Şimdi Ara

S galaxy alpha alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kullanan arkadaşlar varsa bana bi yardımcı olabilirmi telefon hakkında pek bi bilgim yok alırsam herhangi bi sorunla karşılaşırmıyım

• Samsunglar f/p oranı kötü telefonlar çıkartıyor.

Ne gibi sorunla karşılaşırsın kazık yemek dışında, şarjı az gidiyor bunu biliyorum.

Tek artısı telin klas gözüküyor olması ama o fiyata başka bir sürü klas gözüken tel var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Samsunglar f/p oranı kötü telefonlar çıkartıyor.

Ne gibi sorunla karşılaşırsın kazık yemek dışında, şarjı az gidiyor bunu biliyorum.

Tek artısı telin klas gözüküyor olması ama o fiyata başka bir sürü klas gözüken tel var.

doğru diyosun da abi hiç içime sinmiyor sony felan şu zenfone 2yi bi bekleyelim bakalım olmazsa onu alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivazlı

quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Samsunglar f/p oranı kötü telefonlar çıkartıyor.

doğru diyosun da abi hiç içime sinmiyor sony felan şu zenfone 2yi bi bekleyelim bakalım olmazsa onu alırım

Ne demek istediğni anlamdım ama atıyorum elinde 1800 TL var ise bu 1800 TLyi sonuna kadar harcamak zorunda değilsin.
  • Alınmaz. Galaxy Alpha serisi Samsung un ilk premium a gecis adimlarindan biriydi. O paraya daha guzel metal kasali telefonlar var. O para buna verilmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivazlı kullanıcısına yanıt
    şarj konusunda üzecek bir telefon bunun dışında bir sıkıntısı yoktur ama alpha yerine galaxy s5 almak daha mantıkı bana göre
  • Sivazlı kullanıcısına yanıt
    Galaxy Alpha alınır, iPhone 5S civarı şarj süresi verir. Genel olarak başarılı ve parasını hak eden cihaz. Tabi bahsettiğim para 1300TL, daha fazla verilmez. Aynı paraya S5 de alınabilir. Batarya konusunu da yedek batarya ile çözebilirsin. Ayrıca microSD slotu yok, 32GB ile yetinmek zorundasın.

Küçük telefon istiyorsan gayet güzel bir cihaz. Alternatif olarak Z3 Compacta bakabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox series s alınır mı?
    5 ay önce açıldı
    GM 5 Plus mı ? HTC One A9 mu ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uretimden kalkti ve sarj cidden yetersiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.