Şimdi Ara

Ryzen 3600 İşlem Görmüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Ankara Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Ryzen 3600 İşlem Görmüş
    1-2 ay önce alınmıştı. Bir adet pin kırıldı. Kırılmasına rağmen normal bir şekilde çalışıyordu sadece dual ram ile çalışmıyordu. Forumdan bir arkadaş yardımcı oldu ve bir adet altın uç pin ekledi. Şuan ilk zamandaki gibi dual ram ile çalışmakta.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 14 Mayıs 2022 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Böyle bir işlem olduğunu belirterek satmaniz takdire şayan. Eğer anakarta takili değil ise pinlerin yakindan fotoğrafını eklerseniz daha faydali olur diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı satışlar dilerim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı satışlar satıcıyı tanımam ama kesinlik dürüstlük fevkalade
  • Ürün satılmıştır. Teşekkür ederim.

• Ürün satıldığı için rahatlıkla yorum yapıyorum. Lütfen ilan sahibi arkadaşımız üzerine alınmasın, yanlış anlaşılmak istemem. İnsan ilişkilerimiz öyle bir hal aldı ki artık dürüst davranmak taktir toplar oldu. Zaten bizim yapımızda olmadı gereken bir durum değil miydi? Malesef artık o kadar çok dolandırıcı ya da en azından yalancıyla muhatap oluyoruz ki dürüstçe davranan birini bulduğumuzda sahrada su bulmuş gibi oluyoruz :) Satana da alana da hayırlı olsun.

• Umarım alan kişi de aynı dürüstlükte davranır. Hayırlı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperÇorapçıgil

Ürün satıldığı için rahatlıkla yorum yapıyorum. Lütfen ilan sahibi arkadaşımız üzerine alınmasın, yanlış anlaşılmak istemem. İnsan ilişkilerimiz öyle bir hal aldı ki artık dürüst davranmak taktir toplar oldu. Zaten bizim yapımızda olmadı gereken bir durum değil miydi? Malesef artık o kadar çok dolandırıcı ya da en azından yalancıyla muhatap oluyoruz ki dürüstçe davranan birini bulduğumuzda sahrada su bulmuş gibi oluyoruz :) Satana da alana da hayırlı olsun.
    Evet dürüstlük için övgü almak garip geldi bana da. Teşekkür ederim yorumun için.

• quote:

Orijinalden alıntı: lanxx

Evet dürüstlük için övgü almak garip geldi bana da. Teşekkür ederim yorumun için.

Alıntıları Göster
    durust adama hasret kaldık sen o işlemciyi 500 tl fazlaya satabilirdin kimse de anlamazdı hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.