Şimdi Ara

S-ö-z-l-e-n-i-y-o-r-u-m :)) <3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
3.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mutluluğumu paylaşmak için burdayım :)) Haftaya sözleniyorum inşaallah. Forumda epey eskiyim beni konularımdan takip edenler bilir. Malum yeni bir sayfa açmıştım ben.. Rabbime daha hayırlısı için dua ettim ve Çok Şükür dualarım kabul oldu. Çok seviyorum çok da aşığım.. aşık olduğum kişiyle evleneceğim için çok mutluyum. Rabbim herkese hayırlı kısmetler versin inşaallah. zamanında kendimi boşuna üzmüşüm. Bu işler gerçektende nasip işi, hiç ama hiç ummadığım bir anda çıktı karşıma. sadece sabırla dua edin arkadaşlar size tek tavsiyem bu.

• Adına sevindim.Tebrikler.Hayırlısı olur inş.
  • biraz detaylı anlatsanda bizde görseydik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birce

Merhaba arkadaşlar
    Mutluluğumu paylaşmak için burdayım :)) Haftaya sözleniyorum inşaallah. Forumda epey eskiyim beni konularımdan takip edenler bilir. Malum yeni bir sayfa açmıştım ben.. Rabbime daha hayırlısı için dua ettim ve Çok Şükür dualarım kabul oldu. Çok seviyorum çok da aşığım.. aşık olduğum kişiyle evleneceğim için çok mutluyum. Rabbim herkese hayırlı kısmetler versin inşaallah. zamanında kendimi boşuna üzmüşüm. Bu işler gerçektende nasip işi, hiç ama hiç ummadığım bir anda çıktı karşıma. sadece sabırla dua edin arkadaşlar size tek tavsiyem bu.

hayırlı olsun mutluluklar dilerim dostum..ne kadardır berabersiniz yaş kaç acaba?

• Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: jabornia

quote:

Merhaba arkadaşlar

hayırlı olsun mutluluklar dilerim dostum..ne kadardır berabersiniz yaş kaç acaba?

Teşekkür ederim arkadaşlar

ben 27 yaşındayım.mustakbel sözlüm 28 :)

2 aydır beraberiz.daha yeni ama bu işler olunca da hızlı oluyormuş. birbirimizden eminiz çünkü. Rabbim utandırmasın inş.

• Hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • umarım dilediğiniz gibi mutlu olursunuz iki aydır berabermişsiniz birbirinizi tam olarak tanımak için yeterli bir zaman değil umarım pişman olmassınız ileride...
  • quote:

Merhaba arkadaşlar

Hayırlısı olsun inşallah çoluk çocuk herşey istediğin gibi olur uzun yıllar birlikte olursunuz.

Şunu belirtmek isterimki dünya üstünde hiç bir insan aşık olduğu insan ile evlenmez entirikalarla doludur aşk.

Seversin hemde çok seversin ama aşk bambaşka bişey.Tekrar hayırlı olsun dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeliMachine

Hayırlı olsun.
    Allah kurtarsın,

• Bayanmısın?
  • Tebrikler. Allah tamamına erdirir inşallah.

Anlamadığım bir nokta, erkekler evlenirken pek duyurmaz ama bayanlardaki bu merakı pek anlamıyorum.
  • Tebrikler
  • 2 ayda ne kadar tanıdın veya o seni ne kadar tanıdı? Umarım sonu hüsran olmaz.
  • Söz mü?
  • hayırlı olsun sözlenmek diyince yüzük filanmı takılıyor pek bilmemde ?
  • Hayırlı olsun.

Bu arada direk evlenseniz olmazmıydı
  • eski aşkın ile ilgili konunu aradım ama bulamadım..neyse; Allah tamamını erdirsin..2 ay kısa veya uzun bir süre değil..hiç olmazsa içindeki aşkı sevgiyi öldürmeden evleniyorsun
  • İyimser insanlara bayılıyorum..İki ayda sözleniyorlar,birbirlerinden de emin olabiliyorlar.Biraz sabır,fedakarlık,yumuşakbaşlılık varsa ayrı tabi,olur.Bence senin yaşın geldi geçiyor,biran evvel evlenme peşindesin;umarım beklentilerini karşılayan bir birliktelik olur.İmza, baltalı ilah...
  • bu işler duayla sevapla olmaz tamam iyi güzel dua edelim rabbin sana yollamışta 2ay diyosun yazık etme kendine
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.