Şimdi Ara

s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D65AFB91 -- 11 Ocak 2017; 2:3:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• eylülde çalışmaya başlayacaksın hiç uğraşma direk sanayiye git
  • korkmalisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahaha ben 3 kez girdim çok zevkli seneye tekrar gircem ahhahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korkunun ecele faydası yok çalışmak zorundasın. Hatta şu an ygsye çalış ekim gibi bitir sonra lys kas. Ekimden sonra ygsye kadar haftada bir deneme çöz.
  • Ben 0 mat ysptim ygs de 240 puan aldım. lys de yine sozel kas 290-300 puana cıkart okul puanıyla birlikte. ts den yer bakmaya basla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınava birgün kala çalış
  • Tasmalı Kedi kullanıcısına yanıt
    Niye eylülde başlayan sanayide mi çalışıyor ?
    Çıkın şu kafadan hocam
  • Herkes okuyacak diye birsey yok emin olun kotu Üniversite kotu bölüm okuyup Boşta kalacağınıza 4 sene zanaat öğrenin daha karli cikarsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Tasmalı Kedi

eylülde çalışmaya başlayacaksın hiç uğraşma direk sanayiye git

Eylülde başlaması bir sorun oluşturmuyor günlük 5-6 saat çalışsa eylülden ocağa kadar ygs rahat biter sonra full test çözse iş tamamdır.Ayrıca ygs bu kadar büyütmeyin lütfen 560 binden 110 bine çeken bir arkadaş olarak söylüyorum bunu -Bu ara böbürlenmiyorum 110 bin ne ki la- -Ama bana yetti haa-
  • barajı geçemeyeceğini düşünüyorsan boşuna okuma. 160da 32 net. işe gir çalış, kendi paranı kazan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ploutos001

Çıkın şu kafadan hocam

dostum şurda sınava kalmış 8 ay eylülde başlarsa 7 ay. bu kadar kısa zaman diliminde neyi yetiştirebilir. çalışmayı erteledikçe bir şey olmaz. şimdiden başlarsa eylüle kadar planlı bir şekilde devam eder kendi düzenini oluşturur. bir ay boyunca yatmak yerine vaktini değerlendirse kötü mü olur?
  • Matematik olmazsa olmaz. Matematikte soru yapacaksınki milleti eleyebilesin. Tm öğrencileri sınava zaten dezavantajlı giriyor mfler hem mf derslerini hemde türkçe derslerini yapabiliyor. Böylece çok güzel adam eliyorlar. Sen sadece t yaparsan hiç şansın yok. Matematikte temelin yoksa tonguç akademi izle. Orada temelle ilgili bir video var. Kendini geliştirebildiğin kadar geliştir. Şunuda asla unutma sakin olursan kazanırsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tasmalı Kedi

quote:

Çıkın şu kafadan hocam

dostum şurda sınava kalmış 8 ay eylülde başlarsa 7 ay. bu kadar kısa zaman diliminde neyi yetiştirebilir. çalışmayı erteledikçe bir şey olmaz. şimdiden başlarsa eylüle kadar planlı bir şekilde devam eder kendi düzenini oluşturur. bir ay boyunca yatmak yerine vaktini değerlendirse kötü mü olur?

Tabiki kötü olmaz , tabi bu arkadaşın sıkı ve düzenli çalışmasına da bağlı , azimle çalışırsa hiç yoktan birşeyler olur

• bırak ygsyi lys asıl
  • quote:

Çıkın şu kafadan hocam

Adam haklı bölme bile yapamıyorum diyorsun ygsden korkuyorsun, boş boş pinekliyorsun.
  • Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi değilim hocam
  • quote:

Konu sahibi değilim hocam

• muhtelen ygs matematik çalışsan bile anlamayacaksın. temel 0 çünkü, anlayacak olsan da 7 ayda olacak iş değil. sözel asılmayı dene.
  • Zanaat altın bilezik, memurların hali ortada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.