Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: BlackTower_35
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.295
Cevap
73
Favori
105.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ölüp oyun yeniden yüklendiğine textureların yüklenmesi 10 saniye sürüyor, bezdirdi beni, adım adım yükleniyor bildiğin ben böyle boktan optimizasyon görmedim.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Stalker anomaly indirip kurarsan grafik ve tekniksel olarak günümüze yakın olduğunu görebilirsin.

• Ortam fena

• innorvous kullanıcısına yanıt

Adam camdan baksa gerçek zonu görecek oyunu oynuyor:D

• Arondir kullanıcısına yanıt
    Asıl tester bunlar 😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • R.Romanoviç kullanıcısına yanıt

Oyun dosyalarını başka yere atıp kürekleyin diycem ama xbox savelerde farklı yerde ve klasör yapısında olabilir steam kürek yaparsanız steam versiyonunun save dosyaları local klasöründe direk ana save dosyalarını olması gereken yere atınca görebilir.

Steam saveler bu şekil xbox aynımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Kasım 2024; 20:6:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 145 GB ne hacım?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Alim -- 23 Kasım 2024; 19:46:26 >
  • Bu gölgelendiriciler derleniyor zirvasi çok sıkıyor gerçekten. Var mı çaresi ?

• The Alim kullanıcısına yanıt

İndirdiğiniz sürücüde oyunun 2 katından biraz fazla yer olsun yoksa %95 civarı baştan indirmeye başlayabilir.

• Beyler etraftaki Stalker'lara neden birşey satamıyorum. Ondaki malı alabiliyorum ama kendi elimdekileri başka yerde mi okutacağım? Sat kısmına eşyayı sürüklüyorum ama bu şekilde olmuyor. Çer çöp bir sürü şey birikti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 23 Kasım 2024; 20:20:0 >
  • Biosdaki Hardware Prefetcher seçeneğini bir sebepten devredışı bıraktıysanız yada default kapalıysa açık hale getirin bu oyunda çok faydalı oluyor.

• Starborn kullanıcısına yanıt

Yeter herhalde? :)

• el_jericho kullanıcısına yanıt

Bu modu kurarsanız sorununuz çözülecektir.

nexus mods :: s.t.a.l.k.e.r. 2: heart of chornobyl
    No Shader Warmup
    https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/97?tab=description
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt

Satış bölümüne taşıdıktan sonra F tuşuna basıp tamamlamak gerekiyor bu şekilde ben satabiliyorum.

• Oyunu 120 fps ortalamayla oynuyorum ancak sanki 60 fps civari oynuyorum gibi hissettiriyor. Akici hissedemiyorum. Yasayan var mi boyle bir his?

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Oyun bozuk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ses dalında ödülü hak ediyor.

Bu ve bazı duvarlarda olan yazıları ingilizceye çevirecek bir mod lazım.

Potansiyel mod.

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

Evet bana da oluyor. FG yüzünden oluyor olabilir.

Benim ayrıca şöyle bir sorunum var. 4060TI kartım var. 80-90 FPS alıyorum High ayarlarda. Her şey normalken aniden FPS 10'a düşüyor ve öyle kalıyor. Bu olay çok random oluyor. Bazen çok sık oluyor. Oyunu kapatıp açınca düzeliyor. Çok can sıkmaya başladı.

Bazen map'i açarken veya inventory'i açarken de oluyor. Sanki bir bug oluyormuş gibi karakter takılıyor ve FPS dibi görüyor aniden. Var mı bunun bir çözümü?

• Teslaman kullanıcısına yanıt

Gamepass mı oyun?

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.