Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] [Satılık] Ryzen 7 5800X3D

-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ddr5 sıfır sistem alıyoruz sanki fiyata bak :) 12-13k bandına sıfır r7 5700x li ekran kartsız sistem satılıyor piyasada m2 ssdli 550-600W powerlı filan. Bu fiyata 3-4k eklersen zaten x3D işlemcili sıfır sistemi 16-17k ya almış oluyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dokuzkuyruklu-_- -- 18 Mayıs 2025; 20:57:0 > -
5800x3dli sistem nerede varmış link atabilir misin?
Orijinalden alıntı: kamisama-5800x3dli sistem nerede varmış link atabilir misin?
link yok hocam direk 5700x3d li sistem satıyorum 17k ya sıfır
-
Anladım, şu an piyasada 5800x3d bulunmadığı için gördüğüm en ucuz 2. elde 12500 tl, anakart ve rami de koyunca makul bir fiyat olduğunu düşünüyorum.
fiyatınız toplu satış için absürt tekli satış olarak uygun dediğiniz gibi . O zaman ayrı satış yapacaksınız misal 16-12.5= 3.5k yapıyor. işlemciyi ayrı satarsınız anakart ve ram 2-3 ay bekler 3.5k isterseniz
-
Anakart + işlemci 10k ya bırakırsanız mesaj atabilirsiniz.
-
Maalesef
-
7800x3d fiyatına 5800 x3d ,sarı siteden beter oldu burası
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geyiği başka konu altında yaparsınız sevinirim. Daha yakın zamanda forumda bu fiyata satıldı. Anakart ram değiştirmek istemeyenler için fiyat normal piyasada yok çünkü.