Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: eren897
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.193
Cevap
80
Favori
95.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • StalkerReborn kullanıcısına yanıt

hmmm o zaman ingilizce olabilir. alt yazıya gerek kalmaz

• pc gamepass de yükleme acıldı yumulun gencler

• ultralisan kullanıcısına yanıt
    Hocam güncellemeler oyunun boyutuna dahil olur her zaman, ekstradan boyutunu arttırdığı nadirdir. Genelde multiplayer oyunlarda güncellemelerle boyut o kadar artar. Biz yine day one patch dahil 150 gb indiririz muhtemelen.

• The Frost kullanıcısına yanıt

SSD içinde kapladığı alan için demedim hocam, biz indirirken ekstra patch vs çıkabilir belki onu da indirmek zorunda kalabiliriz diye dedim.

• 1GB interneti olanlar kaç dakikada indirecek acaba

• İndirmeye başladık bakalım. Umarım cyberpunk gibi senaryosu,gameplayi, dünyası, atmosferi her şeyi efsane ama bug ı çok olduğundan puan kırılmıştır. Bug düzelir yeter ki oyunun kendisi iyi olsun 🙂

• 155 gb ne arkadaş bu sıkıştırma işi yapanların maaşı ne kadar? tutaydınız bir tane phil spencer a yollardınız faturayı  

şu oyun firmalarına türk yönetici lazım aga bunlara biraz katakulli öğretsin  

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Cyberpunk gibi olmaz aga istesen yapamazsın öyle şeyler. ilk stalkerı hatırlıyorum anasını ağlatıyordu bilgisayarın yeni nesil grafik açıldığında ama cyberpunkda olay başka bi boyut öyle böyle değil

• indirme bize hala ulaşmadi ?

• Oyun cyberpunk gibi olamaz zaten. Umarım benzer süreçlerden geçerler anlamında yazdım.

Absnthe hocam pc gamepass te açıldı indirme. Önceden 10 mb indirdiyseniz güncelleştir deyin gelmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 20 Kasım 2024; 18:28:57 >
  • Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

o işe benim de kafam basmıyor. Cold war 250gb tutuyor PS5'de full yüklersen. 4K texture sadece 17gb. nereye gidiyor bu GB'lar aklım almıyor

• Oyun Xbox tarafında bolca 90 almış sıkıntı pcde beklenen bugfest olayı. İnş oynarken düzeltebilirler çok sıkıntılıysa.

Aynen oyle series x mi alsaydim napsaydim

• GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

Onlarda 30 28 fps falan oynuyorlardır :)

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Cyberpunk kötü bir örnek ya. bug her açık dünya oyununda olur ama cyberpunkda grafik motoru bozulmuştu bildiğin. keanu abi yüzünden seanryoyu biçmişlerdi. RPG dediler aksiyona döndü. ha ben ilk başta da sevdim ayrı mesele de tam bir skandal o

• O değil oyunu yıllardır bekledik, yarım yamalak oynayacağımıza 1-2 sene daha beklerdik. Neden bugları temizlemeden, optimize etmeden piyasaya sürüyorlar anlamak güç. Tamam savaş bayağı etkiledi geliştirme sürecini ama acele etmelerine de gerek yoktu. Savaş yüzünden beş sene daha erteliyoruz deselerdi kim ne diyebilirdi ki? Aklımızdaki Stalker GOTY olabilecekken şimdi metada 77'yi geçebilir mi onu düşünüyoruz. En azından birkaç ay daha geç yayınlanmalıydı bu oyun, yazık oldu.

• ebenama kullanıcısına yanıt

bunların işine akıl sır ermez hocam, gecen bende pc ye black ops 6 yükliyeyim dedim

önce dedi sadece black ops 6 multiplayer 40 gb iyi tamam yükle dedim

40 gb yükledi bitti oynadım ertesi gün 50 gb daha yükledi şu an 100 gb yer tutuyor sadece multiplayer

Yok hocam hepsi mutlu mesut gecinyor bi yuklense anlicam neyin ne oldugunu frame generation varsa oynanir her turlu

• The Frost kullanıcısına yanıt
    Xbox ta 80 olmus meta

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.