Şimdi Ara

S link SL-HV5 Hdmı to Vga dönüştürücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 S link SL-HV5 Hdmı to Vga dönüştürücü
    Merhaba arkadaşlar iki sene boyunca kullandığım dönüştürücüyü yeni monitör aldığım için satıyorum yaklaşık 1 senedir boşta duruyor etrafı karıştırırken denk geldim, Hd7950 ekran kartımda vga çıkış olmadığı için bu çeviriciyide almıştım sistem ile birlikte Vatanbilgisayar'dan hiç sorun çıkarmadan çalıştı bu süre boyunca linkteki modeldir kargo alıcıya aittir.
    Ödeme şekli ödeme sonrası kargo şeklinde olacaktır.http://www.vatanbilgisayar.com/sl-hv5-hdmi-dan-vga-cevirici.html
    S link SL-HV5 Hdmı to Vga dönüştürücü
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 25 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam aynısının sifirini 20 liraya aldım
  • RazorXmia kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum ben aldığım linki ekledim diğer bazı sitelerede göz attım fiyat yazmadan önce yazdığın gibi 20tl olan bir yer görmedim, ayrıca fiyatta pazarlık payıda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüntü kalitesi ve ghost vb sorun çıkardı mı hocam, uydu alıcısından hdmi - vga monitöre görüntü almak için satın almayı düşünüyorum. Teşekkürler, iyi satışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flasource kullanıcısına yanıt
    Kullandığım süre içinde bir sorun çıkarmadı hocam 1080p çözünürlükte kullandım hep.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.