Şimdi Ara

Ryzen'ine güvenen gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, yeni sistem toplayacağım. Özel mesaj attığım kimse geri dönmediği için konu açmak zorunda kaldım. Özellikle Ryzen'i olanlar linkteki testi yapıp sonucu koyabilirlerse çok yardımcı olmuş olurlar.
    https://forum.donanimhaber.com/euler3d-benchmark-hesaplamali-akiskanlar-dinamigi-testi--124543971

• Selam,

Özelden de mesaj atmıştın ancak yeni fırsat buldum.

İşlemci 4.1ghz, ramler 3200Mhz cl14

Ryzen'ine güvenen gelsin

Ryzen'ine güvenen gelsin

Bu arada gördüğüm kadarıyla Ram performansı bu test için kritik, 1401 versiyon bios ile testi yaptım ve yüksek hızlarda stabilite problemi olduğu için 3200 ile testi gerçekleştirdim. Ram timinglerini biraz daha düşürdüğümde ise 9800-9900 civarı çoklu işlemci skoru alıyor tahminimce 3200mhz ile bile düşük timinglerde 10k puan alınabilir. 3500Mhz ve üstü ile bu puanlar daha da yükselebilir, deneyen olursa ben de merak etmiyor değilim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhano -- 19 Haziran 2017; 12:3:6 >

• Ramler 3466mhz de işlemci ise 4.1ghz yeni sonuçlar aşağıdaki gibi. Bir önceki mesajda dediğim gibi 10k üstüne çıktı.

Ryzen'ine güvenen gelsin
  • Ryzen'ine güvenen gelsinRyzen'ine güvenen gelsinRyzen'ine güvenen gelsinRyzen'ine güvenen gelsin

Asus Crosshair VI Hero
    R7 1700
    G SKILL TridentZ RGB 8*4 GB 3200Mhz CL14

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.