Şimdi Ara

&&S@N@L P!L0T F@N CLUB&& (FSX ve FS2004 ile ilgili tüm sorular buraya) (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.988
Cevap
4
Favori
107.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hyperspace

soltarafta yazan sonra bu tusa basın IFR felan diyene de bascekmiyiz?

Tabiki rota oluştururken IFR yi birde hight altutude yi seçeceksiniz hepsi bu

Orjinalden alıntı: mustano23

quote:

Orjinalden alıntı: hyperspace

soltarafta yazan sonra bu tusa basın IFR felan diyene de bascekmiyiz?

Tabiki rota oluştururken IFR yi birde hight altutude yi seçeceksiniz hepsi bu

Baskan insallah bende gelecem uçusa. Yanlız bu multiplayer için oyunun orjinal olması gerekiyormu? Bide rotayı sonramı belirleyecez.?
    Perpa Ticaret Merkezi Şişli/Okmeydanı/istanbul

Kamera ve cctv otomasyon kurulumları
    Yangın Alarm sistemleri
    Kartlı geçiş sistemleri
    Personel Takip Sistemleri
    Araç Takip OGS HGS sistemleri
    Bariyer Sistemleri
    Merkezi TV sistemleri

Proje, Kurulum, Devreye alma, Teknik destek Ve bakım hizmetleri...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARACANNN

bende gelecem uçusa. Yanlız bu multiplayer için oyunun orjinal olması gerekiyormu? Bide rotayı sonramı belirleyecez.?

Tabi gel kardeş yok orjinal olası gerekmiyor.Rotada şu anda belli bilmiyorum gözünden kaçtı galiba.Rotamız istanbul atatürk havaalanı-Rome fluciminio havalanı ve indirilmesi gereken dosyalar var?Bunları biliyormusun?

quote:

bende gelecem uçusa. Yanlız bu multiplayer için oyunun orjinal olması gerekiyormu? Bide rotayı sonramı belirleyecez.?

Tabi gel kardeş yok orjinal olası gerekmiyor.Rotada şu anda belli bilmiyorum gözünden kaçtı galiba.Rotamız istanbul atatürk havaalanı-Rome fluciminio havalanı ve indirilmesi gereken dosyalar var?Bunları biliyormusun?

Kastettigin dosyalar hava alanı VE kittyhawk dosyalarıysa onlar vardı zaten bende en son roma yı indirdim ok. Direkt uçmayacagız dedin vor tu vor olayı işte onu soruyorum izleyecegimiz güzergahı otomatik mi ayarlıyor bu vor sistemi.

Yangın Alarm sistemleri
    Kartlı geçiş sistemleri
    Bariyer Sistemleri
    Merkezi TV sistemleri

• Arkadaslar Merhaba,

bu ilk mesajim birkac gun once kesfettim forumu.
    Bende fliglth sim hastasiyim diyebilirim. Her ne kadar daha cok acemi olsamda. birkac hafta icinde sorunsuz take off ve landing ler ile karsinizda olucam.
    oynu bir haftadir oynuyorum ve cok begendim. Bu aksamda ilk multi ucusumu / dususumu gerceklestirdim.
    Cuma gunku multi ucusa bende katilmak istiyorum. internetten oynarken ya almanca yada faransizca konusuyorlar cok zevkli olmuyo. sadece bir tane server bulabildim bu aksam ingilizce konusan. ondada yogun bir trafik oldugu icin kule hicbir yere yetisemedi.

Daha onceki sayfalarda cok yararli resimli anlatimlar var sizden istegim bu konudaki egitimleri arttirmaniz. ogrenmem gereken cok sey var diye dusunuyorum.

cuma aksami gorusmek uzere

Herkese iyi ucuslar!!!
    www.dgselektronik.com.tr
    [email protected]

Yangın Alarm sistemleri
    Kartlı geçiş sistemleri
    Bariyer Sistemleri
    Merkezi TV sistemleri

• quote:

Tamam baskan denedim kendisi ayarlıyormuş güzergahı...

Ok dostum anlamış olmana sevindim bu vor to vor olayında aynı gerçek gibi uçmaktır amaç.Zaten gerçektede uçaklar düz bir rotada gitmezler.Vor to vor da giderler.Bizde bunu cuma günkü uçuşta deneyelim hem daha güzel hemde daha gerçekçi olur.

Bu arada CUMA günkü uçuş planlı olarak saat 10:30 yada en geç 11:00 de atatürk havaalanından ayrılacağız.Lütfen onlİne uçmadan önce herkes tüm eksikleri gidersin.Şu anda 5 kişi olduk perşembe akçamı uçuşa katılmak için son gün.Ve lütfen TeamSpeak ı yükleyin bu sefer çok kişi olacağımızdan sizlere yazı yazmak çok zor olacak.

Bu arada yeni gelen 1453ARN dostum cuma günü online uçuşa katılman için lüften eksiklikleri gider eklikler bir önceki sayfada 13. sayfada yazıyor onları sağla ve sende katıl

Online uçuşa katılanlar

1-)Ben
    2-)ozguror
    3-)özgür5
    4-)hyperspace
    5-)KARACANNN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustano23 -- 22 Şubat 2007; 1:58:25 >

• Mustafa uçuşu 23:00 yapalım 22.30 olursa yetişemiyebilirim nedenini akşam msnden anlatırım.
    ASUS TUF GAMING Z490-PLUS | INTEL I5 10600KF | PALIT RTX2070 SUPER GAMING PRO OC 8 GB | G.SKILL TRIDENT Z NEO 2X16GB DDR4 3200MHZ CL16 | SAMSUNG 250GB 970 EVO NVME M.2 | SAMSUNG 500GB 860 EVO | SAMSUNG 1TB HD103SJ | CORSAIR RM750 | COOLER MASTER MASTERBOX TD500 MESH ARGB | 32" VIEWSONIC VX3276-2K
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozguror

Mustafa uçuşu 23:00 yapalım 22.30 olursa yetişemiyebilirim nedenini akşam msnden anlatırım.

Tamam dostum benim için farketmez.O zaman arkadaşlar cuma günkü uçuşun tam zamanı 11:00 Gelecek olanlar bana bu saatten önce msnden ulaşsınlar.Uçuş öncesi brifing verilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustano23 -- 22 Şubat 2007; 12:55:03 >
    http://www.turkishstars.com/forum/forum_posts.asp?TID=2535&get=last#14422

TC-AKK
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forever Phantom

Türk sanal filolar arası her 15 günde yapılan ortak uçuşu bu hafta 411.Akıncılar düzenleyecekLink aşağıda arkadaşlar uçuşta görüşmek üzere
    http://www.turkishstars.com/forum/forum_posts.asp?TID=2535&get=last#14422

411-Çam uçuşa katılacakmısınız.
    CREATIVE SOUND BLASTER AE-7 ~ PHILIPS FIDELIO X2HR ~ THRONMAX MDrill ONE ~ CREATIVE MEGAWORKS THX 550 ~ CREATIVE GIGAWORKS T20 ~ EPSON EH-TW5300 ~ HP REVERB G2

• Negatif efendim uygunsanız beraber uçalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forever Phantom -- 22 Şubat 2007; 18:16:40 >

Negatif efendim uygunsanız birkaç sorti atabiliriz resmi uçuşa kadar?

sorti derken?

Negatif efendim uygunsanız birkaç sorti atabiliriz resmi uçuşa kadar?

Tabi neden olmasın. Yeni bir video hazırlıyordum youtube ye eklicektim gerçi önce Tolga Abiye yollayacağım :D pm ile msn ini yolla Barış uçalım
    CREATIVE SOUND BLASTER AE-7 ~ PHILIPS FIDELIO X2HR ~ THRONMAX MDrill ONE ~ CREATIVE MEGAWORKS THX 550 ~ CREATIVE GIGAWORKS T20 ~ EPSON EH-TW5300 ~ HP REVERB G2
  • Valla mıllet 1 haftadır sıteye gırmıodum maaşallah uçuşlar ayarlanmışş,,yenı arkadaşlar gelmıss oh ohoh oho ho

Orjinalden alıntı: conquers_

Valla mıllet 1 haftadır sıteye gırmıodum maaşallah uçuşlar ayarlanmışş,,yenı arkadaşlar gelmıss oh ohoh oho ho

Hosbulduk

Orjinalden alıntı: özgür5

mustano hocam cuma eğer akşam 22.00 dan sonra olacaksa benide uçacaklara ekleyeilirsin...özledim online uçmayı ya en son okul açılmadan önce uçmuştuk...ahh ne uçuşlardı onlar...

Tabiki özgür seninde olman çok güzel olur.Eğer hyperspace içinde uygun olursan senin için uçuş zamanını saat 10 dan sonra ayarlarız.Zaten ertesi gün tatil olduğu içn pek sorun olacağını sanmıyorum.Özgğr sanırım sende rome flucimino atatürk havaalanı ve uçak yüklü peki teamspeak yüklümü?Cuma onuda kullanıcaz

tamamdır arkadaşlar cuma akşamı saat 22.00 dan sonra Atatürk havaalanında görüşürüz ben bütün eksiklerimi gideriyorum teamspeakide şimdi indiriyorum cuma iyi bir uçuş olucak inşallah...

• ya mustafa abi bi msnde konusmamız lazım

Orjinalden alıntı: Taceddin

Mustano sitenin adını hiç yazmıyosun hocam. Ayıp oluyo ama Cuma günkü uçuşa katılamıcam. Keşke katılabilsem.

TC-AKK

Hangi siteleri dostum ayıpsın hemen söyle verelim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.