Şimdi Ara

S-K-O-M-P PSN Kardeşliği (5/5) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.001
Cevap
0
Favori
14.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar nasılsınız. sayfa 4 e düşmüş bizim başlık. olmuyor ama :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: paseyX

Dostlar nasılsınız. sayfa 4 e düşmüş bizim başlık. olmuyor ama :))))

millet gitmiş kaan nerdesin kardeşim nerdesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

Orijinalden alıntı: okinore

quote:

Orijinalden alıntı: solidfrost

herkesin bayramı kutlu olsun

iyi bayramlar

bütün kardeşlerimin bayramı kutlu olsun yogunum arkadaslar en kısa zamanda alım işini hallederiz

nerdesiniz ? fight night champion gelmiş, zombili bir oyun gelmiş onları da alalım ama ben bu ara artık giremem sanırım cumartesi nikah var haber verirsiniz bana da

• fight night championu alalım kesin

lıste yaratalım ılk fırsatta

sony
  • quote:

fight night championu alalım kesin

sony

fight night champion un hikaye modu çok güzel xbox ta oynamıştım inanılmaz sürükleyici bence hemen alalım arkadaşlar

• quote:

quote:

sony

fight night champion un hikaye modu çok güzel xbox ta oynamıştım inanılmaz sürükleyici bence hemen alalım arkadaşlar

selam kardeşler nasılsınız ne yapıyorsunuz oyunları alalım yalnız şöyle bi sorun var benim ps yok kayınbirader götürmüş bf3 oynayacakmış yerine xbox bırakmış seçin oyunları alalım can ömer veya okan alsın zaten hesabı biliyorsunuz bende eft yaparım indirme işleminide kayınbiradere yaptırırım benim durum bu oyunlarada bakamadım 4 gündür istanbuldaydım akşamları benim hesap açık görürüseniz o ben değilim bilmiş olun

• quote:

quote:

quote:

sony

selam kardeşler nasılsınız ne yapıyorsunuz oyunları alalım yalnız şöyle bi sorun var benim ps yok kayınbirader götürmüş bf3 oynayacakmış yerine xbox bırakmış seçin oyunları alalım can ömer veya okan alsın zaten hesabı biliyorsunuz bende eft yaparım indirme işleminide kayınbiradere yaptırırım benim durum bu oyunlarada bakamadım 4 gündür istanbuldaydım akşamları benim hesap açık görürüseniz o ben değilim bilmiş olun

tamam kardeşim görüşürüz yine ama sen olmadığında toplanmıyor millet..

• Bu 18 kasım güncellemesi hakkında resmi bir anons var mı arkadaşlar?
    kim çıkardı bu konuyu ilk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcaglayan

Bu 18 kasım güncellemesi hakkında resmi bir anons var mı arkadaşlar?
    kim çıkardı bu konuyu ilk?

var kardeş eu.playstation resmi sitesinde duyuruldu artık indirme limiti 2'ye düşecek araştırırsan bulabilirsin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sony

tamam kardeşim görüşürüz yine ama sen olmadığında toplanmıyor millet..

hacı ben burdayım zaten yalnız ps yok oyunları siz alırsınız bu seferlik hangi oyunlar var bilmiyorum dövüş oyunu olabilir mesela

• Evet dostlar artık koordine olalım. Bugün listeyi yapalım. Akşam da alımı yapalım. Şu an herkesin hem fikir olduğu oyunlar:
    1-Fight Night Champion
    2-Armegaddon Riders
    3- My Aquarium

Ayrıca solidforst haricinde alınması düşünülen (benim listedeki oyunllar)

1-Joe Danger 25 tl
    2- Outland 19
    3- Trine 19 tl
    4- burnout paradise complete edition 50 tl
    5- prototype 40 tl
  • ben hepsine varım ama alın siz banada haber verin kardeşlerim kime yatırılacaksa gönderirim parayı ama yarın nikahım var pazartesi ancak görürüm..
    birde hydrophobia diye bir oyun var onuda alalım 12 tl mi öyle birşeydi sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinore -- 11 Kasım 2011; 9:28:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paseyX

Evet dostlar artık koordine olalım. Bugün listeyi yapalım. Akşam da alımı yapalım. Şu an herkesin hem fikir olduğu oyunlar:
    1-Fight Night Champion
    2-Armegaddon Riders
    3- My Aquarium

Ayrıca solidforst haricinde alınması düşünülen (benim listedeki oyunllar)

1-Joe Danger 25 tl
    2- Outland 19
    3- Trine 19 tl
    4- burnout paradise complete edition 50 tl
    5- prototype 40 tl

yukarıdaki liste olur aşağıdaki listede burnout paradise ve prototype kutulu var harici alalım paradise bende bi hesapta var oynadım o hesabı sana veririm dostum
  • quote:

ben hepsine varım ama alın siz banada haber verin kardeşlerim kime yatırılacaksa gönderirim parayı ama yarın nikahım var pazartesi ancak görürüm..

hacı sen daha evlenmedin mi yaw daha manisa kebap ısmarlayacan unutma
  • quote:

quote:

ben hepsine varım ama alın siz banada haber verin kardeşlerim kime yatırılacaksa gönderirim parayı ama yarın nikahım var pazartesi ancak görürüm..

yarın hacı nikah :) 12 kasım :) bu arada kebap olayını unutmam ben kardeşim ayıpsın duble yicez hatta ve oyunlar için bencede paradise ve prototype olmasın

• quote:

quote:

quote:

yarın hacı nikah :) 12 kasım :) bu arada kebap olayını unutmam ben kardeşim ayıpsın duble yicez hatta ve oyunlar için bencede paradise ve prototype olmasın

Dostum öncelikle hayırlı olsun. Allah mutlu mesut bir evlilik nasip etsin.

Peki en son şekil nedir.

Hydra isimli oyunu da ekledik.

• 1-Fight Night Champion
    2-Armegaddon Riders
    3- My Aquarium

1-Joe Danger 25 tl
    2- Outland 19
    3- Trine 19 tl

hydra beş para etmez hacılar paraya yazık

birde zombi apocalypse var onada bi bakın

varsa aklınıza gelen bi kaç bişey daha yazın sağlam oyunlardan
  • Valla dostlar artık birşeyler yapalım. 6 gün kaldı
  • tum psnı tarayıp lısteyı olusturuyorum bugun pasey hocamın dedıgı gıbı az kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.