Şimdi Ara

[SATILDI] [Satılık] Ryzen 7 5800X3D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [Satılık] Ryzen 7 5800X3D

Faturası yoktur. İşlemcinin kutusu vardır ancak stok soğutucusu yoktur. Almadan önce evimde istediğiniz gibi test edebilirsiniz.

Fiyat: 12000 TL.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 12000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Hay maşallah

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ddr5 sıfır sistem alıyoruz sanki fiyata bak :) 12-13k bandına sıfır r7 5700x li ekran kartsız sistem satılıyor piyasada m2 ssdli 550-600W powerlı filan. Bu fiyata 3-4k eklersen zaten x3D işlemcili sıfır sistemi 16-17k ya almış oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dokuzkuyruklu-_- -- 18 Mayıs 2025; 20:57:0 >
  • dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt

5800x3dli sistem nerede varmış link atabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: kamisama-

5800x3dli sistem nerede varmış link atabilir misin?

link yok hocam direk 5700x3d li sistem satıyorum 17k ya sıfır

• dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt

Anladım, şu an piyasada 5800x3d bulunmadığı için gördüğüm en ucuz 2. elde 12500 tl, anakart ve rami de koyunca makul bir fiyat olduğunu düşünüyorum.

• kamisama- kullanıcısına yanıt

fiyatınız toplu satış için absürt tekli satış olarak uygun dediğiniz gibi . O zaman ayrı satış yapacaksınız misal 16-12.5= 3.5k yapıyor. işlemciyi ayrı satarsınız anakart ve ram 2-3 ay bekler 3.5k isterseniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakart + işlemci 10k ya bırakırsanız mesaj atabilirsiniz.

• moonson kullanıcısına yanıt

Maalesef

• Hocam sabah 13 bine 7800x3d aldım ki sıfırı da 14 bin civarı 5800x3d neymiş böyle  

• 7800x3d fiyatına 5800 x3d ,sarı siteden beter oldu burası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geyiği başka konu altında yaparsınız sevinirim. Daha yakın zamanda forumda bu fiyata satıldı. Anakart ram değiştirmek istemeyenler için fiyat normal piyasada yok çünkü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.