Şimdi Ara

S sport plus 1 yıl 150 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum geçen yıl
  • Cevaplayan Üyeler 32
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 3
  • Ortalama Mesaj Aralığı 7 saat 3 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 1
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • gokhansar (3 mesaj) cawrash (3 mesaj) mu5tafa (3 mesaj) Xpower38 (3 mesaj) dismorphia (2 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (16 mesaj) Mobil (7 mesaj) Mini (5 mesaj) (12 mesaj) (6 mesaj)
  • @
1 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Normalde 180 tl civarı diye biliyorum. F1 için kampanya yapmışlar.

S sport plus 1 yıl 150 tlPremier Lig, Bundesliga, NBA, F1, UFC ve Dahası S Sport Plus'ta!
    Premier Lig,Bundesliga, NBA, F1, UFC ve Dahasını S Sport Plus'ta Canlı İzle!
    https://www.ssportplus.com

• Önümüzdeki sezondan itibaren PL maçları Bein'de diye biliyorum. Yani S Sport'un pek önemi kalmıyor çoğu kişi için.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoderTheGray

Önümüzdeki sezondan itibaren PL maçları Bein'de diye biliyorum. Yani S Sport'un pek önemi kalmıyor çoğu kişi için.

Süper Lig yayın haklarını Saran Holding aldı diyorlar. Mantıklı olabilir ama bu paket onu kapsar mı bilmiyorum.

• CoderTheGray kullanıcısına yanıt
    Maalesef dediğiniz gibi. PL en güzeli. O yoksa çok anlamı kalmıyor.
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    Kapsamaz. Çünkü Super Lig TV kanalı açılması gündem de. Ayrı paket olarak satılır.
    Zamanın da Kablo TV de olduğu gibi.
  • Ben geçen sene senelik almıştım ne yalan söyleyeyim sadece premier lig maçları izlenir.

İspanya, portekiz ve italya ligleri bana acayip sıkıcı geliyor izlerken. Premier lig olmadan ssport alınmaz net. Ki onu da bein aldı.

E tabii bir de f1 var.

• Yalnız EPL Tam net değil..!
    Sadece Digitürk de diye söylemediler.
    3 Yıl boyunca yayınlayacaklar ama [Sadece] bizde diye reklam yapmadılar..
    Yeni sezon da belli olacak.Bakalım
  • Vodafone Yanımda sayesinde 125₺ fiyatla alınabiliyor. Formula 1 için faydalandım.
  • Uygunmuş
  • haftaya f1 başlıyor yararlandık teşekkürler

• Tosla ile normalde aylık 11tl ama böyle alınırsa zam gelirse üzer tabii zamdan etkilenmemek için alınır.
  • Mevcut bitmş abonelik olanlar kodu nerden girecek
  • NoBODY44 kullanıcısına yanıt

• Xpower38 X kullanıcısına yanıt
    Satın aldım. Teşekkür ederim.
  • 3 ay kalmış üyelik var.Alırsak üstüne ekleniyor mu?

• asertyu kullanıcısına yanıt

Canlı destekten sorun isterseniz.

S sport plus 1 yıl 150 tls sport plus - destek
    S Sport Plus - Destek -
    https://destek.ssportplus.com
  • asertyu kullanıcısına yanıt

üstüne ekleniyor yani 15 aya çıkmış olur Aboneliğiniz

• CoderTheGray kullanıcısına yanıt
    yinede Euroleague + f1 + Serie A için iyi fiyat. eğer eski abonelere güzellik yapıp süper ligi de eklerlerse çok iyi olur, aylık 10tl için denenebilir (Vodafone yanımdadan 25tl indirimle alınca 125 oluyor)
  • Sırf f1 için aldım, üstüne başka ligler gelirse güzel olur tabi S sport plus 1 yıl 150 tl 

• Kampanya iyi ama S sport plustan ben bu sene memnun kalmadım açıkçası internetim 200mb/s olmasına rağmen arada görüntü kalitesi azalması ve akışkanlık düştüğü oldu, zaten bu hizmeti tam kesintisiz vermeleri için bu işi yapan IBM ve birkaç firma ile çalışmaları lazım ama muhtemelen onlarla çalışsalar bu fiyata zaten satamaz adamlar haklı olarak. Ha çok sık yaşamadım ve ekranım 65inç olduğu için biraz da gözüme battı. Genel olarak kötü kesinlikle diyemem, netice de 150 TL çok bir para değil ki yayın hizmetini de iyi yapıyorlar. Kaldı ki F1 yanında NBA, Euroleague(bu sene aldılar, önümüzdeki sezon geçecekler) ve İtalya, İspanya Ligleri de var plusta. Karasal yayın yerine ben burdan izlerim diyen bence kaçırmasın, sadece F1 için bile bu para verilir, en büyük artısı da zaten dilediğin yerden izle olayı.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.