Şimdi Ara

&&S@N@L P!L0T F@N CLUB&& (FSX ve FS2004 ile ilgili tüm sorular buraya) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.988
Cevap
4
Favori
104.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ozguror

Hava kararmaya başlıyor istanbul semalarında süzülen bir boeing 737...İçinde ben varım ve sağ salim iniş

< < <http://www.youtube.com/watch?v=KzxdbNbp5_0 > > >

Çokk güzel iniş özgür tebrikler

• quote:

Orjinalden alıntı: mustano23

quote:

Orjinalden alıntı: KARACANNN

Arkadaslar fsx i kurdum 1gb de ram ekledim bayagı iyi calısıyor ayarlarıyla oynayınca fakat thy ucaklarını ve scenerylerini bulamadım hiç bir yerde bilen varsa beklerim yardımlarınızı. Surclarodada yok ya. Bu arada fs 2004 full ayarlarla dehset güzel oldu yaaa

Karacannn dostum fs2004 sceneryleri yani havaalanların çoğu fsx te çalışıyor.Ve Turkey air trafficte fsx te sorunsuz çalışmakta.Uçak konusundada fsx e göre hazırlanmış 2 tane uçak mevcut avsim de onların linkini veriyorum

http://library.avsim.net/download.php?DLID=92540 biri bu

http://library.avsim.net/download.php?DLID=94675 diğeride bu

iyi uçuşlar

Tesekkürler baskan hallettim FSX in uçaklarını. Bu arada TEAM SPEAK ı da kurdum pc ye Yanlız microfon ayrı olmak zorunda degil dimi? Yani bu microfonlu kulaklıklar uyar bu programa sorun cıkartmaz inşallah.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mustano23

quote:

Arkadaslar fsx i kurdum 1gb de ram ekledim bayagı iyi calısıyor ayarlarıyla oynayınca fakat thy ucaklarını ve scenerylerini bulamadım hiç bir yerde bilen varsa beklerim yardımlarınızı. Surclarodada yok ya. Bu arada fs 2004 full ayarlarla dehset güzel oldu yaaa

Karacannn dostum fs2004 sceneryleri yani havaalanların çoğu fsx te çalışıyor.Ve Turkey air trafficte fsx te sorunsuz çalışmakta.Uçak konusundada fsx e göre hazırlanmış 2 tane uçak mevcut avsim de onların linkini veriyorum

http://library.avsim.net/download.php?DLID=92540 biri bu

http://library.avsim.net/download.php?DLID=94675 diğeride bu

iyi uçuşlar

Tesekkürler baskan hallettim FSX in uçaklarını. Bu arada TEAM SPEAK ı da kurdum pc ye Yanlız microfon ayrı olmak zorunda degil dimi? Yani bu microfonlu kulaklıklar uyar bu programa sorun cıkartmaz inşallah.

Cıkarmaz cıkarmaz

• sagol dostum sende benim gibi gececisin...............
  • quote:

sagol dostum sende benim gibi gececisin...............

Ehh biraz öyle. Dün sabah haberlerini seyredip yattım :S Aslında bügün :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemsultan

Selam

Bugün joystick siparişimi verdim, burak'ın bir kaç videosunu izledikden sonra vardır bir bildiği diyerekten Saitek Cyborg Evo Force aldım. 2-3 gün içerisinde gelir sanırım, o zaman çalışmalara başlayacağım.

Bu arada beni niye almıyorsunuz club'e yaw , ama ben imzamı değiştiremem, bana bi kıyak yapın artık.

Hayırlı olsun hocam. Memnun kalacağından eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_00 -- 20 Şubat 2007; 2:31:24 >

• Sağolasın.

Bu arada gececi çokmuş burda.

Ama ben sabah ezanına kadar en fazla....
  • quote:

Sağolasın.

Bu arada gececi çokmuş burda.

Ama ben sabah ezanına kadar en fazla....

euhuehue. Olsun o da yeter

• Aklıma gelmişken bir soru sorayım, şimdi elimde 4 kadar simulasyon oldu,

IL-2 1946
    Lockon
    Falcon 4.0
    FS 2002 (2004 bulacam yakında)

Özellikle de falcon'a bayıldım.

Şimdi yeni başlayan birisi olarak hangisinden başlamam daha uygun olur kendimi geliştirmek açısından.
  • Bence o zevkine kalmış be dostum ama burda daha çok fs serisi ve falcon la ilgilenen var. Sende degişik bir soluk getirebilirsin kendi ilgilendigin sim ile Bakarsın onlarla ilgilenenler de çıkar zamanla.
  • quote:

Aklıma gelmişken bir soru sorayım, şimdi elimde 4 kadar simulasyon oldu,

IL-2 1946
    Lockon
    Falcon 4.0

Şimdi yeni başlayan birisi olarak hangisinden başlamam daha uygun olur kendimi geliştirmek açısından.

Hocam Falcon 4.0 mı yoksa Falcon 4.0 Allied Force mu? Şimdi hepsi birbirinden farklı oyunlar. Bana sorarsan hepsinde geliştir kendini derim. Mesela ben Falcon 4.0 Allied Force da prof. olmaya çalışıyorum. FS2004 ü de canım sivil uçaklar kullanmak istediğinde oynuyorum. Lock On u ise (kim ne derse desin Lock On Modern Air Combat simulasyon ile alakası yok arcade den farksız) canım Su33 kullanmak istediğinde acıyorum. Lock On Modern Air Combatın grafiklerine lafım yok ama buna simulasyon diyenlere şaşıyorum. Muhtemelen Falcon oynanamışlar. Neyse konumuz bu değil IL-2 1946 oynamıyorum. Eski ucaklarla pek aram yoktur ama denemek istiyorum. Yeniliklere her zaman açığım.

• quote:

Orjinalden alıntı: burak08

quote:

Aklıma gelmişken bir soru sorayım, şimdi elimde 4 kadar simulasyon oldu,

IL-2 1946
    Lockon
    Falcon 4.0

Hocam Falcon 4.0 mı yoksa Falcon 4.0 Allied Force mu? Şimdi hepsi birbirinden farklı oyunlar. Bana sorarsan hepsinde geliştir kendini derim. Mesela ben Falcon 4.0 Allied Force da prof. olmaya çalışıyorum. FS2004 ü de canım sivil uçaklar kullanmak istediğinde oynuyorum. Lock On u ise (kim ne derse desin Lock On Modern Air Combat simulasyon ile alakası yok arcade den farksız) canım Su33 kullanmak istediğinde acıyorum. Lock On Modern Air Combatın grafiklerine lafım yok ama buna simulasyon diyenlere şaşıyorum. Muhtemelen Falcon oynanamışlar. Neyse konumuz bu değil IL-2 1946 oynamıyorum. Eski ucaklarla pek aram yoktur ama denemek istiyorum. Yeniliklere her zaman açığım.

Peki BURAK kardeş ben o tarz düşünürsem hareketli ve action olsun isterim hangisi daha uygun. Yani savaşmak, kapışmak, görevler açısından. Tabiii grafiklerde gerçekçi kaliteli olmalı...

• Falcon 4.0 Allied Force.

Demek istediğim acemi olduğum için ilk zamanlar bazı şeyleri kapmak açısından, ama bende ikisinide severim. Aslında eskiden bir simulatör oynardım ama bayağı bir eskiden.

Euro EF2000 diye bir oyun vardı, Eurofighter uçağı ile klavyede oynardık, tabi ki 166MMX makinada ve 4 mb ekran kartıyla.
    Havada yakıt ikmali bile yapmışdım o zamanlar, tabi şimdikilerle kıyazlanamaz.

Bu arada sen bayağı bir prof. olmuşsun, o köprü gibi bir şeyin altından geçiş videonu izledim, süperdi.

• @KARACANNN Falcon un senaryoları cok sağlam. Özellikle Cuma akşamları 20:00 da 7-8 kişi toplanıyoruz bizim hazırladığımız görevlerde online ucuyoruz. İşte ne biliyim gecen cuma uçtuğumuz senaryoda bir nükler santral bomalanıcaktı. İşte bunun için önce 2 ucak bombalama yapacak ucaklardan once havalanarak bolge güvenliğini sanğladı. Bunuda bombalanacak bölgedeki pisti vurarak, pistten havalanacak olası hava tehditlerine karşı bir kac dakika arkalarından gelen bombalama paketinin güvenliğini sağlamak. Ama önden giden paket pisti vuramadı ve görev riske girdi. Ha bu arada aşırı bir sis vardı havada. 30.000 feet e çıkmadan önünü asla göremiyordun. Pisti vuramayınca ordan kalkan Mig 29 lar ile bombalama paketi angaje oldu. Tabi bu bombalama paketinden bir kac saniye sonrada onlara eskortluk yapmak için ben ve kol uçucum havalandı. Mig lerle angaje olduk. Isı güdümlü fuze ile 2 mig düşürdüm. Diğer ekipte bir kaç mig indirdikten sonra bombalama gerçekleşti ama sis nedeniyle bu da oldukça zor oldu. Bombalama sırasından yerden havaya atış vardı. Bombalama yapan ucaklar hafif hasar aldı. Eve dönerken cok zorlandılar. Hatta biri sis nedeniyle önünü göremediği için dağa çarptı. Bunu anlattım çünkü diğer oyunların senaryolarını ve senaryolarının gerçekçilik seviyelerini bilmiyorum. Belki kafanda bir şeyler oluşmasına yardımı olur diye uzun uzun senaryoyu anlattım

• quote:

Falcon 4.0 Allied Force.

Demek istediğim acemi olduğum için ilk zamanlar bazı şeyleri kapmak açısından, ama bende ikisinide severim. Aslında eskiden bir simulatör oynardım ama bayağı bir eskiden.

Euro EF2000 diye bir oyun vardı, Eurofighter uçağı ile klavyede oynardık, tabi ki 166MMX makinada ve 4 mb ekran kartıyla.
    Havada yakıt ikmali bile yapmışdım o zamanlar, tabi şimdikilerle kıyazlanamaz.

Bu arada sen bayağı bir prof. olmuşsun, o köprü gibi bir şeyin altından geçiş videonu izledim, süperdi.

Eyvallah.http://www.youtube.com/watch?v=8RQsagaRk_s

Bunu seyrettin mi? :D

• F-16 damarımı kabarttın gece gece. Bunu izlemiştim , bu da çok iyi, ayrıca bu videodaki parça çok iyiymiş, kim olduğunu söylersen sevinirim.
  • quote:

F-16 damarımı kabarttın gece gece. Bunu izlemiştim , bu da çok iyi, ayrıca bu videodaki parça çok iyiymiş, kim olduğunu söylersen sevinirim.

Valla bende bilmiyorum kim olduğunu ama videoya yakıştığı kesin. Beğendiğine sevindim.
  • quote:

Selam

Bugün joystick siparişimi verdim, burak'ın bir kaç videosunu izledikden sonra vardır bir bildiği diyerekten Saitek Cyborg Evo Force aldım. 2-3 gün içerisinde gelir sanırım, o zaman çalışmalara başlayacağım.

Bu arada beni niye almıyorsunuz club'e yaw , ama ben imzamı değiştiremem, bana bi kıyak yapın artık.

Tamam dostum önemli değil ama keşke imzamızı ekleseydin.İlk kez imzasız birini clübe alıyorum Nese aramıza hoşgeldin....

Arkadaşlar 20.02.07 Tarihi ve Saat 12.08 İtibariyle aramıza katılan arkadaş cemsultan

...Hayırlı Olsun...

...İyi Uçuşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustano23 -- 20 Şubat 2007; 12:09:37 >

• Espriydi o yaw, ufakda olsa link ekledim.
  • arkadaslar dün gece online oynamak istedi cnm ama bir tane bile türk server bulamadım.konusma olmayınca tadı çıkmıyo bunun.fsx host kurarsanız haberim olsun katılırım size,bu arada oyunun görevleri hakkında bişi sorcam.Amsterdam-London Airline Run görevini yapan oldu mu?Londra'ya kusursuz bi iniş yapıyorum ama mission failed diyo.bi püf noktası mı var?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.