Şimdi Ara

S.a 7 Kez Krallıga Aday Oldum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cem abi bende combomachine moradonda konuşmuştuk , oyumu sana atacağımdan emin olabilirsin , güzel eventler yapıyorsun Birde bu aralar çok sıkışığım 1m falan gönlünden ne koparsa yollarsan memnun olurum Sana başarılar
  • charın ıd sini söylermisin herkez hakedio diyo demekki gerçekten hakediyosun reklam yap biraz
  • basarıLar.
  • mrsPR1EST Tarih 24 Ağustos 2007; 18:43:06
    charın ıd sini söylermisin herkez hakedio diyo demekki gerçekten hakediyosun reklam yap biraz

İD: cem1976 oyundaki nikim

skeleto031 Tarih 24 Ağustos 2007; 18:39:24
    Cem abi bende combomachine moradonda konuşmuştuk , oyumu sana atacağımdan emin olabilirsin , güzel eventler yapıyorsun Birde bu aralar çok sıkışığım 1m falan gönlünden ne koparsa yollarsan memnun olurum Sana başarılar

L den bak yoladım
  • Oyum Sana İnşallah olursun
  • cem abi hemen x deki ezik charla oyumuzu kullanalım
    seni görünce eskiler aklıma geldi
    ceza_nefret,citi vs vs eskiden forum da güzeldi be
  • ceza_nefret suan heckli ama charı alcam gerı oyuna doncez inş yakında ve HeLL clanı tekrar kurmak istıyom Mage clanı yanı özledim eski ortamı valla muhapbet vardı eskıden sımdı eskılerden kımse yok herkes oyunu bırakmış
  • valla ben de gelmek isterdim ama 0 dan da başlanılmaz ki

• bak ne buldum
  • Buraya Cemi kötülemek için gelmedim ama hiç sevmem onu clandayken abi kardeş olursunuz. sonrasında selam bile vermez. eskiden HeLL de bi karakteri satın almıştım, ilk başta konuşurken muhabbeti iyidi, sonra bu charı satın aldım clandan çıkıcam dedim. bb dedi sonra tek kelime etmedi konuştum tık yok. Hemen trip atıyo

bende xigenondayım ama humanım. 3 charımla Egeria ya oy verdim. daha önce krallığını görmüştüm. bir kötülüğünü görmedim. ama nicki jeton olan o kadın kendi krallıktan düşecek ya düşmeden önce kendi hesabına 700 milyon para aktardı. Forumlara konuldu fakat millet resetten sonra para sıfırlanıyor o yüzden attı dedi. Sabah resetten sonra ilk girenlerden birisiydim direk gidip kasaya baktım. Hala 150milyondan fazla para vardı yani sıfırlandığı falan yoktu.

Sonra oraya gidip 53-80 seeking açanlar var. Hepsinin nasıl 80 olduğunu bilirim. Emeğiyle 80 olan pek az kişi var. Birde 2 karus charımla girip Paul'a oy verdim

• quote:

Orjinalden alıntı: cem1976

ceza_nefret suan heckli ama charı alcam gerı oyuna doncez inş yakında ve HeLL clanı tekrar kurmak istıyom Mage clanı yanı özledim eski ortamı valla muhapbet vardı eskıden sımdı eskılerden kımse yok herkes oyunu bırakmış

YA CEM abi kusruma bakma bıras senı tarıfım garıp olacak ama senmısn de bılmıorum ya sen hıc bı aralar ankara kızılay meram ınternet kafede takılıomuydun benım ordan tanıdıgım bı cem abi vardı bole bıras tombul bırısıydı arkadas senden mage alacaktı 62 magen vardı taa fıre drake gelmeden once o zamanlar cok para edıodu +60 char helede senın charda masalla +100k np vardı 250m ıstıodun arkadas bulamadıgı ıcın alamamıstı sen omusn cok merak edıorum ya
  • idris olgunyoutube
    Asrin Cafe
    http://www.youtube.com/watch?v=6X-Lo6hRrcM

cem abın bu vıdeoda bak bakalım o mu

quote:

Orjinalden alıntı: angel_buff

quote:

ceza_nefret suan heckli ama charı alcam gerı oyuna doncez inş yakında ve HeLL clanı tekrar kurmak istıyom Mage clanı yanı özledim eski ortamı valla muhapbet vardı eskıden sımdı eskılerden kımse yok herkes oyunu bırakmış

YA CEM abi kusruma bakma bıras senı tarıfım garıp olacak ama senmısn de bılmıorum ya sen hıc bı aralar ankara kızılay meram ınternet kafede takılıomuydun benım ordan tanıdıgım bı cem abi vardı bole bıras tombul bırısıydı arkadas senden mage alacaktı 62 magen vardı taa fıre drake gelmeden once o zamanlar cok para edıodu +60 char helede senın charda masalla +100k np vardı 250m ıstıodun arkadas bulamadıgı ıcın alamamıstı sen omusn cok merak edıorum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wizard_TT -- 25 Ağustos 2007; 4:38:27 >

• cem abeyyyyybı jevap ver valla cok merak edıorum yafffffff
  • ya yok bu abıde bole tombıs bısı ama benım dedıım o dııl ama ben hatırlıorum o cem abii cem1976
    characteriyle oynuodu ankaradaydı offf ondan char alacaktk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PakCaf -- 25 Ağustos 2007; 4:45:33 >
  • ben ist oturuyom o adam ankarada
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pahjcp

Berbat bir türkçen var !

seninde Türkçe'n berbat
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pahjcp

Berbat bir türkçen var !

Sende başkalarının avatarını (ç)almakta buyuk ustalıga sahipsin.
    Önce kedi eğrilerimizi düzeltelim...
  • @cem1976

ßen daRkfuN3r4L

Oyum sana biLiyosun..CLani ayarladıgımıda biLiyosun.. kraL seciLmezsen gozuqme gozume kraL oLursan fuLL time event yine.. Gece eventLerin hele coq zevkli oLuyor..umarım kraL secilirsin ..
  • quote:

Reklama Gerak yok Tanıyan Tanır Tum Kral adaylarına Başarılar Dilerim

hem bana destek olun diyorsun hemde reklama gerek yok diyorsun sen ne dediğini bilmiyorsun ula varya ne garip insanlar var bizim şu memlekette reklama gerek yok arkadaş tayyip erdoğanya o açıdan reklama gerek yok

• quote:

Orjinalden alıntı: birlik001

ewet hakeden birisin oylarını sana vermeyen kafasını bifrost taşına vursun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.