Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky (2008) [ANA KONU] (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.307
Cevap
2
Favori
149.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu orjinal alanlarda da masaüstüe atıyo mu?
  • Arkadaşlar biraz önce oyundan attı bi canavar çıktı adamı öldürdü oyundan çıktı çıkanlarda böyle mi oluyor önceden olmamışdı da
  • Dark Valley'de işi bitirip Garbage'a döndüğümüzde depo gibi bi yere inerken tuzağa düşürüyorlar ve herşeyimi alıyorlar. Bundan kaçmanın yolu yok mu? Daha sonra eşyalarımı ve paramı alabiliyormuyum? Yoksa paramla freedom base'den iyi bir armor ve bir iki silah alıp eşyalarımı da tuzak kurdukları yerin üstündeki sandığa koyacam.Bişi alamazlar üstümde olmayınca. Böyle yaparsam eşyalarıma bişi olur mu? Şimdi çıkmam lazım inşallah olur dediğim gibi yoksa gitti 18000 ruble ve bi ton eşya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F_o_X -- 24 Eylül 2008; 14:04:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: F_o_X

Dark Valley'de işi bitirip Garbage'a döndüğümüzde depo gibi bi yere inerken tuzağa düşürüyorlar ve herşeyimi alıyorlar. Bundan kaçmanın yolu yok mu? Daha sonra eşyalarımı ve paramı alabiliyormuyum? Yoksa paramla freedom base'den iyi bir armor ve bir iki silah alıp eşyalarımı da tuzak kurdukları yerin üstündeki sandığa koyacam.Bişi alamazlar üstümde olmayınca. Böyle yaparsam eşyalarıma bişi olur mu? Şimdi çıkmam lazım inşallah olur dediğim gibi yoksa gitti 18000 ruble ve bi ton eşya

eşyalarını bi yere saklayarak kurtarabilirsin.ama paranı kurtaramazsın.parayı harca gitsin.o bulunduğun yerde bi tane usta var
    silahlarını upgrade yap,ya da bi ihtiyacın varsa onları satın al.
    ben böyle yapmıştım

• arkadaşlar ati 4870 kullanan arkadaşlara bi sorum olacak bu kart PCI-Ex16 yı destekliyo mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: arthur20

arkadaşlar ati 4870 kullanan arkadaşlara bi sorum olacak bu kart PCI-Ex16 yı destekliyo mu

Kart PCI-Ex zaten. Destekliyor yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

Orjinalden alıntı: arthur20

arkadaşlar ati 4870 kullanan arkadaşlara bi sorum olacak bu kart PCI-Ex16 yı destekliyo mu

Kart PCI-Ex zaten. Destekliyor yani.

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: msw

quote:

quote:

sık sık save yapmak o hataya çözüm degil ki mesela ben red forestta bir anomaly geçitten geçmek zorundayım orayı tam geçince oyun donuyor hata veriyor kapanıyor.

Sanırım aynı yerdeyim. 50000 RU'luk artifact'i alıp tünelden çıktığım anda oyun hata verip masaüstüne atıyor. Bunca zaman sorunsuz oynarken sonradan böyle bir hata vermesi de ayrı bir can sıkıcı durum.

tam olarak nerde buldun o artifactı ben streloku takip ettim pusuya düşürüldüm mekanı temizledim ama strelok tünelden kaçmayı başardı sonra ormana yöneldim pda yı aldıktan sonra bir grup stalkerlarla beraber ormanın içine doğru operasyona gittik kısa mesafe bir tünelden geçtik içerisi mutant doluydu çıktıktan sonra da garip bir yaratıkla mücadele ettik o görev bitti hemen orda bir artifact buldum alevlerin arasında. sonra ilerledim tankın üzerinden bir geçitten geçmem gerekiyordu geçtiğim an oyun dondu.

Ben o geçitten geçtim, tekrar Red Forest'a geldim. Bana bir görev verdi, mağaradaki Bandit'leri temizledim. O mağarada ortada kabak gibi parlayan bir artifact var, endurance +6 veriyor. Görevi tamamlayıp mağaradan adımımı dışarı atar atmaz hata verip masaüstüne atıyor oyun.

• quote:

Ben o geçitten geçtim, tekrar Red Forest'a geldim. Bana bir görev verdi, mağaradaki Bandit'leri temizledim. O mağarada ortada kabak gibi parlayan bir artifact var, endurance +6 veriyor. Görevi tamamlayıp mağaradan adımımı dışarı atar atmaz hata verip masaüstüne atıyor oyun.

Ne yazıkki o sorun k-reck yüzünden oluyor.Yani en azından rus forumlarından okuduğuma göre o yüzden oluyor.

Oyunun sürümü İng mi Rus mu?
  • oyunu yeterince test etmeden piyasaya sürülmesinde görev yapan elemanı şutlamışlar firmada diye okumuştum bir sitede??

bu kadar bug bulunması bunla ilgili olabilirmi??
  • quote:

Anladım. Ben zaten pes ettim hocam crysis warhead oynuyorum cuma günü de yeni yamayla baştan başlıcam.

quote:

Orjinalden alıntı: sarhanos

oyunu yeterince test etmeden piyasaya sürülmesinde görev yapan elemanı şutlamışlar firmada diye okumuştum bir sitede??

bu kadar bug bulunması bunla ilgili olabilirmi??

Yok bee ezikliklerinin üstünü örtmek için sallamışlardır.

• Oyunları bitirmeden bırakamama hastalığım var benim. O görevi yapmadan (sonuçta yan görev) eski save'imden devam edebilirim ama bu sefer de önemli bir artifacti ele geçiremeyeceğim (kaldı ki bu sorunla yine karşılaşmayacağımın garantisi yok). Zaten tamamlamış olmama rağmen tamamlanmamış gibi gözüken birçok yan görev de kaldı. Yeni çıkacak olan patchi bekliyorum artık.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Oyunları bitirmeden bırakamama hastalığım var benim. O görevi yapmadan (sonuçta yan görev) eski save'imden devam edebilirim ama bu sefer de önemli bir artifacti ele geçiremeyeceğim (kaldı ki bu sorunla yine karşılaşmayacağımın garantisi yok). Zaten tamamlamış olmama rağmen tamamlanmamış gibi gözüken birçok yan görev de kaldı. Yeni çıkacak olan patchi bekliyorum artık.

Baştan başlayınca tüm yan görevleri yapıcam oyunu elmden geldiği kadar uzatıcam çünkü çok seviyorum bu oyunu.
  • Arkadaşlar cuma günkü çıkacak yama saveleri etkileyecekmi peki?
    Her çıkan yama save leri kabul etmiyacekse işimiz var valla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismailyt

Arkadaşlar cuma günkü çıkacak yama saveleri etkileyecekmi peki?

baştan başlamak zorundasın
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ismailyt

Arkadaşlar cuma günkü çıkacak yama saveleri etkileyecekmi peki?

baştan başlamak zorundasın

her yamada da baştan başlamak zorunda kalmak çok kötü

ama oyun güzel kesinlikle, cuma günü en zor seviyede baştan başlanır bu oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

her yamada da baştan başlamak zorunda kalmak çok kötü

ama oyun güzel kesinlikle, cuma günü en zor seviyede baştan başlanır bu oyun

Master seviyesini hiç tavsiye etmiyorum walla en yeteneksiz bandit bile pompalıyla uzaktan sniper kesiliyor veteran ideal bence
  • Arkadaşlar, bu bir kaç sorum var, daha oyunun başındayım

1.Bu dedektörle artifact lar nasıl bulunuyor ?(dedektörü kullanma tuşu "o" ama basınca bir şey olduğu yok)
    2.Birde başta capture oumpstation görevi vardı(haritada sarı renkte), orda bizim adamlar var gittim oraya yapıcak hiç bir şey yok bizim adamların oldu yeri nasıl ele geçiricem anlamadım ?

Sahafiec buralarda mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerista07

Arkadaşlar, bu bir kaç sorum var, daha oyunun başındayım

1.Bu dedektörle artifact lar nasıl bulunuyor ?(dedektörü kullanma tuşu "o" ama basınca bir şey olduğu yok)
    2.Birde başta capture oumpstation görevi vardı(haritada sarı renkte), orda bizim adamlar var gittim oraya yapıcak hiç bir şey yok bizim adamların oldu yeri nasıl ele geçiricem anlamadım ?

Sahafiec buralarda mı

detectoru kullanabilmen için elinde ya tabanca olcak ya da hiçbirşey olmıycak eline silah alırsan detector çıkarmaz. 2.soruna gelirsek orayı baştan oyna bug olabilir. bence hiç uğraşma cuma günü yama çıkıyor onunla baştan oyna bence. burayı geçsen bile ilerde bugla karşılaşacaksın

• güzel bir mod buldum.clearsky base teki elemanda oyundaki herşey mevcut.o 50000 lik taramalıyı aldım herşeyimi satarak.cordondaki taramalımı değilmi bilmiyorum ama hakkaten baba bişey.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.