Şimdi Ara

S>> dex14 hp2 belt (edana)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • edeanada (dex 14 hp 2) belt satılık alıcı arıyorumm....

• ne kadar?
  • 38gb.21 gb cash + geri kalanı item.itemi pazarlıkla halletmeyi düşünüorum...
  • upupuppupup !!!
  • Ustam var olan tüm param 21GB kabul etmezsin ama genede şansımı denicem. 21gb teklif ediyorum son param bu.
  • L.J para çoksa bana ver :D Bu arada bu kemeri satan arkadaş bu işde ciddi değil beyler öyle eline bir item geçmiş nasıl hava atarım uraştırırım diye kendine eğlence arıyor haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 14 Ocak 2007; 18:51:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Antor

L.J para çoksa bana ver :D Bu arada bu kemeri satan arkadaş bu işde ciddi değil beyler öyle eline bir item geçmiş nasıl hava atarım uraştırırım diye kendine eğlence arıyor haberiniz olsun.

Sende item var bende para
    Cidden satıcaksa 21Gb verebilirim evt veya hayır demesini bekliyorum. Ne kadar ciddi anlayacaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saçma sapan konuşma antor.ben ciddi satıcıyım.ayrıca hava ile işim olmaz.L.j beni tanır.1,5 yıldır bu forumdayım ben.kimseye hava atma ihtiyacım yok.senle 35 gb de anlaştık.ama sen itemler pahalı die caydın.halbuki tam 35 gb idi.21gb cash + +7 warior chitin set.çitin 7 300m.hesaplayabilirsen 36gb yapıo.olmadı 20gb cash alırdım.ben cafeden oynadığım için her zmn online deilim.bu yüzden de senin online olduğunda ben olmadım genelde.saçma şeylerle beni karalamaya çalışma.fiyat 21 gb cash + 14 gb lik itemdir bu arada L.j k.bakma kanka eğer hala almayıda düşünüosan dediimiz gibi yapabiliriz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kajmeran_

saçma sapan konuşma antor.ben ciddi satıcıyım.ayrıca hava ile işim olmaz.L.j beni tanır.1,5 yıldır bu forumdayım ben.kimseye hava atma ihtiyacım yok.senle 35 gb de anlaştık.ama sen itemler pahalı die caydın.halbuki tam 35 gb idi.21gb cash + +7 warior chitin set.çitin 7 300m.hesaplayabilirsen 36gb yapıo.olmadı 20gb cash alırdım.ben cafeden oynadığım için her zmn online deilim.bu yüzden de senin online olduğunda ben olmadım genelde.saçma şeylerle beni karalamaya çalışma.fiyat 21 gb cash + 14 gb lik itemdir bu arada L.j k.bakma kanka eğer hala almayıda düşünüosan dediimiz gibi yapabiliriz...

Nerden Buldun?

Ben Bulurum Gibi Mazeretler İstemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuğraAtakan -- 14 Ocak 2007; 19:08:36 >

• adamın biri santa keserken hava olsun die pazara koyup çekip duruodu.benimde üstümde para vardı bende çektim...
  • bu arada 21gb cash + +7 warior chitin set e bu itemi vercem eğer veren olursa.eğer chitin veremiyen olursa başka itemlerde önerebilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kajmeran_

saçma sapan konuşma antor.ben ciddi satıcıyım.ayrıca hava ile işim olmaz.L.j beni tanır.1,5 yıldır bu forumdayım ben.kimseye hava atma ihtiyacım yok.senle 35 gb de anlaştık.ama sen itemler pahalı die caydın.halbuki tam 35 gb idi.21gb cash + +7 warior chitin set.çitin 7 300m.hesaplayabilirsen 36gb yapıo.olmadı 20gb cash alırdım.ben cafeden oynadığım için her zmn online deilim.bu yüzden de senin online olduğunda ben olmadım genelde.saçma şeylerle beni karalamaya çalışma.fiyat 21 gb cash + 14 gb lik itemdir bu arada L.j k.bakma kanka eğer hala almayıda düşünüosan dediimiz gibi yapabiliriz...

PM leri ss leyebilirim 35GB ye anlaşıpda sonrasında para bana az gelir diyen ben değildim. Bende DH de 4 yıldır varım.

• (Ss) koyarmısın ??

• 15 gb +7 raptor ve +7 slayer ok??
  • isteiin ss i koy.ben sana fiat düşük geldi dedim ama vazgeçtim die bişi sölemedim.piasanın arttığını söledim.sonrada itemi sen seç dedin bende +7 warior chitin set +21 gb dedim.istediin ss i koyabilirsin.sonrada bu iş çok uzadı dedin vazgeçtin.vazgeçen sensin...
  • bence antor haklı eğer öyle dediyse

bu arada düpe olabilir dikkali olunuz bu aralar düpe arttı daha bugün

str 12 hp 1 takı merchantta

white dragon necklace +1 999m

Chitin shell +4 rebirt bu da 999m den gördüm dikkatli olun
  • darkness istersen seninle pm den görüşelim.şimdi atıorum sana pm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Ustam var olan tüm param 21GB kabul etmezsin ama genede şansımı denicem. 21gb teklif ediyorum son param bu.

L.J o gün rebirth +3 md arıodun geceleyin bayramda ben sanden para istemsntim sende 100m lazım demiştin aldınmı +3 rebirth mdyi?
  • Tatminkarsızlığın doyumsuzluğun kararsızlığın ve oyalamacalığın ne yaptığını sende bilmiyorsan böyle şeylere girişmeyeceksin.

S>> dex14 hp2 belt (edana)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 14 Ocak 2007; 20:26:41 >
  • ne kaddarrr?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.