Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ser_ka_n

Call of Pripyat Complete v1.0 modu sorunsuz oynayanlar da var , bazı patchlerle sorunlarını düzeltip oynayanlar da var , bazı problerle uğraşanlar da var .

şuradan takip edilebilir ve indirilebilir :
    http://www.moddb.com/mods/call-of-pripyat-complete

bu da oynanış videosu :
    http://www.youtube.com/watch?v=tcEDXDRmA-w

Özlemişim yaa şu atmosferi izleyince anladım tekrar. Yahu bu değilde yenisi hiç gelmeyecek mi bu oyunun. Stalkersız ne yapacağız biz :(
  • Stalker 2 geliyor. Dayanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax
    Stalker 2 geliyor. Dayanın.

Ciddi misin. Ooo gelsin gelsin yeni ekran karti ve monitor de alacagim zaten, 10 numara keyifli olacak. Simdiden sabirsizlanmaya basladim (:
  • gelecek gelmesine de biraz bekletecek daha. bana kalırsa anca 2012'de bu gidişle.

sen hala ekran kartı almadın mı msw dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

gelecek gelmesine de biraz bekletecek daha. bana kalırsa anca 2012'de bu gidişle.

sen hala ekran kartı almadın mı msw dostum?

Taksim satürn mağazasının açılmasını bekliyordum yarın açılıyor, neden orayı bekliyorsun diyorsan tanıdık var ;) istediğim orada yoksa başka yerden almak zorunda kalacağım. Ama monitör orda kesin var onu biliyorum.
  • neye karar kıldın peki model olarak?
  • Hocam msi hala 6970i çıkarmadı ben aslında 6970te karar kılmıştım. Ama referans tasarımlar var halen. Biosla felan uğraşmak istemiyorum.
  • fazladan ödeyeceğin fiyata değecek mi bilmem, ben olsam 6950 alırdım doğrusu.
    ama kafanı karıştırmak istemem, hayırlısı olsun artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

fazladan ödeyeceğin fiyata değecek mi bilmem, ben olsam 6950 alırdım doğrusu.
    ama kafanı karıştırmak istemem, hayırlısı olsun artık...

Olmadı öyle yaparım hocam sıkıntı değil
  • Dünyanın bir taraflarında radyasyon seviyesinin artması bile tekrar başlamama yetti...

Stalker 2'nin geleceğini ben de yakınlarda duydum, oyunu yapım aşamasındaymış galiba...

Gelince sağlam bir Türkçe yama çalışması için stand by konumundayım

O değil de bana save lazım... Oyunun bitmiş hali olabilir ya da sonlara doğru bir yerde kaydedilmiş save de olur, elinde olan varsa çok makbule geçer. Aklıma takılan bir kaç yer var.

Merak ediyorum... Pripyattan dönerken o tünellere bir daha girebilecek miyim vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: de beers

Dünyanın bir taraflarında radyasyon seviyesinin artması bile tekrar başlamama yetti...

Stalker 2'nin geleceğini ben de yakınlarda duydum, oyunu yapım aşamasındaymış galiba...

Gelince sağlam bir Türkçe yama çalışması için stand by konumundayım

O değil de bana save lazım... Oyunun bitmiş hali olabilir ya da sonlara doğru bir yerde kaydedilmiş save de olur, elinde olan varsa çok makbule geçer. Aklıma takılan bir kaç yer var.

Merak ediyorum... Pripyattan dönerken o tünellere bir daha girebilecek miyim vs...

Dönüşte bi daha girilmiyor hocam. O tünellerden sadece bir defa giderken geçiyoruz.
  • Arkadaşlar ilk serilerini oynamadan bunu oynasak çok şey kaybedermiyiz sizce
  • zevk açısından kaybedersin ama hikayeler oldukça bağımsız oynanış açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHOOTERTURK

Arkadaşlar ilk serilerini oynamadan bunu oynasak çok şey kaybedermiyiz sizce

Hikaye sırasına göre clear sky - shadow of chernobyl - call of pripyat. Eğer oynamak istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHOOTERTURK
    Arkadaşlar ilk serilerini oynamadan bunu oynasak çok şey kaybedermiyiz sizce

Önce clear skydan başla ondan sonra cernobil yazandan en son bunuda oynarsınız tam hikayeyi anlamış olursunuz bide Türkçe yama yükledin mi süper olur
  • Pariyatta bir bina var sarmaşık falan sarmış o binanın üstünde ne var çıkan var mı çıkmaya çalıştım yere düştüm baya can gitti
  • Ee biri save atsaydı iyi olurdu...

Bir de madem tünellerden gidemiyoruz geriye, nasıl gideceğiz? Laundromat'ta pilot mu var?

Kaç kere bitirdiysem her seferinde helikoptere bindim kararımı değiştirip...

• Laundromata sizi geri götürecek bir rehber geliyor zaten . bilimadamlarının ordaki askerin yanında duran kişi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cats in the cradle

Laundromata sizi geri götürecek bir rehber geliyor zaten . bilimadamlarının ordaki askerin yanında duran kişi .

yok sizin bahsettiğiniz jupiterde o zaman. ben hep helikopterle ayrıldığım için pripyatta kalınca diğer bölgelere nasıl geçeceğimi merak etmiştim. beni götürecek kişi laundromat ta mı acaba onu sormuştum...

ama biri şuraya save verse, kendim denesem daha güzel olacak sanki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: msw
    quote:

Orijinalden alıntı: ser_ka_n
    Call of Pripyat Complete v1.0 modu sorunsuz oynayanlar da var , bazı patchlerle sorunlarını düzeltip oynayanlar da var , bazı problerle uğraşanlar da var.
    şuradan takip edilebilir ve indirilebilir :
    http://www.moddb.com/mods/call-of-pripyat-complete

Özlemişim yaa şu atmosferi izleyince anladım tekrar. Yahu bu değilde yenisi hiç gelmeyecek mi bu oyunun. Stalkersız ne yapacağız biz :(

Bende bu Mod'u bekliyorum. SoC ve CS zaten Complete Modlarıyla oynamıştım en sonunda CoP Complete v1.0 bitmiş hazır. yalnız Modu yapan açıklama yapmış ve şu an v1.0.1 versiyonu hazırlanıyormuş Modun birçok sorunu giderilmiş optimizasyonu yapılmış buglar falan düzeltilmiş şekilde gelecekmiş...

@ themanyax
    acilen sormak istiyorum: CoP için yapılan TR Yaması acaba bu CoP Complete Moduyla da uyumlumudur?. daha önceki SoC ve CS Complete Modlarıyla oyunların kendi TR yaması superdi sorun yoktu. İşallah bu CoP Complete Moduyla TR Yamasıda uyumlu olur...
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.