent crack olayını halletti :) Eyvallah saolun :) umarım daha başka sorunla karşılaşmam :) -
arkadaşlar bende oyunu gördüm aldım az bi şey de ilerledim cordona geçtim orda ilk görevlerimi yapıyordum artık görev vermiyor bana yani tutsak bir komutanla konustuktan sonra bana hiç görev verilmedi bana bir zulonun yerini söledi ama kordinartları gözükmüyor pda da bir yardım edebilir misiniz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X