Şimdi Ara

S.O.S. ! Sabahları çok halsizim ya!S.O.S. !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabahları enerji dolu olacağıma çok bitkin olarak uyanıyorum.Ya nedeni ya da önleyebilmem için yararlı tavsiyeleri olanlara şimdiden teşekkürlerr

(Not:Lise öğrencisiyim)

• Geç yatıyorsan erken yatmayı dene
  • Deniyorum ama pek faydası olmuyor. Şöyle sabahları enerji dolu olan insanlara imreniyorum valla Ben anca öğleden sonra açılıyorum
  • horluyor musun? yatağın mı rahat olmayabilir, yastığın rahat olmayabilir. eğer horluyorsan uykundan verim alamayabilirsin. burun tıkanıklığı varsa yine aynı şekilde. bir de yatmadan önce yoğurt/süt yeme/içme. yattığın odayı uyumadan önce havalandır. sabah kalkınca odanın camını aç bir derin nefes al.
  • Hayır horlama derdim yok ama yatak,yastık ile ilgilenicem
    Çok teşekkürler tavsiyelerin için.

Sabah pencereyi açıyorum şöyle derin bir nefes alıyorum (reklamlarda olur ya hani öyle ) Ama sonra çok cılız,yapmacık bir hareket gibi geliyor küt sonra tekrar omuzlar düşük,gözler şiş...

Uyku hapı fln denicem artık ama ondan da korkuyorum ya onsuz uyuyamazsam sonraları?
  • aynı sorun bende de var Yazlıkta ya da Halamlarda fln yattığımda Güzel uyanıyorum.. Evde her sabah işkence yastık-yatak değiştireceğim bunları
  • quote:

Orjinalden alıntı: tırtılcık

horluyor musun? yatağın mı rahat olmayabilir, yastığın rahat olmayabilir. eğer horluyorsan uykundan verim alamayabilirsin. burun tıkanıklığı varsa yine aynı şekilde. bir de yatmadan önce yoğurt/süt yeme/içme. yattığın odayı uyumadan önce havalandır. sabah kalkınca odanın camını aç bir derin nefes al.

ne alakası varki yoğurt la sütle onlar daha rahat uyumayı sağlıyo..

gece rahat uyumazsa sabah uykulu olur rahat uyku sağlayan şeyler neden halsizlik yapsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12 ile 1 arası yattın
  • bahar yorgunluğudur arkadaşım 5 - 10 güne bişeyin kalmaz
  • Birincisi, sigara kullanıyorsan kesinlikle bırakmalısın. Ben bırakamam diyorsan, sabahları enerjik kalkmayı unut arkadaşım..
    İkincisi egzersiz, ya da yürüme.. İlk günler zor gelir ama sonra vücudunu alıştırırsan kısa zaman sonra kendindeki değişikliklere inanamazsın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.