Şimdi Ara

&&S@N@L P!L0T F@N CLUB&& (FSX ve FS2004 ile ilgili tüm sorular buraya) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.988
Cevap
4
Favori
104.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cemsultan

Espriydi o yaw, ufakda olsa link ekledim.

Tamam dostum sadece yazıyı eklemiş olan bile yeterli
  • millet on olan var mı tek kişi bile yeter,online uçup video çekelim biraz,ya da takılalım birlikte.ulaşmak için yegemeny@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustano23

quote:

Espriydi o yaw, ufakda olsa link ekledim.

Tamam dostum sadece yazıyı eklemiş olan bile yeterli

bugun itibariyle bende resmi olarak katılmak istiyorum tabi acemiyiz ucma işinde o kadar aradan sonra ama yardımlarınızla cabuk doneceimi umuyorum, bu arada onaylanırsa imzama linki eklerim

bu arada fs2004 kuran olursa girerim hemen soyleyin yeter

• Bu akşam topic ne kadar sessiz böyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak08

Bu akşam topic ne kadar sessiz böyle

Burdayım kardes yukarıda yazdıgın falcon 4.0 alied force videosunu seyrediyordum....
  • quote:

Valla okuldan yeni geldim burak hemen topici coşturalım
  • quote:

quote:

euhueuheuhue

• quote:

@KARACANNN Falcon un senaryoları cok sağlam. Özellikle Cuma akşamları 20:00 da 7-8 kişi toplanıyoruz bizim hazırladığımız görevlerde online ucuyoruz. İşte ne biliyim gecen cuma uçtuğumuz senaryoda bir nükler santral bomalanıcaktı. İşte bunun için önce 2 ucak bombalama yapacak ucaklardan once havalanarak bolge güvenliğini sanğladı. Bunuda bombalanacak bölgedeki pisti vurarak, pistten havalanacak olası hava tehditlerine karşı bir kac dakika arkalarından gelen bombalama paketinin güvenliğini sağlamak. Ama önden giden paket pisti vuramadı ve görev riske girdi. Ha bu arada aşırı bir sis vardı havada. 30.000 feet e çıkmadan önünü asla göremiyordun. Pisti vuramayınca ordan kalkan Mig 29 lar ile bombalama paketi angaje oldu. Tabi bu bombalama paketinden bir kac saniye sonrada onlara eskortluk yapmak için ben ve kol uçucum havalandı. Mig lerle angaje olduk. Isı güdümlü fuze ile 2 mig düşürdüm. Diğer ekipte bir kaç mig indirdikten sonra bombalama gerçekleşti ama sis nedeniyle bu da oldukça zor oldu. Bombalama sırasından yerden havaya atış vardı. Bombalama yapan ucaklar hafif hasar aldı. Eve dönerken cok zorlandılar. Hatta biri sis nedeniyle önünü göremediği için dağa çarptı. Bunu anlattım çünkü diğer oyunların senaryolarını ve senaryolarının gerçekçilik seviyelerini bilmiyorum. Belki kafanda bir şeyler oluşmasına yardımı olur diye uzun uzun senaryoyu anlattım

Bu senaryo bana play station da (eagle one, harrier attack) vardı onu hatırlattı. Çok oynamıştım onu ama tabi o oyun du 4 tuşla idare ediliyordu koca savaş ucagı. Hatta bir görevinde yakıtı bittigi için acil iniş yapıp f 16 ya geçiyorduk onunla kapışıyorduk. Ama aklımda deneyecem falcon u !!!!

• quote:

quote:

abi bende katılmak istiyorum elimde FS2004 orjnal var biraz örenmem lazım tabi dedim ama arada kaynadı yani

• quote:

Orjinalden alıntı: hyperspace

quote:

quote:

abi bende katılmak istiyorum elimde FS2004 orjnal var biraz örenmem lazım tabi dedim ama arada kaynadı yani

Tabiki katılabilirisn ama en azından yazımızı imzana ekle dostum

• quote:

quote:

Falcon 4.0 Allied Force.

Demek istediğim acemi olduğum için ilk zamanlar bazı şeyleri kapmak açısından, ama bende ikisinide severim. Aslında eskiden bir simulatör oynardım ama bayağı bir eskiden.

Euro EF2000 diye bir oyun vardı, Eurofighter uçağı ile klavyede oynardık, tabi ki 166MMX makinada ve 4 mb ekran kartıyla.
    Havada yakıt ikmali bile yapmışdım o zamanlar, tabi şimdikilerle kıyazlanamaz.

Bu arada sen bayağı bir prof. olmuşsun, o köprü gibi bir şeyin altından geçiş videonu izledim, süperdi.

Eyvallah.http://www.youtube.com/watch?v=8RQsagaRk_s

Bunu seyrettin mi? :D

Selam burak ben foruma yeni üye oldum fakat uçuş smilasyonlarında yaklaşık olarak 10 yıl kadar lık bir tercrubem var senin falcon 'u sevdiğini biliyorum aslında bende seviyorum herkesin dediği gibicoğrafya grafikleri hariç tabii grafikler hariç. yukarıda adı geçen bütün smilasyon oyunlarını kullandım fakat falcon için yeniyim ağırlıklı olarak lockon ve flaming cliff oynuyorum internet üzerinde bir sanal kuvvetlerede uyeyim.
    http://z10.invisionfree.com/Air_Hawks/index.php?s=a68c49ef6197d19d879605d904f3b82e&act=idx
    aslında sana sormak istediğim şey şu güzel bir video katdı yapmışsın bun bende ara sıra yapıyorum.
    http://www.youtube.com/watch?v=zbbmAwGdv7w
    http://www.youtube.com/watch?v=HkWOHZt7W6Q

benim merak ettiğim video kaydı sırasında kullandığın yöntem ve programlar nedir biraz açabilirsen sevinirim
    kolay gelsin eğer email ata bilirsen forum dışında da sevinirim :)

email: tarini63@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A-H_m108s1969 -- 20 Şubat 2007; 23:33:04 >

• Dostum kullandığı program Fraps programı.Google da arat bulursun
  • @A-H_m108s1969 hocam kullandığım program fraps. Her ucusta acıktır. Tek tuş ile kaydı başlatı durdurabilirsin. SS alabilirsin. Sonra kaydettiklerimi Sony Vegas 7.0 adlı program ile birleştiriyorum kesiyorum müzik ve efekt ekliyorum. Yaptıklarım bundan ibaret
  • Arkadaşlar artık şu onlinE uçuşa netlik kazandıralım.Bu Cuma yani 23.02.07 Tarihinde İstanbul(Atatürk havaalanı)-İtalya(Flucimino-leonardo da vinci havaalanı) uçuşu yapalım.Gelmek isteyenler acil olarak buraya yazsınlar.Saatini sonra belirtiriz.Şu anda gelmek isteyenlerin Listesi aşağıda

1-)Mustano23
    2-)ozguror(sanırım gelebilecektin)

Eğer gelmek isteyenler aşağıdaki dosyaları indirsinler ve bana msnden ulaşsınlar mustafasezer1988@hotmail.com(ekleyince fan cluntaki isimlerinizi ve online uçuşyapmak için geldiğinizi belirtin)

1-) Rome Leanardo da vinci havaalanı
    2-) Bu adresteki atatürk havaalanı
    3-) Bu adresteki 9. resimdeki Boeing 737-800 Kittyhawk uçağını

Online uçmak için bu dosyaların hepsini indirin.Bir sorun olursa bana msnden ulaşın

iyi uçuşlar

• YAA YOKMU BANA İLK ONLINE UÇUŞUMU YAPTIRACAK? SONRA PAZAR GÜNÜ ÇUVALLAMAYALIM.
  • quote:

@A-H_m108s1969 hocam kullandığım program fraps. Her ucusta acıktır. Tek tuş ile kaydı başlatı durdurabilirsin. SS alabilirsin. Sonra kaydettiklerimi Sony Vegas 7.0 adlı program ile birleştiriyorum kesiyorum müzik ve efekt ekliyorum. Yaptıklarım bundan ibaret

teşekkür ederim dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: A-H_m108s1969

quote:

@A-H_m108s1969 hocam kullandığım program fraps. Her ucusta acıktır. Tek tuş ile kaydı başlatı durdurabilirsin. SS alabilirsin. Sonra kaydettiklerimi Sony Vegas 7.0 adlı program ile birleştiriyorum kesiyorum müzik ve efekt ekliyorum. Yaptıklarım bundan ibaret

teşekkür ederim dostum

Bu arada LOMAC la ilgiliyim demişsin. Bir sorum olacaktı. Mesela Mig29 ile ucarken düz gitmek imkansız. Gerçi diğer ucaklarda öyle. Bunun bir ayarı var mı? Ucagın burnu havaya kalkıyor. Normali mi boyle. Yani oyuna girince Trim ayarı mı yapmalıyız. Yoksa bende bir anormallik mi var???
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARACANNN

YAA YOKMU BANA İLK ONLINE UÇUŞUMU YAPTIRACAK? SONRA PAZAR GÜNÜ ÇUVALLAMAYALIM.

Pazar günü ne var?
  • quote:

quote:

Pazar günü ne var?

Ok pazar günü... Ya bu LIRF 15.1 mb mi yoksa ben yanlış dosyayımı indiriyorum??

• quote:

quote:

quote:

Pazar günü ne var?

Ok pazar günü... Ya bu LIRF 15.1 mb mi yoksa ben yanlış dosyayımı indiriyorum??

Aynen 15 mg doğru dosya eğer pazar günü uçuş sanıyorsan cuma günü yazdım yalnış anlama

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.