Şimdi Ara

S-K-O-M-P PSN Kardeşliği (5/5) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.001
Cevap
0
Favori
14.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar nerelerdesiniz yahu:) okinore dün evlendi sanırım. pazartesi katılacak sohbete diye hatırlıyorum. Kaan da meşgul. solidfrost ta tarama yapıp liste oluşturacaktı. Hala tarıyorsan dostum çıkan listeye bütçe yetmez :))))

Şaka bir yana önümüzdeki hafta içi bir bomba patlatalım. Bizden sonra kurulan kardeşlikler çocuk gibi başlık yazıyorar gıcık oluyorum :))))))
  • nerelerdesiniz beyler bak ömer hocam doğru söylüyor 4 gün kaldı vurgun yapalım artık can liste nerde abiler 2gündür çocukla uğraşıyorum rahatsızdı biraz onunla uğraştım ps hala yok yoksa ben listeyi geçerdim dead space 2 filan varmı sizde. Ömer dostum burnouta baktırdım listede yokmuş herhalde sony günü geçince kaldırdı plustan indirmiştim
  • lısteyı yayınlayıp yarın aksam da alımı yapalım son gune bırakmayalım dostlar. yalnız bu psn olayı bıttı dıye ırtıbatı koparmayalım bu playstatıonın 4u var 5ı var

okinore hocam mutluluklar dılıyorum tekrardan. cok mutlu olursunuz umarım coluk cocuk darısı basımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

lısteyı yayınlayıp yarın aksam da alımı yapalım son gune bırakmayalım dostlar. yalnız bu psn olayı bıttı dıye ırtıbatı koparmayalım bu playstatıonın 4u var 5ı var

okinore hocam mutluluklar dılıyorum tekrardan. cok mutlu olursunuz umarım coluk cocuk darısı basımıza

ayıp ettin şimdi siz herzaman benim kardeşlerimsiniz elimden geldiğince her konuda yardımcı olmaya çalışırım

yeni damat nerelerde yaw ben görecem onu öyle saatlerce ps'nin başında oturabilecekmi bundan sonra

• quote:

lısteyı yayınlayıp yarın aksam da alımı yapalım son gune bırakmayalım dostlar. yalnız bu psn olayı bıttı dıye ırtıbatı koparmayalım bu playstatıonın 4u var 5ı var

damat geldi ''damat'' kelimesi de küfür gibi be abi ''len damat'' saol can ve diğer arkadaşlarım teşekkürler bu hafta buradayım cumaya kadar sonra cumartesi itibariyle 1 hafta yokum ama ps3 te buluşuruz tabiki siz ayarlayın ben varım oyunlara.. kaan kardeşim sen nasılsın

• Damat geldi hoş geldi.:)))
    Dostum hayırlı olsun tekrar. Kardeşlik geçici dostluk bakidir bizim için. Her zaman devam ederiz. Online olsun başka konularda da dostluğa devam. Listeyi yapalım bombayı patlatalım. Dead Space 2 olur benim için de. Ayrıca herkeste olan oyunların listesini yapıp dlc leri de ekleyelim bu sefer. Son bombada eksik birşey kalmasın ne dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okinore

quote:

damat geldi ''damat'' kelimesi de küfür gibi be abi ''len damat'' saol can ve diğer arkadaşlarım teşekkürler bu hafta buradayım cumaya kadar sonra cumartesi itibariyle 1 hafta yokum ama ps3 te buluşuruz tabiki siz ayarlayın ben varım oyunlara.. kaan kardeşim sen nasılsın

iyi be hacı hadi hayırlı olsun sende evlenenler kulübüne hoşgeldin allah bir yastıkta kocatsın herdaim mutlu mesut olun allah ikiz ikiz çoçuklar nasip etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

quote:

iyi be hacı hadi hayırlı olsun sende evlenenler kulübüne hoşgeldin allah bir yastıkta kocatsın herdaim mutlu mesut olun allah ikiz ikiz çoçuklar nasip etsin

paseyX teşekkür ederim kardeşim allahrazı olsun. kaan ne ikizi len nası baş ederim ben ama allah ne derse artık yapçak bişi yok dead space 2 yi bende istiyordum ona da varım bi liste çıkartın halledelim bu hafta hepsini

• Evet dostlar liste olayını yapalım artık. Enson benim liste aşağıdaki gibi

1-Fight Night Champion
    2-Armegaddon Riders
    3- My Aquarium
    4- Dead Space 2

1-Joe Danger 25 tl
    2- Outland 19
    3- Trine 19 tl

ilk sayılanlar herkesin ok verdikleri diğerleri benim istediklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paseyX

Evet dostlar liste olayını yapalım artık. Enson benim liste aşağıdaki gibi

1-Fight Night Champion
    2-Armegaddon Riders
    3- My Aquarium
    4- Dead Space 2

1-Joe Danger 25 tl
    2- Outland 19
    3- Trine 19 tl

ilk sayılanlar herkesin ok verdikleri diğerleri benim istediklerim.

tamam bana uyar..
  • ee nerelerdesiniz beyler ses seda çıkmıyor
  • quote:

ee nerelerdesiniz beyler ses seda çıkmıyor

kimse yok cidden naber kaan nasılsın kardeşim.. heralde alamıcaz 18 ine kadar oyun falan bundan sonra iki kişi takılırız
  • quote:

quote:

kimse yok cidden naber kaan nasılsın kardeşim.. heralde alamıcaz 18 ine kadar oyun falan bundan sonra iki kişi takılırız

iyidir kardeşim çalışıp duruyoruz valla ps olsaydı evde şimdiye almıştım ne gelen ver ne giden kuşlar uçtu güller soldu

• quote:

quote:

quote:

iyidir kardeşim çalışıp duruyoruz valla ps olsaydı evde şimdiye almıştım ne gelen ver ne giden kuşlar uçtu güller soldu

hacım bizimkiler almıcaksa ben fight night ı istiyorum gerçekten bi söylesinler olmadı başkasının kardeşliğinden alalım ne bilim ya da ikimiz alırız bitersede artık .

• Geldim dostlar. evet ne yapıyoruz şimdi. bu gün listeyi yapalım artık
  • quote:

Geldim dostlar. evet ne yapıyoruz şimdi. bu gün listeyi yapalım artık

listeye kimse birşey demiyor ama gelen de yok ben tamamım alalım bugün bence hepsini
  • ok o zaman ama listenin ikinci kısımında yer alan oyunlar solidfrost da var galiba o da olaya girerse net birşey yapar alırız oyunları.
  • quote:

ok o zaman ama listenin ikinci kısımında yer alan oyunlar solidfrost da var galiba o da olaya girerse net birşey yapar alırız oyunları.

hacılar ben can a bi msj ataym baksın olmazsa farkli varyasyonlar deneriz iki kisi daha buluruz farkli hesap acariz
  • quote:

quote:

ok o zaman ama listenin ikinci kısımında yer alan oyunlar solidfrost da var galiba o da olaya girerse net birşey yapar alırız oyunları.

hacılar ben can a bi msj ataym baksın olmazsa farkli varyasyonlar deneriz iki kisi daha buluruz farkli hesap acariz

tamam ollur kardesim .. bu arada forumda biri aynen şunu yazmış '' Ayın 18inde saints row 3 çıkıyor bildiginiz gibi arkadaslar yani kardeşliğin bittiği gün ama sonynin söylediğine göre eskiden 5 kisinin giriş yaptıgı hesaplar aynen kalıcak yani eski kardeşlikler bozulmucak. Demek istediğim bı hesap oluşturalım'' demiş acaba doğrumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinore -- 15 Kasım 2011; 23:14:40 >
  • quote:

quote:

quote:

tamam ollur kardesim .. bu arada forumda biri aynen şunu yazmış '' Ayın 18inde saints row 3 çıkıyor bildiginiz gibi arkadaslar yani kardeşliğin bittiği gün ama sonynin söylediğine göre eskiden 5 kisinin giriş yaptıgı hesaplar aynen kalıcak yani eski kardeşlikler bozulmucak. Demek istediğim bı hesap oluşturalım'' demiş acaba doğrumu

hacım o 18 inden önceki alınan oyunlar için geçerli olacak o oyunlar 5 indirme hakkına sarumahip olcak ama olmadı tema filan alır deneriz bakarız du

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.