|
Ryzen 7 2700X Sistem Arızası
-
-
Daha yüksek watt bir psu ile denediniz mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Mesajınızı çok geç gördüm. Problemi çözdüğümü belirtmek isterim. Belki ilerde bu probleme benzer bir hata yaşanırsa diye açıklama gereği duyuyorum.
Çözüm: Öncelikle problemin tamamen ekran kartı driverinden kaynaklandığını belirtmek isterim. Sanırım ekran kartı driverini yüklerken windows aynı anda ekran kartı driverini yüklemeye çalıştığından oluyor. Çözüm ise, ekran kartının driverini ve DDU programını indirerek bilgisayarın internet bağlantısını çıkartıyoruz. Windows Güvenli Mod'a girdikten sonra DDU ile varsayılan ekran kartı driverini siliyoruz. Daha sonra bilgisayarı normal bir şekilde başlatıp ekran kartının driverini yüklüyoruz. Bütün yüklenme bittikten sonra bilgisayara reset atıyoruz. Bilgisayar açıldıktan sonra internet kablomuzu takıyoruz ve sorun çözülmüş oluyor. Eğer hala olmadıysa hijackthis log uygulamasını araştırmanızı öneriyorum. (Benim problemim donanımsal bir hata değildi)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X