Şimdi Ara

s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piglêt -- 28 Temmuz 2012; 21:15:02 >

İkdisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü

GALATASARAY SK
  • öyle şey olur mu okulda diploman yok mu kayıt sildirirsin her türlü saçma sapan triplere girmeyin
    Sorununa gelecek olursak o kadar kolay olacağını zannetmiyorum, elbet başka bir yolu vardır.

Orijinalden alıntı: Piglêt

quote:

Orijinalden alıntı: SobaBorusu

quote:

Orijinalden alıntı: Piglêt

Kartımı kaybettim. Kayıt sildiremeyeceğim. Mecburen eski bölümüme devam etmek zorundayım. Onu da istemiyorum. Okumayacağım. Üstelik bu sene çok daha güzel sıralama elde etmişken. Yazık..

konuyu açan piglet
    Didnt read lol

Hangi bölümde oldugunun farkındasın değil mi konu dışı değil bırası velet ! Defol git konu dışında ne halt yiyorsan ye , millet burda geleceği ile iligli uğraşıyor uza.

---

Arkadaşlar kimlik istiyorlarmı geri , kimlik yoksa ne yapıcaz ? Ben izmire döndüğümde kayıt sildirmek için 1 günden fazla kalamam.

birdenbire insanların geleceği olduğunu hatırlamakta güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel The Difference -- 20 Temmuz 2012; 18:59:30 >

• Ogrenci kimligi bende de yok boyle bir sey olmaz bence cunku o kimlikler her yil yenileniyor eski kimligi ne diye istesinler o kadar basit de kesinlikle olmaz tirstim bi an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    S
    8 ay önce açıldı
    S,X,1!!!
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.