Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: BlackTower_35
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.295
Cevap
73
Favori
105.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Performansı modlar ile %15-20 çözüyorsun tamam fakat yan görevlerin bug a girmesi, mapta kaybolan yüklenmeyen haritalar, bir anda oluşan düşmanlar sonra ölüp dirilince kayboluyorlar. İstikrarsızlık süpriz olur heyecan verirde performansız ve mantıksız olunca hatalı gibi.

Şu açıkladıkları patch ne zaman gelecek acaba bu boktan çıkışla bence haftasonu yayınlamaları lazımdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 24 Kasım 2024; 19:22:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Haritada ki zulaları bulmak bu kadar zor mu? Gidiyorum hiç birşey yok olduğu yerde.

• GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

O çantalardan birinde güzel bir silah vardı görev başarısız olmasın diye almadım ama başka bir yan görevde denk geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun ana sorunu ormanda 2 3 gorev vs yaptıgında ana usse donunce oyunun pert olması. oyun sapıtıyor resmen. buna care bulunmazsa cok kotu. her modu denedım ama bu konuda hepsı sınıfta kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parola13 -- 24 Kasım 2024; 19:33:57 >
  • ultralisan kullanıcısına yanıt

Ben 2. haritaya geçene kadar 3 tane artifact buldum hocam görev için olanı hariç. Anomalilerin yoğun olduğu alanlarda tarayıcıyla kontrol etmek gerekiyor ve genelde de artifact çıkıyor o alanlarda. Zaten kimi yerlerde artifactlar ben buradayım diyor bir klaç tane keşfettikten sonra daha rahat anlaşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 24 Kasım 2024; 19:44:38 >
  • Şaka gibi ya. Oyunu anlamadan bilmeden oynayıp ölüyor sonra oyuna kızıyorlar S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)  Neden öldüğünü zaten anlatıyor oyun o tarlada sana. Biride trainer kullanın daha zevkli olur demiş, trainerı modlara benzetiyorlar falan S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

Böyle oyunların ana temasını trainer ile kaldırıp zaman kazanmadan daha eğlenceli olmasından bahsediyor, iki mesaj sonra yine ağlayarak günlük yazıyorlar. Arkadaş sen bu oyunu zaten sevmemişsin, umduğunu bulamamışsın. Kendini de ortamı da darlama. komik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 24 Kasım 2024; 19:45:17 >
  • Vay anasını. Oyunun malum sürümü çok daha iyi çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeyi geçtim oyunun save sistemi çok lanet. Save yapıyorsun güya ama otomatik kayıt neredeyse ölünce oradan başlıyor. Bir sürü yer geçiyorsun ölünce çok geriden başlıyor. Sinir krizi geçirdim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aslında korsan versiyonu değilde steam versiyonu daha iyi çalışıyor bu xbox app oyunlarındaki saçma koruma detaylarını kaldırmaları lazım klasör sahibi bile değişince oyunu görmez oluyor xboxapp.

• kocankoi kullanıcısına yanıt

İlk haritada sadece zula ve soru işaretlerini gezdim hocam, çok güçsüz olduğum için mutantların oralarda dolanmadım şimdi yeni yeni kıyafet ve silah buldum çöplükte.

• Quick save, quick load olayı var bir tuşa atayın sık sık kullanın.

• Epik ayarlarda Dlss Quality 2K 115 120 fps. Takılma yok tırtık yok. Yaşasın malum sürüm. Xbox app senin Allah cezanı versin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 24 Kasım 2024; 20:6:26 >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

yok, bende hiç bir şey yazmıyordu. ben de çıkıp tekrar girdim oyuna. sonra düzeldi. hemen geçtim görevi.

• ultralisan kullanıcısına yanıt

sanırım sistemsel ya da oyunla alakalı bir sıkıntı oldu ve sürekli öldüm.. sonra kapatıp tekrar açtığımda düzeldi.. sıkıntısız bir şekilde bitirdim görevi.. yoksa koşturmuyordu bile. takılıp kalıyordu adam sebepsiz yere. hatta tarlanın ortasında 2-3 kere crash bile yedi oyun.

• Beyler bozuk silahları yaptırıp satmanın bir getirisi yok, astarı yüzünden pahalıya geliyor. Bozuk halleriyle satabileceğimiz bir tüccar yok mu oyunda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt

Yok.

Bir soruda benden daha önceki oynayışımda zalissyadaki şu anten ile ilgili bir görev vardı şimdi kimden aldım bulamıyorum hatırlayan varmı?

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Korsan ile Xbox uygulaması arasında performans farkı mi var?

• NeCRiS kullanıcısına yanıt

Kolay aslında mesela işte zula.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    Müthiş var

• Starborn kullanıcısına yanıt
    Manual save yapıyorum ama oradan başlamıyor.

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.