|
S SPORT + 99 TL Yıllık
-
-
S sport kanalları olması yeterli olmuyor bazen, özellikle premier lig yoğun haftalarda formula yarışlarını sıklıkla s sport plus a atıyorlar. Ayrıca kaçırılan maçları programları tekrar izleme, istediğin yerden izleme özellikleriyle, premier lig formula la liga nba içerikleri ile bir yıllık 99 hiçbir şey. Paylaşan arkadaşa teşekkürler bir aylık deneme almıştım memnun kaldım üstüne bunu alarak yeniledim paketimi.
Tvyi soran arkadaş için söyleyeyim. LG tv var bende, görüntü kalitesi gayet güzel 1080p veriyorlar. Takılma donma çok nadir oluyor. Tek sorun yayın 25 FPS, 50 değil. O yüzden top hızlı gidince gölgeleniyor. Ben şikayet oluşturdum bunun için, ileride düzeltilebileceğini söylediler. Talep artınca ele alacaklardır diye düşünüyorum._____________________________ -
ps5 almışsın, 100 liranın hesabını yapma. al gitsin
_____________________________ without pain and sacrifice, we would be nothing... -
Şimdi ELVEDA2020 promosyon kodunu kullanarak üye ol, S Sport Plus'ı yeni yılda 159,99 yerine sadece 99TL'ye kullan!
Bence güzel firsat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolasbride -- 31 Aralık 2020; 14:14:32 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 3 Ocak 2021; 18:58:21 >_____________________________ -
Aylıktır o .quote:
Orijinalden alıntı: ArdaTuranizmo
Digiturk taraftar paketi + ŞL ye 70 lira veriyorum.
S Sport abartmiş._____________________________ s??? nq ????ıq ?p ?punlo? ??s??? ı?u?s -
-
Şu an city Chelsea maçını izliyorum 35mb fiber netim ve lg 4k tv im var kalite bence çok iyi webosun uygulama mağazasından uygulamayı da indirdim çok rahat oldu box a falan gerek yok 99 lira iyi fiyat _____________________________ | Gigabyte B450m s2h | Ryzen 5 3600 | Sapphire RX 5500XT 8GB | Kioxia M2 SSD 500GB | XPG DDR4 3000mhz 2*8 16GB | Sandisk SSD Plus 120GB | Sharkoon Furious | 500W | AOC 24G2U 144hz | Logitech G400- F710 - S220 | Apple iPhone 13 128GB | LG 43UH610V 4K HDR | -
Ben 16 MB internet ile.sorunsuz izliyorum.Canli kacirdigin etkinliği tekrar izleyebiliyorsunuz, ben normal.fiyattan senelik aldım zaten.Ama.ilgisini çekene güzel fiyat güzel.platform bence
ayrıca 2021-2022 ingiltere premier ligi yine s sportta mı?
_____________________________ -
Ödeme kısmında kod giriş alanı olması.lazim
Bedava izlenecek bazı yerler var. Gerek yok para vermeye
hesabı aynı anda kaç kişi kullanabiliyor _____________________________ çikolatada ender, gitarda fender -
quote:
Orijinalden alıntı: denizkentBilmediğim için soruyorum. tv+ da ssport. ssport2 var ekstra ne var acaba?
Kaçırdığınız maçın tekrarını, o sırada tv de olmayan ekstra maçları, eskiye dönük maçları vs izliyorsunuz. Tabi hepsi f1, nba vs içinde geçerli. Sıfır reklam, tv logosu bile yok. Maçlarda çift dil seçeneği de var.
Teşekkürler. Sadece F1 için bile değer. 99 TL birşey değil.
_____________________________ ___SADE___ Herkes aynı fikirdeyse, hiç kimse yeterince düşünmüyor demektir. -
S sport uygulamasını kurdum hocam , uygun olan versiyonunun apksini atıp öyle yüklemiştim _____________________________ -
Yıllardır üyeyim. Eskiden çok takılırdı. Ama son 1 yıldır nazar değmesin sıkıntı yok. Tam da benim takip ettiğim sporlar var. Mi boxa uygulamasını kurdum rahat rahat izliyorum. Tavsiye ederim _____________________________ -
Vodafone tv daha avantajlı gibi. Aylık 9.90 a ssport yanında national geopraphic, net geo wild, history channel gibi diğer şifreli yayınlarda izlenebiliyor. 24 saat geri sarılabiliyor. Hatta bazı faturalı tarifelere vodafone tv ücretsiz veriyor.
Ssport plus’ta 10 gün geçsede yayını izleyebiliyosun.
Tercih size kalmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olzii -- 1 Ocak 2021; 1:34:11 >
En Beğenilen Yanıtlar
|
Gece gece eskort okudum yıllık kullanım avantajı 99 lira
ben vurup kafayı yatıyım. |
|
S sport kanalları olması yeterli olmuyor bazen, özellikle premier lig yoğun haftalarda formula yarışlarını sıklıkla s sport plus a atıyorlar. Ayrıca kaçırılan maçları programları tekrar izleme, istediğin yerden izleme özellikleriyle, premier lig formula la liga nba içerikleri ile bir yıllık 99 hiçbir şey. Paylaşan arkadaşa teşekkürler bir aylık deneme almıştım memnun kaldım üstüne bunu alarak yeniledim paketimi.
Tvyi soran arkadaş için söyleyeyim. LG tv var bende, görüntü kalitesi gayet güzel 1080p veriyorlar. Takılma donma çok nadir oluyor. Tek sorun yayın 25 FPS, 50 değil. O yüzden top hızlı gidince gölgeleniyor. Ben şikayet oluşturdum bunun için, ileride düzeltilebileceğini söylediler. Talep artınca ele alacaklardır diye düşünüyorum. |
|
ps5 almışsın, 100 liranın hesabını yapma. al gitsin |
Benzer içerikler
- amazon indirimleri
- yandex ai internet hediye kodu
- elektrikli araç şarj kampanyaları
- müzekart hediye kodu
- turkcell bedava internet
- letgo kargo ücreti
- hepsiburada premium ücreti
- amazon indirim
- black friday ne zaman 2026
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

ben vurup kafayı yatıyım.

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android